LAJMI I FUNDIT:

Inteligjenca artificiale

524 Artikuj

AI-ja nuk po ecën mbarë: Çfarë nëse nuk mund të rregullohet?

AI-ja nuk po ecën mbarë: Çfarë nëse nuk mund të rregullohet?

Analiza
Iu deshën më pak se 15 minuta për ta bërë, sipërmarrësi Kristian Kabashi publikon këngë të punuar me AI në parametrat e një hiti veror

Iu deshën më pak se 15 minuta për ta bërë, sipërmarrësi Kristian Kabashi publikon këngë të punuar me AI në parametrat e një hiti veror

Muzikë
Nuca – aparati i ri me inteligjencë artificiale, që mund të ‘zhveshë’ njerëzit pothuajse në kohë reale

Nuca – aparati i ri me inteligjencë artificiale, që mund të ‘zhveshë’ njerëzit pothuajse në kohë reale

Lajme Teknologji
Elon Musk parashikon të ardhmen e superinteligjencës e cila sipas tij do të jetë më e zgjuar se njerëzit

Elon Musk parashikon të ardhmen e superinteligjencës e cila sipas tij do të jetë më e zgjuar se njerëzit

Lajme Teknologji
Inteligjenca Artificiale parashikon çdo fitues të Ligës së Kampionëve deri në vitin 2103, rezultate krejtësisht të çmendura

Inteligjenca Artificiale parashikon çdo fitues të Ligës së Kampionëve deri në vitin 2103, rezultate krejtësisht të çmendura

Liga e Kampionëve
Microsoft kërkon ‘individë të jashtëzakonshëm’ për të punuar në qendrën e re me Al

Microsoft kërkon ‘individë të jashtëzakonshëm’ për të punuar në qendrën e re me Al

Lajme Teknologji
Apple do të paguajë shuma të mëdha për të licencuar miliona imazhe me Al

Apple do të paguajë shuma të mëdha për të licencuar miliona imazhe me Al

Lajme Teknologji
Meta njofton për ndryshimet e reja në Facebook dhe Instagram

Meta njofton për ndryshimet e reja në Facebook dhe Instagram

Eliza Hajzeri
CEO i OpenAI, Altman ka një super lajm për lojtarët e video-lojërave

CEO i OpenAI, Altman ka një super lajm për lojtarët e video-lojërave

Lojëra
Google po konsideron tarifimin e rezultateve premium të mundësuara nga Inteligjenca Artificiale

Google po konsideron tarifimin e rezultateve premium të mundësuara nga Inteligjenca Artificiale

Lajme Teknologji
Si mund ta detyroni Inteligjencën Artificiale t’i përgjigjet pyetjeve të ndaluara

Si mund ta detyroni Inteligjencën Artificiale t’i përgjigjet pyetjeve të ndaluara

Lajme Teknologji
ChatGPT mund të përdoret gjithashtu pa një llogari

ChatGPT mund të përdoret gjithashtu pa një llogari

Lajme Teknologji
Apple zbulon modelin e ri të AI që mund të mposht ChatGPT – Siri do të bëhet më e mençur dhe më e shpejtë

Apple zbulon modelin e ri të AI që mund të mposht ChatGPT – Siri do të bëhet më e mençur dhe më e shpejtë

Lajme Teknologji
Google po punon në një tjetër model me Al për parashikimin e motit

Google po punon në një tjetër model me Al për parashikimin e motit

Lajme Teknologji
Klonimi i zërit: OpenAl zbulon modelin e ri që gjeneron zërin e njeriut

Klonimi i zërit: OpenAl zbulon modelin e ri që gjeneron zërin e njeriut

Lajme Teknologji
DrugGPT: Mjeti i ri i Inteligjencës Artificiale që thuhet se mund të ndihmojë mjekët të përshkruajnë ilaçe në Angli

DrugGPT: Mjeti i ri i Inteligjencës Artificiale që thuhet se mund të ndihmojë mjekët të përshkruajnë ilaçe në Angli

Lajme Teknologji
New York-u do të testojë skanerët e armëve me Al

New York-u do të testojë skanerët e armëve me Al

Lajme Teknologji
Ky mund të jetë lajmi më i madh deri më tani: Microsoft dhe Open AI po ndërtojnë një superkompjuter me AI

Ky mund të jetë lajmi më i madh deri më tani: Microsoft dhe Open AI po ndërtojnë një superkompjuter me AI

Lajme Teknologji
Meta po integron Inteligjencën Artificiale në syzet Ray-Ban

Meta po integron Inteligjencën Artificiale në syzet Ray-Ban

Lajme Teknologji
Miliarda përdorues të WhatsApp do të fitojnë përditësime me Inteligjencë Artificiale

Miliarda përdorues të WhatsApp do të fitojnë përditësime me Inteligjencë Artificiale

Aplikacione
Sora e OpenAI u jepet artistëve dhe kineastëve për herë të parë – ja disa nga videot më të mira që krijuan ata

Sora e OpenAI u jepet artistëve dhe kineastëve për herë të parë – ja disa nga videot më të mira që krijuan ata

Lajme Teknologji
Kujdes nga euforia e AI-së

Kujdes nga euforia e AI-së

Rana Foroohar
Google Keep me funksion të ri me Al për krijimin e listave

Google Keep me funksion të ri me Al për krijimin e listave

Aplikacione
WhatsApp po zhvillon një veçori për redaktimin e imazheve me Al

WhatsApp po zhvillon një veçori për redaktimin e imazheve me Al

Lajme Teknologji