LAJMI I FUNDIT:

import

125 Artikuj

Bie eksporti i Kosovës, thellohet deficiti tregtar mbi 25 për qind

Bie eksporti i Kosovës, thellohet deficiti tregtar mbi 25 për qind

Biznes
Ndalesa e importeve nga Serbia rrit çmimet në Kosovë

Ndalesa e importeve nga Serbia rrit çmimet në Kosovë

Të Tjera
Serbia vazhdon të eksportoj produkte të rrezikshme, Sllovenia parandalon importin e trangujve nga ky vend për tregun e saj

Serbia vazhdon të eksportoj produkte të rrezikshme, Sllovenia parandalon importin e trangujve nga ky vend për tregun e saj

Sllovenia
Eksportet e Kinës bien për të katërtin muaj radhazi

Eksportet e Kinës bien për të katërtin muaj radhazi

Botë
Pjeshkët nga Serbia po përmbajnë sasi të lartë të pesticidit Chlorpyrifos, Kroacia kthen mbrapsht nga kufiri një sasi të madhe

Pjeshkët nga Serbia po përmbajnë sasi të lartë të pesticidit Chlorpyrifos, Kroacia kthen mbrapsht nga kufiri një sasi të madhe

Kroacia
Eksportet kineze shënojnë rënien më të madhe në më shumë se 3 vjet

Eksportet kineze shënojnë rënien më të madhe në më shumë se 3 vjet

Botë
Çfarë ndodh nëse nuk zgjatet marrëveshja për eksportin e grurit ukrainas?

Çfarë ndodh nëse nuk zgjatet marrëveshja për eksportin e grurit ukrainas?

Botë
Marrëveshja për eksportin e grurit ukrainas skadon së shpejti – cilat mund të jenë pasojat?

Marrëveshja për eksportin e grurit ukrainas skadon së shpejti – cilat mund të jenë pasojat?

Botë
Produktet e tetë kompanive nga Kosova po promovohen në SHBA

Produktet e tetë kompanive nga Kosova po promovohen në SHBA

Prodhime Vendore
Vendimi për ndalimin e kamionëve nga Serbia, mallra në vlerë rreth 70 milionë euro mbesin të bllokuara në kufirin e Kosovës

Vendimi për ndalimin e kamionëve nga Serbia, mallra në vlerë rreth 70 milionë euro mbesin të bllokuara në kufirin e Kosovës

Të Tjera
Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Jehona Hulaj
Kosova importon 450 milionë euro mallra – Gjermania, SHBA-ja dhe Zvicra partnerët kryesorë për eksport gjatë muajit prill

Kosova importon 450 milionë euro mallra – Gjermania, SHBA-ja dhe Zvicra partnerët kryesorë për eksport gjatë muajit prill

Të Tjera
Mediet në Sarajevë raportojnë se si Bosnja po bllokon mallrat e eksportuara nga Kosova

Mediet në Sarajevë raportojnë se si Bosnja po bllokon mallrat e eksportuara nga Kosova

Prodhime Vendore
Bosnjë e Hercegovina shet por nuk blen nga Kosova

Bosnjë e Hercegovina shet por nuk blen nga Kosova

Të Tjera
Kosova importoi mallra në vlerë mbi 508 milionë euro vetëm në muajin mars

Kosova importoi mallra në vlerë mbi 508 milionë euro vetëm në muajin mars

Biznes
Pas Polonisë edhe Hungaria ndalon importet e grurit nga Ukraina

Pas Polonisë edhe Hungaria ndalon importet e grurit nga Ukraina

Botë
Ukraina pritet të rinisë eksportin e energjisë elektrike

Ukraina pritet të rinisë eksportin e energjisë elektrike

Botë
Bojkotimi i produkteve nga Serbia, këto janë 22 qendrat tregtare dhe restorantet nga Kosova e Shqipëria që nuk i shesin këto prodhime

Bojkotimi i produkteve nga Serbia, këto janë 22 qendrat tregtare dhe restorantet nga Kosova e Shqipëria që nuk i shesin këto prodhime

Prodhime Vendore
94 percent of the consumption of chicken meat in Kosovo is imported

94 percent of the consumption of chicken meat in Kosovo is imported

English
Bie dukshëm varësia për gazin nga Rusia për tregut evropian

Bie dukshëm varësia për gazin nga Rusia për tregut evropian

Botë
Konsumimi i mishit të bardhë të pulës në Kosovë, 94 për qind është i importuar

Konsumimi i mishit të bardhë të pulës në Kosovë, 94 për qind është i importuar

Bujqësi
Ambasadori Westerlund për Telegrafin: Ka interes nga kompanitë suedeze që të vijnë në Kosovë, është momenti i duhur të hapet Oda Suedeze e Bizneseve

Ambasadori Westerlund për Telegrafin: Ka interes nga kompanitë suedeze që të vijnë në Kosovë, është momenti i duhur të hapet Oda Suedeze e Bizneseve

Albert Spahiu
Dhjetë produktet kryesore që eksportoi dhe importoi Kosova me Gjermaninë gjatë vitit 2022

Dhjetë produktet kryesore që eksportoi dhe importoi Kosova me Gjermaninë gjatë vitit 2022

Ismail Jakupi
LDK-ja fajëson Qeverinë Kurti për rritjen e importeve për 70 milionë euro më shumë nga Serbia

LDK-ja fajëson Qeverinë Kurti për rritjen e importeve për 70 milionë euro më shumë nga Serbia

Financa