LAJMI I FUNDIT:

Guinness

78 Artikuj

Kuzhinierja nga Gana gatuan pa pushim për më shumë se 227 orë

Kuzhinierja nga Gana gatuan pa pushim për më shumë se 227 orë

Interesante
Gjermani thyen një rekord Guinness që mund të arrihet lehtësisht edhe nga shqiptarët

Gjermani thyen një rekord Guinness që mund të arrihet lehtësisht edhe nga shqiptarët

Interesante
Ky qen humb titullin e më të vjetrit në botë pas një hetimi nga Guinness

Ky qen humb titullin e më të vjetrit në botë pas një hetimi nga Guinness

Interesante
Burri në Indi grushtoi një thes për 55 orë e 15 minuta, thyen rekordin Guinness

Burri në Indi grushtoi një thes për 55 orë e 15 minuta, thyen rekordin Guinness

Interesante
Gruaja nga Gana synon rekordin Guinness, këndoi për 126 orë e 52 minuta

Gruaja nga Gana synon rekordin Guinness, këndoi për 126 orë e 52 minuta

Fun Lajme
Australiani theu një rekord të pazakontë në Guinness

Australiani theu një rekord të pazakontë në Guinness

Interesante
Libri i Rekordeve Botërore Guinness për vitin 2023 – Nga mustaqet më të gjata deri tek papagalli i shpejtë

Libri i Rekordeve Botërore Guinness për vitin 2023 – Nga mustaqet më të gjata deri tek papagalli i shpejtë

Fun Lajme
Ky është iraniani që theu rekordin Guinness me talentin e tij të pazakontë

Ky është iraniani që theu rekordin Guinness me talentin e tij të pazakontë

Interesante
Arbnora Idrizi sërish në librin e Guiness, këtë herë me mozaikun e flamurit

Arbnora Idrizi sërish në librin e Guiness, këtë herë me mozaikun e flamurit

Kosovë
Amerikani thyen rekordin Guinness për palosjen më të shpejtë të një letre në formë aeroplani

Amerikani thyen rekordin Guinness për palosjen më të shpejtë të një letre në formë aeroplani

Interesante
Kanadezi përshkroi 130 kilometra me biçikletën e tij dhe pa vendosur duart në timon

Kanadezi përshkroi 130 kilometra me biçikletën e tij dhe pa vendosur duart në timon

Interesante
Talenti i pazakontë i 13-vjeçares amerikane që bëri ta thyente rekordin Guinness

Talenti i pazakontë i 13-vjeçares amerikane që bëri ta thyente rekordin Guinness

Interesante
Nigerianja krijoi parukën më të gjatë në botë

Nigerianja krijoi parukën më të gjatë në botë

Interesante
Kanadezi kultivoi një kungulleshk 2.5 metra, synon rekordin Guinness

Kanadezi kultivoi një kungulleshk 2.5 metra, synon rekordin Guinness

Interesante
Iraniani thyen rekordin Guinness për renditjen e katër shalqinjve vertikalisht

Iraniani thyen rekordin Guinness për renditjen e katër shalqinjve vertikalisht

Interesante
“Hulku i Kosovës” thyen rekordin Guinness, për peshën më të rëndë të mbajtur në trup

“Hulku i Kosovës” thyen rekordin Guinness, për peshën më të rëndë të mbajtur në trup

Interesante
Burri nga Qipro thyen rekordin Guinness pasi balancoi 319 gota vere në kokë

Burri nga Qipro thyen rekordin Guinness pasi balancoi 319 gota vere në kokë

Interesante
Gjilanasi, Shkëlqim Miftari hyn në librin Guinness

Gjilanasi, Shkëlqim Miftari hyn në librin Guinness

Interesante
104-vjeçarja amerikane mund të thyejë rekordin Guinness si parashutistja më e vjetër

104-vjeçarja amerikane mund të thyejë rekordin Guinness si parashutistja më e vjetër

Interesante
Amerikani arrin të mbajë kitarën në ballin e tij për 1 orë e 46 minuta

Amerikani arrin të mbajë kitarën në ballin e tij për 1 orë e 46 minuta

Interesante
“Hulku i Kosovës” synon të thyejë rekordin në Guiness

“Hulku i Kosovës” synon të thyejë rekordin në Guiness

Fun Lajme
Cristiano Ronaldo fiton një tjetër titull rekord botëror të Guinness

Cristiano Ronaldo fiton një tjetër titull rekord botëror të Guinness

Ndërkombëtare
Burri nepalez zbriti 75 shkallë në duar për 25 sekonda

Burri nepalez zbriti 75 shkallë në duar për 25 sekonda

Interesante
Pesë futbollistët me më shumë rekorde botërore Guinness

Pesë futbollistët me më shumë rekorde botërore Guinness

Futboll