LAJMI I FUNDIT:

GLPS

121 Artikuj

Prokuroria s’e përfshiu në aktakuzë videon ku shihet Konjufca duke hedhur gaz

Prokuroria s’e përfshiu në aktakuzë videon ku shihet Konjufca duke hedhur gaz

Kosovë
Anëtarësimi i Kosovës në BE, peng i dialogut me Serbinë

Anëtarësimi i Kosovës në BE, peng i dialogut me Serbinë

Kosovë
GLPS konsideron se Projektligji aktual për Fondin Sovran rrezikon ekonominë e tregut në Kosovë

GLPS konsideron se Projektligji aktual për Fondin Sovran rrezikon ekonominë e tregut në Kosovë

Kosovë
Trepca - Minatoret - foto ridvan slivova

Shoqëria civile kërkon anulimin e konkursit për kryeshef në “Trepçë”

Të Tjera
Shoqëria civile kërkon të shuhet ndërmarrja që u themelua për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re”

Shoqëria civile kërkon të shuhet ndërmarrja që u themelua për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re”

Të Tjera
​Shoqëria civile ushtron padi për Konflikt Administrativ për Hidrocentralin Soponica

​Shoqëria civile ushtron padi për Konflikt Administrativ për Hidrocentralin Soponica

Kosovë
Ligji për zyrtarët publikë, GLPS: Tri institucione, tri gabime  

Ligji për zyrtarët publikë, GLPS: Tri institucione, tri gabime  

Kosovë
GLPS: Rriten rastet e dhunës në familje, viktima më shumë janë gratë

GLPS: Rriten rastet e dhunës në familje, viktima më shumë janë gratë

Kosovë
Shoqëria civile: Rekrutimi i pozitave të larta në administratën shtetërore me efikasitet të ulët

Shoqëria civile: Rekrutimi i pozitave të larta në administratën shtetërore me efikasitet të ulët

Të Tjera
GLPS, GAP e INDEP të shqetësuara që Qeveria nuk po e zbaton vendimet e gjykatave për kryeinspektorin e Punës

GLPS, GAP e INDEP të shqetësuara që Qeveria nuk po e zbaton vendimet e gjykatave për kryeinspektorin e Punës

Kosovë
Skemat pensionale të financuara nga shteti, GLPS letër publike drejtuar deputetëve të Kuvendit

Skemat pensionale të financuara nga shteti, GLPS letër publike drejtuar deputetëve të Kuvendit

Kosovë
Aktakuzat e dobëta i bëjnë të vështira dënimet në rastet e korrupsionit

Aktakuzat e dobëta i bëjnë të vështira dënimet në rastet e korrupsionit

Drejtësi
Cilat ishin arritjet dhe ngecjet sipas GLPS që karakterizuan vitin e dytë të qeverisjes Kurti?

Cilat ishin arritjet dhe ngecjet sipas GLPS që karakterizuan vitin e dytë të qeverisjes Kurti?

Kosovë
GLPS padit Ministrinë e Financave për refuzimin e kompensimit për personin paraplegjik dhe tetraplegjik

GLPS padit Ministrinë e Financave për refuzimin e kompensimit për personin paraplegjik dhe tetraplegjik

Kosovë
Plani i zbatimit të marrëveshjes së dakorduar, i vështirë për Kosovën

Plani i zbatimit të marrëveshjes së dakorduar, i vështirë për Kosovën

Kosovë
BE-ja nuk pajtohet me Ligjin për Zyrtarët Publikë: Komentet e bëra nga ne nuk janë marr parasysh nga Qeveria dhe Kuvendi

BE-ja nuk pajtohet me Ligjin për Zyrtarët Publikë: Komentet e bëra nga ne nuk janë marr parasysh nga Qeveria dhe Kuvendi

Financa
GLPS-ja paditë Ministrinë e Financave për refuzimin e kompensimit për personin paraplegjik dhe tetraplegjik

GLPS-ja paditë Ministrinë e Financave për refuzimin e kompensimit për personin paraplegjik dhe tetraplegjik

Kosovë
GLPS, GAP dhe INDEP të shqetësuar me proceset rekrutuese në “Termokos” dhe “Ibër Lepenc”

GLPS, GAP dhe INDEP të shqetësuar me proceset rekrutuese në “Termokos” dhe “Ibër Lepenc”

Kosovë
Vettingu i domosdoshëm, Shala nga IKD: Shembull i keq i reformave kur Qeveria ndërhyn dhe ua ul pagat gjyqtarëve

Vettingu i domosdoshëm, Shala nga IKD: Shembull i keq i reformave kur Qeveria ndërhyn dhe ua ul pagat gjyqtarëve

Meridiana Statovci
Salihi nga GLPS: Reduktimi i seancave po paraqiten si rezistencë e Gjyqësorit ndaj Qeverisë

Salihi nga GLPS: Reduktimi i seancave po paraqiten si rezistencë e Gjyqësorit ndaj Qeverisë

Drejtësi
GLPS: Kosova duhet të përafrojë legjislacionin e saj me të Bashkimit Evropian

GLPS: Kosova duhet të përafrojë legjislacionin e saj me të Bashkimit Evropian

Kosovë
Projektligji për Zyrtarët Publik dhe Projektligji për Paga, GLPS: Mangësi dhe paqartësi të mëdha

Projektligji për Zyrtarët Publik dhe Projektligji për Paga, GLPS: Mangësi dhe paqartësi të mëdha

Kosovë
Deputetët kosovarë në Bruksel për liberalizimin e vizave, Holanda ende nuk është bindur

Deputetët kosovarë në Bruksel për liberalizimin e vizave, Holanda ende nuk është bindur

Kosovë
Gjykata Supreme ka vërtetuar pezullimin e vendimeve për leje ujore dhe mjedisore për Hidrocentralin “Lepenci 3” në Kaçanik

Gjykata Supreme ka vërtetuar pezullimin e vendimeve për leje ujore dhe mjedisore për Hidrocentralin “Lepenci 3” në Kaçanik

Drejtësi