LAJMI I FUNDIT:

GIZ

82 Artikuj

Ratifikohet marrëveshja në vlerë 20.2 milionë euro me GIZ-in gjerman për mbështetjen e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Ratifikohet marrëveshja në vlerë 20.2 milionë euro me GIZ-in gjerman për mbështetjen e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Bujqësi
Gjermania mbështet dekarbonizmin e sektorit energjetik në Kosovë dhe në Ballkanin Perëndimor

Gjermania mbështet dekarbonizmin e sektorit energjetik në Kosovë dhe në Ballkanin Perëndimor

Ekonomi
Demelezi: Politika dhe dokumente strategjike për zhvillimin e bujqësisë organike

Demelezi: Politika dhe dokumente strategjike për zhvillimin e bujqësisë organike

Bujqësi
Mbahet Panairi i Karrierës, Telegrafi Jobs dhe mbi 200 kompani prezantojnë ofertat për nevojat e punëkërkuesve dhe punëdhënësve

Mbahet Panairi i Karrierës, Telegrafi Jobs dhe mbi 200 kompani prezantojnë ofertat për nevojat e punëkërkuesve dhe punëdhënësve

Biznes
Nisin punimet e Samitit VET, për dy ditë shpalosen mundësitë profesionale për punësim

Nisin punimet e Samitit VET, për dy ditë shpalosen mundësitë profesionale për punësim

Biznes
Kosova harxhon rreth 600 milionë euro në vit për karburante

Kosova harxhon rreth 600 milionë euro në vit për karburante

Ekonomi
MSH pranon donacion mbi 200 mijë euro nga GIZ

MSH pranon donacion mbi 200 mijë euro nga GIZ

Shëndetësi
BE-ja dhe Gjermania investojnë 49 milionë euro shtesë në përmirësimin e menaxhimit të mbeturinave në Kosovë

BE-ja dhe Gjermania investojnë 49 milionë euro shtesë në përmirësimin e menaxhimit të mbeturinave në Kosovë

Kosovë
Hapet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 200 biznese me mundësi të shumta për të rinjtë

Hapet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 200 biznese me mundësi të shumta për të rinjtë

Biznes
Xërxa nga Telegrafi Jobs: Kjo platformë është ura lidhëse ndërmjet punëdhënësit dhe punëkërkuesit

Xërxa nga Telegrafi Jobs: Kjo platformë është ura lidhëse ndërmjet punëdhënësit dhe punëkërkuesit

Të Tjera
Qindra biznese sytë nga Parku i Inovacionit në Prizren

Qindra biznese sytë nga Parku i Inovacionit në Prizren

Biznes
Konferenca “Smart Home & Internet of Things” nga ICK dhe Autonomia mbahet më 20 prill

Konferenca “Smart Home & Internet of Things” nga ICK dhe Autonomia mbahet më 20 prill

Marketing
Zyrtarët e organizatave buxhetore trajnohen për zbatimin e procedurave të financave publike

Zyrtarët e organizatave buxhetore trajnohen për zbatimin e procedurave të financave publike

Financa
Lansohet fushata ‘Miqtë e Energjisë’, kërkohet të rriten investimet në efiçiencë

Lansohet fushata ‘Miqtë e Energjisë’, kërkohet të rriten investimet në efiçiencë

Të Tjera
Ambasada e Gjermanisë e gatshme për bashkëpunim në fushën e arsimit në Kosovë

Ambasada e Gjermanisë e gatshme për bashkëpunim në fushën e arsimit në Kosovë

Kosovë
Skenderaj bëhet edhe me tre kamionë për mbeturina

Skenderaj bëhet edhe me tre kamionë për mbeturina

Lajme
Disa të rinj nga Kosova shkojnë në Gjermani për aftësim profesional

Disa të rinj nga Kosova shkojnë në Gjermani për aftësim profesional

Të Tjera
GIZ synon që edhe në Kosovë të bëhet regjistrimi elektronik i punëtorëve sezonalë bujqësorë

GIZ synon që edhe në Kosovë të bëhet regjistrimi elektronik i punëtorëve sezonalë bujqësorë

Bujqësi
200 persona marrin aftësim profesional si trajnerë brenda kompanive

200 persona marrin aftësim profesional si trajnerë brenda kompanive

Të Tjera
Qeveria gjermane gjatë 20 vjetëve në Kosovë dhuroi 600 milionë euro, përfituan kompanitë publike dhe private

Qeveria gjermane gjatë 20 vjetëve në Kosovë dhuroi 600 milionë euro, përfituan kompanitë publike dhe private

Blendi Devolli
Oda Ekonomike e Kosovës dhe Qeveria Gjermane nënshkruajnë marrëveshjen për transformim dixhital

Oda Ekonomike e Kosovës dhe Qeveria Gjermane nënshkruajnë marrëveshjen për transformim dixhital

Të Tjera
KPK-GIZ, marrëveshje për fuqizimin e mekanizmave të Zyrës për Mbrojtjen dhe Ndihmën e Viktimave

KPK-GIZ, marrëveshje për fuqizimin e mekanizmave të Zyrës për Mbrojtjen dhe Ndihmën e Viktimave

Drejtësi
Ministri Beqaj: Bizneset mund të përfitojnë deri në gjashtë milionë euro nga Fondi i Inovacionit

Ministri Beqaj: Bizneset mund të përfitojnë deri në gjashtë milionë euro nga Fondi i Inovacionit

Biznes
Lansohet edicioni i dytë i Fondit të Inovacionit

Lansohet edicioni i dytë i Fondit të Inovacionit

Të Tjera