LAJMI I FUNDIT:

Fushë Kosovë

711 Artikuj

Qytetarët bëjnë raportime të shumta për dëmtime të trotuareve, komunat vonohen në riparimin e tyre

Qytetarët bëjnë raportime të shumta për dëmtime të trotuareve, komunat vonohen në riparimin e tyre

Kosovë
U njohën përmes rrjeteve sociale, i dyshuari ia vjedh 400 euro vajzës nga Fushë Kosova dhe të njëjtën e godet me veturë

U njohën përmes rrjeteve sociale, i dyshuari ia vjedh 400 euro vajzës nga Fushë Kosova dhe të njëjtën e godet me veturë

Kronika e Zezë
Fushë Kosovë, një vajzë rrah prindërit pasi kishte konsumuar narkotikë

Fushë Kosovë, një vajzë rrah prindërit pasi kishte konsumuar narkotikë

Kronika e Zezë
Shtohen raportimet nga qytetarët e Fushë Kosovës për ndotje të mjedisit

Shtohen raportimet nga qytetarët e Fushë Kosovës për ndotje të mjedisit

Komunat
Dyshon se u dhunua nga kolegu i saj i punës në gusht të vitit të kaluar, viktima nga Fushë Kosova për shkak të kanosjes nuk e kishte raportuar rastin

Dyshon se u dhunua nga kolegu i saj i punës në gusht të vitit të kaluar, viktima nga Fushë Kosova për shkak të kanosjes nuk e kishte raportuar rastin

Kronika e Zezë
Arrestohet personi që dyshohet se ia dogji garazhin gazetarit Alban Selimi

Arrestohet personi që dyshohet se ia dogji garazhin gazetarit Alban Selimi

Kronika e Zezë
AGK: Shqetësuese tentim frikësimi ndaj redaktorit Alban Selimi

AGK: Shqetësuese tentim frikësimi ndaj redaktorit Alban Selimi

Kosovë
Një person arrestohet në Fushë Kosovë për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi

Një person arrestohet në Fushë Kosovë për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi

Kronika e Zezë
Dy rastet e dyshuara të vetëvrasjes, në Prishtinë e Fushë Kosovë – trupat e pajetë dërgohen për obduksion

Dy rastet e dyshuara të vetëvrasjes, në Prishtinë e Fushë Kosovë – trupat e pajetë dërgohen për obduksion

Kronika e Zezë
Arrestohet një grua në Fushë Kosovë pasi sulmoi ish-bashkëshortin

Arrestohet një grua në Fushë Kosovë pasi sulmoi ish-bashkëshortin

Kronika e Zezë
Babai në Fushë Kosovë raporton se dy fëmijët e tij janë zhdukur

Babai në Fushë Kosovë raporton se dy fëmijët e tij janë zhdukur

Kronika e Zezë
Një muaj nga zhdukja e një femre në Fushë Kosovë, policia në hetim të rastit

Një muaj nga zhdukja e një femre në Fushë Kosovë, policia në hetim të rastit

Kronika e Zezë
Paraburgim ndaj të dyshuarve për vrasjen e 41-vjeçarit në Fushë Kosovë

Paraburgim ndaj të dyshuarve për vrasjen e 41-vjeçarit në Fushë Kosovë

Kosovë
Prokuroria deklarohet për vrasjen me thikë të 41-vjeçarit në Fushë Kosovë

Prokuroria deklarohet për vrasjen me thikë të 41-vjeçarit në Fushë Kosovë

Kronika e Zezë
Arrestohen dy persona të dyshuar për vrasjen e 41-vjeçarit në Fushë Kosovë

Arrestohen dy persona të dyshuar për vrasjen e 41-vjeçarit në Fushë Kosovë

Kronika e Zezë
Theret për vdekje një 41-vjeçar në Fushë Kosovë

Theret për vdekje një 41-vjeçar në Fushë Kosovë

Kronika e Zezë
Vdes 31-vjeçari që ra nga lartësia e një objekti në ndërtim në Fushë Kosovë

Vdes 31-vjeçari që ra nga lartësia e një objekti në ndërtim në Fushë Kosovë

Kronika e Zezë
Zhduket një person në Fushë Kosovë

Zhduket një person në Fushë Kosovë

Kronika e Zezë
Zhduket një femër në Prishtinë

Zhduket një femër në Prishtinë

Kronika e Zezë
Përleshje fizike në Fushë Kosovë, përdoren edhe armët

Përleshje fizike në Fushë Kosovë, përdoren edhe armët

Kronika e Zezë
Një punëtor bie nga lartësia e një objekti në Fushë Kosovë – arrestohen dy pronarët e kompanive punë kryese

Një punëtor bie nga lartësia e një objekti në Fushë Kosovë – arrestohen dy pronarët e kompanive punë kryese

Kronika e Zezë
Burri dhe familja e tij rrahin nusen në Fushë Kosovë

Burri dhe familja e tij rrahin nusen në Fushë Kosovë

Kronika e Zezë
Tre meshkuj zhduken në Fushë Kosovë

Tre meshkuj zhduken në Fushë Kosovë

Kronika e Zezë
Parku i Gërmisë dhe ai i Sllatinës, frekuentohen nga qytetarët edhe në ditë të ftohta

Parku i Gërmisë dhe ai i Sllatinës, frekuentohen nga qytetarët edhe në ditë të ftohta

Kosovë