LAJMI I FUNDIT:

Fotografia

357 Artikuj

Julia Margaret Cameron dhe Francesca Woodman: Portretet për të ëndërruar

Julia Margaret Cameron dhe Francesca Woodman: Portretet për të ëndërruar

Fotografia
Fotografia e famshme dhe e rreme e Lincolnit

Fotografia e famshme dhe e rreme e Lincolnit

Fotografia
Përse përherë jeni të bukur në pasqyrë, ndërkaq të këqij në fotografi?

Përse përherë jeni të bukur në pasqyrë, ndërkaq të këqij në fotografi?

Lifestyle
Fotografia është shumë më tepër se kujtimi – mund të zbulojë a jeni të sëmurë

Fotografia është shumë më tepër se kujtimi – mund të zbulojë a jeni të sëmurë

Shëndetësi Lajme
Veprat e artit që “fyejnë” të krishterët konservatorë!

Veprat e artit që “fyejnë” të krishterët konservatorë!

Piktura
Foto e vitit 1936: Gjergj Fishta duke kurorëzuar martesën e shtypshkruesit të françeskanëve!

Foto e vitit 1936: Gjergj Fishta duke kurorëzuar martesën e shtypshkruesit të françeskanëve!

Cult+
Historia e një fotografie të jashtëzakonshme

Historia e një fotografie të jashtëzakonshme

Fotografia
Viti 2023 përmes 16 “fotografive goditëse” nga e gjithë bota

Viti 2023 përmes 16 “fotografive goditëse” nga e gjithë bota

Nga Bota
Pamje nga hapësira: 15 imazhe të jashtëzakonshme që tregojnë se si dukeshin ngjarjet kryesore të vitit 2023 nga lart

Pamje nga hapësira: 15 imazhe të jashtëzakonshme që tregojnë se si dukeshin ngjarjet kryesore të vitit 2023 nga lart

Nga Bota
Fotografi shqiptar që zhduki arkivin e “rrezikshëm”

Fotografi shqiptar që zhduki arkivin e “rrezikshëm”

Fotografia
Dorothea Lange dhe dhjetë portretet ikonike nga ShBA-ja e harruar

Dorothea Lange dhe dhjetë portretet ikonike nga ShBA-ja e harruar

Fotografia
Gjon Mili dhe Frank Sinatra

Gjon Mili dhe Frank Sinatra

Fotografia
Dhjetë fotografi që do t’ju bëjnë “të mendoni më shumë se dy herë” për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë

Dhjetë fotografi që do t’ju bëjnë “të mendoni më shumë se dy herë” për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë

Interesante
A mund t’i gjeni tre zogjtë e fshehur në këtë enigmë të mbushur me fruta?

A mund t’i gjeni tre zogjtë e fshehur në këtë enigmë të mbushur me fruta?

Interesante
Disa fotografi që do t’ju “turbullojnë sytë dhe mendjen”

Disa fotografi që do t’ju “turbullojnë sytë dhe mendjen”

Interesante
Historia e fotos ikonike nga Belfasti i trazirave

Historia e fotos ikonike nga Belfasti i trazirave

Fotografia
Diçka nuk shkon në këtë imazh, gruaja bëhet virale me fustanin e saj të nusërisë

Diçka nuk shkon në këtë imazh, gruaja bëhet virale me fustanin e saj të nusërisë

Virale
Dhjetë fotografi që tregojnë se sa e rëndësishme është kur zgjidhni këndin e duhur

Dhjetë fotografi që tregojnë se sa e rëndësishme është kur zgjidhni këndin e duhur

Interesante
Dhjetë raste kur njerëzit kanë përdorur gjëra të thjeshta për ta bërë “jetën më të lehtë”

Dhjetë raste kur njerëzit kanë përdorur gjëra të thjeshta për ta bërë “jetën më të lehtë”

Interesante
Fotografia e Kosovës

Fotografia e Kosovës

Fotografia
Shtatë muzikantë në një foto të Margaret Hasluckut

Shtatë muzikantë në një foto të Margaret Hasluckut

Fotografia
A mund ta gjeni fjalën “Shoe” në fotografinë e publikuar?

A mund ta gjeni fjalën “Shoe” në fotografinë e publikuar?

Interesante
Testoni inteligjencën, a mund ta gjeni fjalën “play” në këtë fotografi?

Testoni inteligjencën, a mund ta gjeni fjalën “play” në këtë fotografi?

Interesante
Foto misterioze e vitit 1917 me ‘sërfistin’ i bën njerëzit të pyesin se nëse udhëtimi në kohë ekziston me të vërtetë

Foto misterioze e vitit 1917 me ‘sërfistin’ i bën njerëzit të pyesin se nëse udhëtimi në kohë ekziston me të vërtetë

Interesante