LAJMI I FUNDIT:

Disa fotografi që do t’ju “turbullojnë sytë dhe mendjen”

Disa fotografi që do t’ju “turbullojnë sytë dhe mendjen”

Disa fotografi mund të jenë “mashtruese”, duke paraqitur “më shumë se sa duket realisht”.

Madje, edhe ata me vëmendje të madhe ndaj detajeve të tilla mund të hutohen plotësisht nga perspektivat e pazakonta që krijojnë iluzione.


Nga pasqyrat e fshehura deri te shkëmbinjtë e mëdhenj që i ngjajnë aligatorëve, këto objekte të ndërlikuara dinë të shtiren se janë diçka që nuk janë. /Telegrafi/