LAJMI I FUNDIT:

“Gjenitë” ndajnë mënyrat e tyre për të zgjidhur “problemet e ndërlikuara”

“Gjenitë” ndajnë mënyrat e tyre për të zgjidhur “problemet e ndërlikuara”

Pak imagjinatë mund të ju ndihmojë shumë kur po përpiqeni të rregulloni një problem.

Dhe rastet më interesante janë realizuar nga këta “mendimtarë të shpejtë”.

Bëhet fjalë për njerëz nga e gjithë bota që kanë ndarë zgjidhje zbavitëse për të rregulluar gjërat që janë prishur. /Telegrafi/