LAJMI I FUNDIT:

Fondi Sovran

49 Artikuj

Pula: Fondi Sovran e nxjerr ekonominë e Kosovës nga qorrsokaku, mund të shesë aksione të KEK-ut, Telekomit, Trepçës…

Pula: Fondi Sovran e nxjerr ekonominë e Kosovës nga qorrsokaku, mund të shesë aksione të KEK-ut, Telekomit, Trepçës…

Ekonomi
BE-ja kundërshton Qeverinë që Fondi i Mirëbesimit të preket për borxhin e rrymës

BE-ja kundërshton Qeverinë që Fondi i Mirëbesimit të preket për borxhin e rrymës

Energjetika
Pse po kontestohet Ligji për Fondin Sovran?

Pse po kontestohet Ligji për Fondin Sovran?

Ekonomi
Statovci e befasuar që LDK e dërgoi në Kushtetuese Fondin Sovran

Statovci e befasuar që LDK e dërgoi në Kushtetuese Fondin Sovran

Kosovë
Tahiri: Do t’i çojmë në Kushtetuese Ligjin për Fondin Sovran dhe shkarkimin e anëtarit të KPK-së

Tahiri: Do t’i çojmë në Kushtetuese Ligjin për Fondin Sovran dhe shkarkimin e anëtarit të KPK-së

Kosovë
Bajrami: Fondi Sovran, dështimi i radhës i Qeverisë Kurti

Bajrami: Fondi Sovran, dështimi i radhës i Qeverisë Kurti

Ekonomi
Kurti: Fondi Sovran vendos Kosovën në hartën financiare të rajonit dhe të Evropës

Kurti: Fondi Sovran vendos Kosovën në hartën financiare të rajonit dhe të Evropës

Ekonomi
Kuvendi miraton Fondin Sovran

Kuvendi miraton Fondin Sovran

Kosovë
GLPS konsideron se Projektligji aktual për Fondin Sovran rrezikon ekonominë e tregut në Kosovë

GLPS konsideron se Projektligji aktual për Fondin Sovran rrezikon ekonominë e tregut në Kosovë

Kosovë
Dështon mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Shala: Mazhoranca po ikën nga debati për Fondin Sovran

Dështon mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Shala: Mazhoranca po ikën nga debati për Fondin Sovran

Financa
Projektligji për Fondin Sovran, opozita thotë se do ta dërgojnë në Kushtetuese nëse miratohet

Projektligji për Fondin Sovran, opozita thotë se do ta dërgojnë në Kushtetuese nëse miratohet

Financa
Ekspertët ligjorë i reagojnë Hotit pasi tha se Fondi Sovran dëmton investimet private dhe strukturat ekonomike të shtetit

Ekspertët ligjorë i reagojnë Hotit pasi tha se Fondi Sovran dëmton investimet private dhe strukturat ekonomike të shtetit

Ekonomi
Themelimi i Fondit Sovran, Oda Amerikane paralajmëron për sfidat dhe propozon alternativa për ekonominë kosovare

Themelimi i Fondit Sovran, Oda Amerikane paralajmëron për sfidat dhe propozon alternativa për ekonominë kosovare

Të Tjera
Mjeku: Fondi Sovoran do t’i trashëgojë asetet shtetërore

Mjeku: Fondi Sovoran do t’i trashëgojë asetet shtetërore

Financa
Kalon në parim projektligjin për Fondin Sovran

Kalon në parim projektligjin për Fondin Sovran

Ekonomi
Qeveria miraton Projektligjin për Fondin Sovran, Kurti: Do të jetë bërthama e sovranitetit tonë ekonomik

Qeveria miraton Projektligjin për Fondin Sovran, Kurti: Do të jetë bërthama e sovranitetit tonë ekonomik

Financa
Në shtator pritet që Kosova të bëhet me Ligjin për Fondin Sovran

Në shtator pritet që Kosova të bëhet me Ligjin për Fondin Sovran

Ekonomi
Ndërmarrjet publike në Kosovë po konsiderohen më shumë barrë sesa kontribuues të shtetit

Ndërmarrjet publike në Kosovë po konsiderohen më shumë barrë sesa kontribuues të shtetit

Financa
Kurti ua prezanton Fondin Sovran përfaqësuesve të organizatave dhe bizneseve

Kurti ua prezanton Fondin Sovran përfaqësuesve të organizatave dhe bizneseve

Biznes
Kurti për Fondin Sovran: Projekti më i madh ekonomik në vend, ndonjëherë

Kurti për Fondin Sovran: Projekti më i madh ekonomik në vend, ndonjëherë

Financa
Bajra: Fondi Sovran do të jetë entitet i pavarur nga Qeveria, totalisht autonom

Bajra: Fondi Sovran do të jetë entitet i pavarur nga Qeveria, totalisht autonom

Financa
Hoti për Qeverinë Kurti: Këta janë për ekonomi të komanduar me elemente komunizmi

Hoti për Qeverinë Kurti: Këta janë për ekonomi të komanduar me elemente komunizmi

Ekonomi
Bajrami paralajmëron dërgimin në Kushtetuese të Projektligjit për Fondin Sovran

Bajrami paralajmëron dërgimin në Kushtetuese të Projektligjit për Fondin Sovran

Të Tjera
Banka Evropiane për Investime e gatshme ta mbështesë Fondin Sovran

Banka Evropiane për Investime e gatshme ta mbështesë Fondin Sovran

Financa