LAJMI I FUNDIT:

Film dokumentar

77 Artikuj

Rrëfimi për Hipgnosis

Rrëfimi për Hipgnosis

Cult+
Siria e humbur: Të jetosh pa kujtime

Siria e humbur: Të jetosh pa kujtime

Filmi
Viti që kurrë nuk mbaroi

Viti që kurrë nuk mbaroi

Filmi
Braktisja e madhe

Braktisja e madhe

Filmi
Zonja nga Gobi

Zonja nga Gobi

Filmi
Njeriu prapa “Vajzës afgane”

Njeriu prapa “Vajzës afgane”

Filmi
Sinead O’Connor, artistja pa kompromis

Sinead O’Connor, artistja pa kompromis

Filmi
“Sarajevo Safari”, dokumentari i polemikave: Qyteti ku njerëzit vriten për qejf

“Sarajevo Safari”, dokumentari i polemikave: Qyteti ku njerëzit vriten për qejf

Cult+
“Zoti do të bëjë diçka, për këtë padrejtësi”, i tha Nëna Tereze regjisorit të RAI-it, Gjon Kolndrekajt nga Kosova, pasi njoftohet për filmin që falsifikon identitetin e saj

“Zoti do të bëjë diçka, për këtë padrejtësi”, i tha Nëna Tereze regjisorit të RAI-it, Gjon Kolndrekajt nga Kosova, pasi njoftohet për filmin që falsifikon identitetin e saj

Cult+
Bredford i dashur: Një letër dashurie për qytetin e keqkuptuar

Bredford i dashur: Një letër dashurie për qytetin e keqkuptuar

Filmi
“Spajdermeni” i Sudanit: Aktivisti i maskuar – simbol i rezistencës

“Spajdermeni” i Sudanit: Aktivisti i maskuar – simbol i rezistencës

Filmi
Më shumë se një këngë: Fuqia rezistuese e këngës “Hallelujah” të Leonard Cohenit

Më shumë se një këngë: Fuqia rezistuese e këngës “Hallelujah” të Leonard Cohenit

Filmi
Dokumentari në frymën e Kiarostamit, për hendekun mes të pasurve dhe të varfërve në Iran

Dokumentari në frymën e Kiarostamit, për hendekun mes të pasurve dhe të varfërve në Iran

Filmi
Lenka dhe një jetë e varur nga metamfetamina

Lenka dhe një jetë e varur nga metamfetamina

Filmi
Rruga më e rrezikshme për në Evropë

Rruga më e rrezikshme për në Evropë

Filmi
Rrëfimi për kampin sekret me nazistë në ShBA

Rrëfimi për kampin sekret me nazistë në ShBA

Filmi
Fuqia e fjalës

Fuqia e fjalës

Cult+
Rithimi në natyrë: Tërheqja në Amazonë, për t’i shpëtuar pandemisë

Rithimi në natyrë: Tërheqja në Amazonë, për t’i shpëtuar pandemisë

Filmi
Ku është piktura më e shtrenjtë në botë?

Ku është piktura më e shtrenjtë në botë?

Filmi
Kur të burgosurit e udhëheqin burgun

Kur të burgosurit e udhëheqin burgun

Fakte
Eva!

Eva!

Filmi
A e vranë shqiptarët Princin e Sohos?

A e vranë shqiptarët Princin e Sohos?

Cult+
Çka ndodhë para revolucionit?

Çka ndodhë para revolucionit?

Cult+
Dokumentarët për natyrën janë përplot me gënjeshtra!

Dokumentarët për natyrën janë përplot me gënjeshtra!

Cult+