LAJMI I FUNDIT:

Elbert Krasniqi

186 Artikuj

Ish-gjyqtari i Kushtetueses, Kryeziu: Gjykata Kushtetuese e Kosovës nuk mund ta shqyrtojë draft-statutin e Asociacionit

Ish-gjyqtari i Kushtetueses, Kryeziu: Gjykata Kushtetuese e Kosovës nuk mund ta shqyrtojë draft-statutin e Asociacionit

Kosovë
Mosraportimi i komunave në sistemin për performancë, Krasniqi: Do të ketë masa penalizuese

Mosraportimi i komunave në sistemin për performancë, Krasniqi: Do të ketë masa penalizuese

Komunat
Rizvanolli e Krasniqi u pritën nga Dri Cena – kryeshef i “Hidrodrinit”, shprehen të kënaqur me operimin e ITUN-it

Rizvanolli e Krasniqi u pritën nga Dri Cena – kryeshef i “Hidrodrinit”, shprehen të kënaqur me operimin e ITUN-it

Komunat
“Paraja po iu kthehet qytetarëve në investime”, Krasniqi: Nga 8.3 milionë euro të Grantit të Performancës, 1.7 milion euro Pejës

“Paraja po iu kthehet qytetarëve në investime”, Krasniqi: Nga 8.3 milionë euro të Grantit të Performancës, 1.7 milion euro Pejës

Komunat
8.3 milionë euro grant, këto janë komunat që përfituan 

8.3 milionë euro grant, këto janë komunat që përfituan 

Komunat
Pas paralajmërimit për kontrabandë të mallrave, krerë të policisë e ministra vizitojnë zonat kufitare në veri

Pas paralajmërimit për kontrabandë të mallrave, krerë të policisë e ministra vizitojnë zonat kufitare në veri

Kosovë
Shtëpitë e shqiptarëve që po ndërtohen në veri target i vandalizmit

Shtëpitë e shqiptarëve që po ndërtohen në veri target i vandalizmit

Elfije Boletini
Ramadani: KFOR-i nuk lejoi ministrin Krasniqi të hyjë në objektin e Komunës së Zveçanit, kjo është shqetësuese

Ramadani: KFOR-i nuk lejoi ministrin Krasniqi të hyjë në objektin e Komunës së Zveçanit, kjo është shqetësuese

Kosovë
Mbyllja e komunave paralele të Serbisë, dëshmia e Naim Murselit, i dyshuar për vrasjen e gruas dhe deklarata e Stoltenbergut për sigurinë në Kosovë – lajmet e javës

Mbyllja e komunave paralele të Serbisë, dëshmia e Naim Murselit, i dyshuar për vrasjen e gruas dhe deklarata e Stoltenbergut për sigurinë në Kosovë – lajmet e javës

Besnike Salihu
Mbyllen katër komuna paralele në Vranisht të Dragashit

Mbyllen katër komuna paralele në Vranisht të Dragashit

Kosovë
Përfundon mbledhja e nënshkrimeve të peticionit për shkarkimin e kryetarit të Mitrovicës së Veriut

Përfundon mbledhja e nënshkrimeve të peticionit për shkarkimin e kryetarit të Mitrovicës së Veriut

Kosovë
Peticionet në veri, “përmirësim i gabimit” apo vullnet i qytetarëve

Peticionet në veri, “përmirësim i gabimit” apo vullnet i qytetarëve

Kosovë
Krasniqi për shkarkimin e kryetarëve: Komunat në veri kanë edhe dy javë afat për mbledhjen e nënshkrimeve

Krasniqi për shkarkimin e kryetarëve: Komunat në veri kanë edhe dy javë afat për mbledhjen e nënshkrimeve

Kosovë
Krasniqi takon përfaësuesit e QUINT-it dhe BE-së, flasin për iniciativat për zgjedhje në komunat veriore

Krasniqi takon përfaësuesit e QUINT-it dhe BE-së, flasin për iniciativat për zgjedhje në komunat veriore

Kosovë
Kryetari i Zubin Potokut, Zeqiri: Peticioni për zgjedhje do të dështojë

Kryetari i Zubin Potokut, Zeqiri: Peticioni për zgjedhje do të dështojë

Kronika e Zezë
Krasniqi: Peticioni mënyra e vetme për largimin e kryetarëve në veri

Krasniqi: Peticioni mënyra e vetme për largimin e kryetarëve në veri

Kosovë
A do të ketë zgjedhje të reja në veri të Kosovës?

A do të ketë zgjedhje të reja në veri të Kosovës?

Kosovë
Ministri Krasniqi tregon hapat që duhet të ndërmerren për jetësimin e peticionit për shkarkimin e kryetarëve të komunave në veri

Ministri Krasniqi tregon hapat që duhet të ndërmerren për jetësimin e peticionit për shkarkimin e kryetarëve të komunave në veri

Kosovë
“Kërkesa e serbëve për shkarkimin e kryetarëve në veri”, Zeqiri: Nëse gjithçka është konform ligjit, unë përkrah çfarëdo rezultati

“Kërkesa e serbëve për shkarkimin e kryetarëve në veri”, Zeqiri: Nëse gjithçka është konform ligjit, unë përkrah çfarëdo rezultati

Kosovë
Krasniqi: Nuk kemi pranuar njoftim zyrtar për iniciativën për shkarkimin e kryetarëve në komunat veriore

Krasniqi: Nuk kemi pranuar njoftim zyrtar për iniciativën për shkarkimin e kryetarëve në komunat veriore

Kosovë
Ndërtimi i shtëpive në katër komunat në veri, hapet thirrja për aplikim

Ndërtimi i shtëpive në katër komunat në veri, hapet thirrja për aplikim

Kosovë
Kurti vizitoi kompaninë “ProPlast” në Pejë, përfituese e masës 2.1 të Pakos së Ringjalljes Ekonomike

Kurti vizitoi kompaninë “ProPlast” në Pejë, përfituese e masës 2.1 të Pakos së Ringjalljes Ekonomike

Ekonomi
Qeveria e Kosovës po ndërton shtëpi për komunitetet edhe në veri

Qeveria e Kosovës po ndërton shtëpi për komunitetet edhe në veri

Kosovë
Hapet edhe në Leposaviq zyra për regjistrimin e veturave me targa RKS

Hapet edhe në Leposaviq zyra për regjistrimin e veturave me targa RKS

Kosovë