LAJMI I FUNDIT:

Dushi

70 Artikuj

Ide të reja për thyerjen e rutinës dhe kujdesit ndaj vetes

Ide të reja për thyerjen e rutinës dhe kujdesit ndaj vetes

Këshilla dhe arsye
Këto janë dy ‘momentet’ ku na vijnë idetë më të mira: E gjeni dot cilat janë?

Këto janë dy ‘momentet’ ku na vijnë idetë më të mira: E gjeni dot cilat janë?

Të tjera
Ritualet përgjegjëse për bukurinë e Charlize Theron, një prej tyre është mjaft i çuditshëm

Ritualet përgjegjëse për bukurinë e Charlize Theron, një prej tyre është mjaft i çuditshëm

Bukuri dhe Kujdes
Pse nuk duhet ta lani fytyrën para dushit

Pse nuk duhet ta lani fytyrën para dushit

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Përfitimet shëndetësore të dushit të ftohtë

Përfitimet shëndetësore të dushit të ftohtë

Këshilla mjekësore
Gabimet e zakonshme higjienike që ndoshta nuk e keni ditur se po i bëni

Gabimet e zakonshme higjienike që ndoshta nuk e keni ditur se po i bëni

Bukuri dhe Kujdes
Dushi i ftohtë në mëngjes, ide e mirë edhe në dimër

Dushi i ftohtë në mëngjes, ide e mirë edhe në dimër

Trend
A ju vijnë ide të shkëlqyera sa herë që bëni dush? Ja përse është kështu

A ju vijnë ide të shkëlqyera sa herë që bëni dush? Ja përse është kështu

Të tjera
Çfarë duhet shmangur kur bëni dush

Çfarë duhet shmangur kur bëni dush

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Çfarë duhet të bëni kur ndieni kruajtje pasi të keni bërë dush: Tri arsye përse shfaqet ndjeshmëria e lëkurës

Çfarë duhet të bëni kur ndieni kruajtje pasi të keni bërë dush: Tri arsye përse shfaqet ndjeshmëria e lëkurës

Këshilla mjekësore
Verës më mirë ju freskon një dush i ftohtë? E keni gabim

Verës më mirë ju freskon një dush i ftohtë? E keni gabim

Shëndetësi Lajme
Rregulli që duhet ta ndiqni pas dushit

Rregulli që duhet ta ndiqni pas dushit

Të tjera
Parandalimi i djersitjes pasi të keni bërë dush është i lehtë, pakkush e di

Parandalimi i djersitjes pasi të keni bërë dush është i lehtë, pakkush e di

Këshilla mjekësore
Dushi me ujë të ftohtë në mëngjes, trend më i shpeshtë në mënyrën jetësore bashkëkohore

Dushi me ujë të ftohtë në mëngjes, trend më i shpeshtë në mënyrën jetësore bashkëkohore

Trend
Shkencëtari zbulon: Idetë më të mira u vijnë njerëzve në dush

Shkencëtari zbulon: Idetë më të mira u vijnë njerëzve në dush

Shëndetësi Lajme
Sa herë mund ta përdorni peshqirin e dushit para se ta futni në rrobalarëse?

Sa herë mund ta përdorni peshqirin e dushit para se ta futni në rrobalarëse?

Të tjera
Zakoni i dushit që duhet të ndaloni së bëri gjatë natës

Zakoni i dushit që duhet të ndaloni së bëri gjatë natës

Shëndetësi Lajme
A është më mirë të bëni dush natën apo në mëngjes?

A është më mirë të bëni dush natën apo në mëngjes?

Të tjera
Një zakon që është i keq për shëndetin: Pse nuk është mirë të bëni dush para gjumit?

Një zakon që është i keq për shëndetin: Pse nuk është mirë të bëni dush para gjumit?

Këshilla mjekësore
Nëse kjo gjë ju ndodh në dush, keni një problem me presionin e gjakut! Si të pranoni që një vlerë është e rrezikshme

Nëse kjo gjë ju ndodh në dush, keni një problem me presionin e gjakut! Si të pranoni që një vlerë është e rrezikshme

Shëndetësi Lajme
Zhbllokoni kokën tuaj të dushit me një përbërës që tashmë e keni në shtëpi

Zhbllokoni kokën tuaj të dushit me një përbërës që tashmë e keni në shtëpi

Bëje vet
Arsyet pse nuk duhet ta lani fytyrën gjatë dushit

Arsyet pse nuk duhet ta lani fytyrën gjatë dushit

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
A urinoni edhe ju kur bëni dush? Mjekja do t’ju befasojë me një shpjegim!

A urinoni edhe ju kur bëni dush? Mjekja do t’ju befasojë me një shpjegim!

Shëndetësi Lajme
Këto dy prodhime kuzhine do të heqin bllokimin e dushit tuaj shpejt pa kimikate të ashpra

Këto dy prodhime kuzhine do të heqin bllokimin e dushit tuaj shpejt pa kimikate të ashpra

Bëje vet