Rifat Latifi

Rifat Latifi

Rifat Latifi mjek dhe profesor i mirënjohur në nivelin ndërkombëtar. Në nëntorin e 2021 u zgjodh Ministër i Shëndetësisë në Kosovë nga kryeministri Albin Kurti.

106 Artikuj