LAJMI I FUNDIT:

Dhuna seksuale

128 Artikuj

Osmani rithekson urgjencën për drejtësi për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës

Osmani rithekson urgjencën për drejtësi për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës

Kosovë
Kërkohet që të mos ketë afat të verifikimit për viktimat e dhunës seksuale

Kërkohet që të mos ketë afat të verifikimit për viktimat e dhunës seksuale

Sociale
83 meshkuj në mesin e të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë

83 meshkuj në mesin e të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë

Kosovë
​Kuvendi me komision hetimor për rastet e dhunës seksuale dhe dhunës në familje

​Kuvendi me komision hetimor për rastet e dhunës seksuale dhe dhunës në familje

Kosovë
Ngritet aktakuza e gjashtë për dhunë seksuale gjatë luftës në Kosovë – katër prej tyre për gjykim në mungesë

Ngritet aktakuza e gjashtë për dhunë seksuale gjatë luftës në Kosovë – katër prej tyre për gjykim në mungesë

Kosovë
Verifikimi i statusit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë nuk duhet të ketë afat

Verifikimi i statusit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë nuk duhet të ketë afat

Kosovë
Osmani inkurajon viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës, të aplikojnë për njohje të statusit

Osmani inkurajon viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës, të aplikojnë për njohje të statusit

Kosovë
Pacolli: Njohja e statusit të viktimave të dhunës seksuale të mos ketë afat kohor

Pacolli: Njohja e statusit të viktimave të dhunës seksuale të mos ketë afat kohor

Kosovë
Procesi i verifikimit të statusit të viktimave të dhunës seksuale mos të afatizohet

Procesi i verifikimit të statusit të viktimave të dhunës seksuale mos të afatizohet

Kosovë
Java përmes fotografive – nga dështimet e seancave të Kuvendit deri te festa e Fitër Bajramit

Java përmes fotografive – nga dështimet e seancave të Kuvendit deri te festa e Fitër Bajramit

Elfije Boletini
Shtohen rastet e dhunimeve seksuale, aktivistja thotë se gratë në Kosovë nuk janë të sigurta

Shtohen rastet e dhunimeve seksuale, aktivistja thotë se gratë në Kosovë nuk janë të sigurta

Sociale
Dita e të Mbijetuarve të Dhunës seksuale, Osmani: Do t’i kontribuojë ruajtjes së memories kolektive

Dita e të Mbijetuarve të Dhunës seksuale, Osmani: Do t’i kontribuojë ruajtjes së memories kolektive

Kosovë
Vetëvendosje kërkon të formohet komisioni hetimor parlamentar për dhunën seksuale

Vetëvendosje kërkon të formohet komisioni hetimor parlamentar për dhunën seksuale

Kosovë
A mund ta parandalojë lënda e edukimit seksual në shkolla dhunën seksuale në Kosovë?

A mund ta parandalojë lënda e edukimit seksual në shkolla dhunën seksuale në Kosovë?

Sociale
Rreth dy mijë persona kanë aplikuar për njohjen e statusit si të mbijetuar të dhunës seksuale të luftës

Rreth dy mijë persona kanë aplikuar për njohjen e statusit si të mbijetuar të dhunës seksuale të luftës

Kosovë
Aktakuza e Prokurorisë: 11-vjeçarja u dhunua dhe u keqpërdor seksualisht

Aktakuza e Prokurorisë: 11-vjeçarja u dhunua dhe u keqpërdor seksualisht

Drejtësi
Bugujevci në Asamblenë e KE-së: Asnjëherë nuk e kam menduar që në një shtet tjetër evropian dhuna seksuale do të përdorej si armë lufte

Bugujevci në Asamblenë e KE-së: Asnjëherë nuk e kam menduar që në një shtet tjetër evropian dhuna seksuale do të përdorej si armë lufte

Kosovë
​Haxhiu: Janë rritur rastet e dhunimeve seksuale

​Haxhiu: Janë rritur rastet e dhunimeve seksuale

Kosovë
Kurti: Nuk mund të lejohen më që institucionet t’i hedhin njëra-tjetrës fajin për trajtimin e rasteve të dhunës seksuale

Kurti: Nuk mund të lejohen më që institucionet t’i hedhin njëra-tjetrës fajin për trajtimin e rasteve të dhunës seksuale

Kosovë
​Kurti i del në krah Gërvallës pas reagimit të saj në Londër kundër pranisë së Daçiqit

​Kurti i del në krah Gërvallës pas reagimit të saj në Londër kundër pranisë së Daçiqit

Kosovë
E mbijetuara e dhunës seksuale lëshon sallën në Londër teksa fliste Daçiqi

E mbijetuara e dhunës seksuale lëshon sallën në Londër teksa fliste Daçiqi

Kosovë
Jahjaga për praninë e Daçiqit në konferencën për dhunën seksuale: A ishte atje për të pranuar krimet që Serbia i ka kryer në Ballkan?

Jahjaga për praninë e Daçiqit në konferencën për dhunën seksuale: A ishte atje për të pranuar krimet që Serbia i ka kryer në Ballkan?

Kosovë
Prania e Daçiqit në konferencën për dhunën seksuale në Londër –  kundërshtimi nga Gërvalla dhe reagimet në Twitter

Prania e Daçiqit në konferencën për dhunën seksuale në Londër – kundërshtimi nga Gërvalla dhe reagimet në Twitter

Kosovë
Vendi ku kryhen ekzaminimet e rasteve të dhunës seksuale në Kosovë, flet ekzaminierja në Institutin e Mjekësisë Ligjore

Vendi ku kryhen ekzaminimet e rasteve të dhunës seksuale në Kosovë, flet ekzaminierja në Institutin e Mjekësisë Ligjore

Elfije Boletini