LAJMI I FUNDIT:

Dhëmbët

161 Artikuj

Dietat heqin kilogramët, por i shkatërrojnë dhëmbët

Dietat heqin kilogramët, por i shkatërrojnë dhëmbët

Shëndetësi Lajme
Arsyet pse ju dhembin mishrat e dhëmbëve

Arsyet pse ju dhembin mishrat e dhëmbëve

Shëndetësi Lajme
Vitaminat më të rëndësishme për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve

Vitaminat më të rëndësishme për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve

Këshilla mjekësore
Aleati i shkëlqyer në luftën kundër erës së keqe të gojës

Aleati i shkëlqyer në luftën kundër erës së keqe të gojës

Këshilla mjekësore
Brusha e dhëmbëve preferohet të lahet mirë një herë në javë

Brusha e dhëmbëve preferohet të lahet mirë një herë në javë

Këshilla Lifestyle
Çfarë mund të zbulojë ngjyra e dhëmbëve për shëndetin tuaj – dhe kur duhet të shqetësoheni?

Çfarë mund të zbulojë ngjyra e dhëmbëve për shëndetin tuaj – dhe kur duhet të shqetësoheni?

Këshilla mjekësore
Cilët janë më të fortë, dhëmbët e bardhë apo të verdhë

Cilët janë më të fortë, dhëmbët e bardhë apo të verdhë

Shëndetësi Lajme
Shtatë shenja që tregojnë se konsumoni shumë sheqer

Shtatë shenja që tregojnë se konsumoni shumë sheqer

Këshilla mjekësore
A është humbja e dhëmbëve te qentë një proces i natyrshëm?

A është humbja e dhëmbëve te qentë një proces i natyrshëm?

Kujdesi për kafshët
Çfarë mund të zbulojë ngjyra e dhëmbëve për shëndetin tuaj

Çfarë mund të zbulojë ngjyra e dhëmbëve për shëndetin tuaj

Këshilla mjekësore
Pastrimi profesional i dhëmbëve mund të jetë armë kundër sulmit në zemër

Pastrimi profesional i dhëmbëve mund të jetë armë kundër sulmit në zemër

Shëndetësi Lajme
Cili gjarpër helmues ka dhëmbët më të gjatë?

Cili gjarpër helmues ka dhëmbët më të gjatë?

Libri i madh i kafshëve
Kushtoni kujdes dhëmbëve edhe kur konsumoni ushqime të shëndetshme

Kushtoni kujdes dhëmbëve edhe kur konsumoni ushqime të shëndetshme

Ushqim i shëndetshëm
Stomatologu tregon një gjë që duhet ta bëni kur i lani dhëmbët

Stomatologu tregon një gjë që duhet ta bëni kur i lani dhëmbët

Këshilla mjekësore
Kujdesi i dhëmbëve te fëmijët parashkollorë

Kujdesi i dhëmbëve te fëmijët parashkollorë

Këshilla për prindër
Ushqimet e mira dhe të këqija për dhëmbët

Ushqimet e mira dhe të këqija për dhëmbët

Këshilla mjekësore
Për dhëmbë të shëndetshëm, jo gjumit me biberon

Për dhëmbë të shëndetshëm, jo gjumit me biberon

Bebja këtu
Implantet dentare për dhëmbët që ju mungojnë!

Implantet dentare për dhëmbët që ju mungojnë!

Temat Javore
Si ndikon klori i pishinave në trupin tuaj

Si ndikon klori i pishinave në trupin tuaj

Shëndetësi Lajme
Ju mundon era e keqe, edhe pse rregullisht dhe me themel i lani dhëmbët? Me siguri keni harruar një gjë!

Ju mundon era e keqe, edhe pse rregullisht dhe me themel i lani dhëmbët? Me siguri keni harruar një gjë!

Këshilla mjekësore
Puthja e bebes në buzë shkakton probleme më vonë në jetë

Puthja e bebes në buzë shkakton probleme më vonë në jetë

Këshilla për prindër
Cili dhëmb ju dhemb? Kjo zbulon problemin me organin e caktuar, edhe pse tingëllon e pabesueshme

Cili dhëmb ju dhemb? Kjo zbulon problemin me organin e caktuar, edhe pse tingëllon e pabesueshme

Këshilla mjekësore
Lidhja “e rrezikshme” mes problemeve tё dhёmbёve dhe tumoreve

Lidhja “e rrezikshme” mes problemeve tё dhёmbёve dhe tumoreve

Shëndetësi Lajme
Arsyeja pse duhet t’i lani dhembët para gjumit

Arsyeja pse duhet t’i lani dhembët para gjumit

Këshilla mjekësore