Deutsche Welle

Deutsche Welle

Deutsche Welle (DW) është media publike gjermane dhe informon në 35 gjuhë. DW në gjuhën shqipe ka filluar më 1 qershor 1992.
Fillimisht me një emision radiofonik prej 15 minutësh, ndërsa DW ofron në gjuhën shqipe lajme, komente apo informacione përmes internetit dhe televizionit.
Gjermania, Evropa, zhvillimet në botë dhe në Ballkan janë në fokus të informacioneve të Deutsche Welle-s në gjuhën shqipe.

1254 Artikuj