LAJMI I FUNDIT:

Darko Kaevski

42 Artikuj

Kaevski beson se për 6 muaj do të zgjidhin kontestin me Bullgarinë

Kaevski beson se për 6 muaj do të zgjidhin kontestin me Bullgarinë

Maqedonia e Veriut
Kaevski: Shumica në Kuvend është stabile dhe vetëm mund të rritet

Kaevski: Shumica në Kuvend është stabile dhe vetëm mund të rritet

Politikë
Kaevski: Zgjedhjet e ardhshme parlamentare do të organizohen pas katër vjetëve

Kaevski: Zgjedhjet e ardhshme parlamentare do të organizohen pas katër vjetëve

Maqedonia e Veriut
Kaevski: Ndihmë shtetërore kanë marrë 855 sportist

Kaevski: Ndihmë shtetërore kanë marrë 855 sportist

Maqedonia e Veriut
Kaevski: Jemi në kontakte të vazhdueshme me institucionet për fillimin e aktiviteteve sportive

Kaevski: Jemi në kontakte të vazhdueshme me institucionet për fillimin e aktiviteteve sportive

Maqedonia e Veriut
Filloi rikonstruimi i pishinës në Strugë, pritet të hapet në vitin 2021

Filloi rikonstruimi i pishinës në Strugë, pritet të hapet në vitin 2021

Maqedonia e Veriut
Agjencia për Rini dhe Sport do ta shpërblejë Besir Alilin me një milion denarë

Agjencia për Rini dhe Sport do ta shpërblejë Besir Alilin me një milion denarë

Maqedonia e Veriut
Qeveria e Maqedonisë do të shpenzoj 1 milionë e 450 mijë euro për pishina

Qeveria e Maqedonisë do të shpenzoj 1 milionë e 450 mijë euro për pishina

Amir Jakupi
Zaev u takua me maratonisten Paula Radcliffe

Zaev u takua me maratonisten Paula Radcliffe

Amir Jakupi
OBRM-PDUKM: Darko Kaevski nuk duhet të ikë nga përgjegjësia

OBRM-PDUKM: Darko Kaevski nuk duhet të ikë nga përgjegjësia

Maqedonia e Veriut
Suspendohet udhëheqësi për rini në Agjencinë për Rini dhe Sport për shkak të poezive diskriminuese (Video)

Suspendohet udhëheqësi për rini në Agjencinë për Rini dhe Sport për shkak të poezive diskriminuese (Video)

Lirim Shabani
LSDM: OBRM-PDUKM-ja njihet për gjuhën e urrejtjes!

LSDM: OBRM-PDUKM-ja njihet për gjuhën e urrejtjes!

Venhar Ramadani
OBRM-PDUKM: Kërkimfalja e Kaevskit nuk e arsyeton gabimin me poezitë të mbushura me ofendime

OBRM-PDUKM: Kërkimfalja e Kaevskit nuk e arsyeton gabimin me poezitë të mbushura me ofendime

Politikë
Tërhiqen nga qarkullimi librat me albanofobi dhe seksizëm (Video)

Tërhiqen nga qarkullimi librat me albanofobi dhe seksizëm (Video)

Maqedonia e Veriut
Në Agjencinë për Rini dhe Sport diskutohet për gjendjen e sportit në Maqedoni

Në Agjencinë për Rini dhe Sport diskutohet për gjendjen e sportit në Maqedoni

Lirim Shabani
Darko Kaevski, emërohet drejtor në Agjencinë për Rini dhe Sport

Darko Kaevski, emërohet drejtor në Agjencinë për Rini dhe Sport

Bashkim Iljazi
Kontrolli i brendshëm i MPB do ta hetojë rastin për nusen e cila ka qëlluar me armë policore

Kontrolli i brendshëm i MPB do ta hetojë rastin për nusen e cila ka qëlluar me armë policore

Venhar Ramadani
Sot u protestua në Strumicë, Shtip dhe në Prilep (Foto)

Sot u protestua në Strumicë, Shtip dhe në Prilep (Foto)

Venhar Ramadani