LAJMI I FUNDIT:

Daniel Serwer

176 Artikuj

Serwer i kërkon Kurtit ta bëjë një propozim për Asociacionin: Gjuaje topin në anën e Serbisë

Serwer i kërkon Kurtit ta bëjë një propozim për Asociacionin: Gjuaje topin në anën e Serbisë

Kosovë
Serwer tregon risitë dhe mangësitë e propozimit të fundit franko-gjerman

Serwer tregon risitë dhe mangësitë e propozimit të fundit franko-gjerman

Politikë
Serwer pas takimit Chollet- Vuçiq: Ky nuk është një përqafim i ngrohtë

Serwer pas takimit Chollet- Vuçiq: Ky nuk është një përqafim i ngrohtë

Kosovë
Serwer për situatën në veri: Kosova nuk duhet të dorëzohet ndaj kërkesës për themelim të Asociacionit – kjo do të ishte katastrofike

Serwer për situatën në veri: Kosova nuk duhet të dorëzohet ndaj kërkesës për themelim të Asociacionit – kjo do të ishte katastrofike

Kosovë
Daniel Serwer i reagon kryeministres serbe: Nuk keni të drejtë të paguani njerëz për të destabilizuar Kosovën

Daniel Serwer i reagon kryeministres serbe: Nuk keni të drejtë të paguani njerëz për të destabilizuar Kosovën

Kosovë
Serwer: Asociacioni, paralel me njohjen e Kosovës nga Serbia

Serwer: Asociacioni, paralel me njohjen e Kosovës nga Serbia

Kosovë
Serwer: Kosova të krijojë Asociacionin në këmbim të njohjes dhe një Asociacioni për shqiptarët në Serbi

Serwer: Kosova të krijojë Asociacionin në këmbim të njohjes dhe një Asociacioni për shqiptarët në Serbi

Politikë
Serwer: Kosovës nuk i është dhënë status i barabartë, propozimi për “Ballkanin e Hapur” nuk duhet të merret parasysh

Serwer: Kosovës nuk i është dhënë status i barabartë, propozimi për “Ballkanin e Hapur” nuk duhet të merret parasysh

Kosovë
Serwer: Rusia po kryen krime kundër njerëzimit çdo ditë, Vuçiq është një kameleon politik

Serwer: Rusia po kryen krime kundër njerëzimit çdo ditë, Vuçiq është një kameleon politik

Ballkan
Serwer: Grenell mund të lëvizë kah të dojë

Serwer: Grenell mund të lëvizë kah të dojë

Politikë
Kërkon prova se Grenell paguhet nga Serbia për lobim, Serwer: Do t’i dërgoj në Departament të Drejtësisë

Kërkon prova se Grenell paguhet nga Serbia për lobim, Serwer: Do t’i dërgoj në Departament të Drejtësisë

Ballkan
Çfarë do të thotë kthimi i Christopher Hill në Ballkan?

Çfarë do të thotë kthimi i Christopher Hill në Ballkan?

Ballkan
Marrëveshja për targat, Serwer: Serbia u tërhoq, Kosova bëri një hap modest drejt Perëndimit

Marrëveshja për targat, Serwer: Serbia u tërhoq, Kosova bëri një hap modest drejt Perëndimit

Kosovë
Bugajski: Mungesa e strategjisë së BE-së për zgjerim, mund të çojë në konflikte të reja në Ballkan

Bugajski: Mungesa e strategjisë së BE-së për zgjerim, mund të çojë në konflikte të reja në Ballkan

Kosovë
Historiani nga SHBA-ja: Dobësimi i garancisë amerikane për sigurinë e Kosovës do të nxisë bashkim me Shqipërinë

Historiani nga SHBA-ja: Dobësimi i garancisë amerikane për sigurinë e Kosovës do të nxisë bashkim me Shqipërinë

Kosovë
Serwer: Vuçiq dëshiron 15 për qind të territorit të Kosovës

Serwer: Vuçiq dëshiron 15 për qind të territorit të Kosovës

Kosovë
Serwer: Marrëveshja Kosovë – Serbi arrihet brenda disa muajsh

Serwer: Marrëveshja Kosovë – Serbi arrihet brenda disa muajsh

Kosovë
Serwer: SHBA-të do të bëjnë trysni ndaj Sofjes për ta debllokuar rrugën e Maqedonisë drejt BE-së

Serwer: SHBA-të do të bëjnë trysni ndaj Sofjes për ta debllokuar rrugën e Maqedonisë drejt BE-së

Maqedonia e Veriut
Serwer: Jam skeptik se do të ndodhë njohja reciproke mes Kosovës dhe Serbisë

Serwer: Jam skeptik se do të ndodhë njohja reciproke mes Kosovës dhe Serbisë

Kosovë
Serwer: Serbia mund të paditet për gjenocid në Kosovë

Serwer: Serbia mund të paditet për gjenocid në Kosovë

Drejtësi
Serwer: Serbia që sot do të njihte Kosovën në këmbim të anëtarësimit në BE, por po pret më shumë përfitime

Serwer: Serbia që sot do të njihte Kosovën në këmbim të anëtarësimit në BE, por po pret më shumë përfitime

Kosovë
Ekspertët ndërkombëtarë, Phillips dhe Serwer: Greqia me shumë gjasa do ta njohë pavarësinë e Kosovës

Ekspertët ndërkombëtarë, Phillips dhe Serwer: Greqia me shumë gjasa do ta njohë pavarësinë e Kosovës

Kosovë
Serwer thotë se  SHBA duhet ta bindë Rusinë për anëtarësimin e Kosovës në OKB

Serwer thotë se SHBA duhet ta bindë Rusinë për anëtarësimin e Kosovës në OKB

Kosovë
Serwer: Vuçiq po përpiqet të krijojë Serbinë e Madhe të Milosheviqit dhe Dobrica Çosiqit

Serwer: Vuçiq po përpiqet të krijojë Serbinë e Madhe të Milosheviqit dhe Dobrica Çosiqit

Kosovë