LAJMI I FUNDIT:

Daniel Serwer

182 Artikuj

Serwer: Serbia ta pranojë Kosovën, nëse do anëtarësim në BE

Serwer: Serbia ta pranojë Kosovën, nëse do anëtarësim në BE

Politikë
Serwer: Demarkacioni mund ta destabilizojë Kosovën

Serwer: Demarkacioni mund ta destabilizojë Kosovën

Kosovë
Mustafa: Qeveria e fokusuar në avancimin e shtetësisë dhe subjektivitetit ndërkombëtar

Mustafa: Qeveria e fokusuar në avancimin e shtetësisë dhe subjektivitetit ndërkombëtar

Politikë
“Kosovës i duhet ushtria për mbrojtjen e territorit e sovranitetit” (Video)

“Kosovës i duhet ushtria për mbrojtjen e territorit e sovranitetit” (Video)

Siguri
Hoxhaj: Britania partner global i Kosovës

Hoxhaj: Britania partner global i Kosovës

Kosovë
Serwer: Brexit i hap rrugën ndikimit politik rus në Ballkan

Serwer: Brexit i hap rrugën ndikimit politik rus në Ballkan

Lirim Shabani
Daniel Serwer: Zgjedhjet janë zgjidhja më e mirë për krizën politike në Maqedoni

Daniel Serwer: Zgjedhjet janë zgjidhja më e mirë për krizën politike në Maqedoni

Lirim Shabani
Serwer reagon ndaj gazetës amerikane: Kosovarët, myslimanët më pro-amerikanë në botë

Serwer reagon ndaj gazetës amerikane: Kosovarët, myslimanët më pro-amerikanë në botë

Politikë
Daniel Serwer: Opozita fajtore për krizën politike në Maqedoni!

Daniel Serwer: Opozita fajtore për krizën politike në Maqedoni!

Emir Hamzai
Serwer: Rajoni është i paqëndrueshëm, kjo ndjehet në Maqedoni dhe në BeH

Serwer: Rajoni është i paqëndrueshëm, kjo ndjehet në Maqedoni dhe në BeH

Venhar Ramadani
Serwer: Kosova nuk është problemi kryesor i Serbisë, por Bosnja

Serwer: Kosova nuk është problemi kryesor i Serbisë, por Bosnja

Kosovë
Serwer: Serbia nuk anëtarësohet në BE pa njohje të Kosovës

Serwer: Serbia nuk anëtarësohet në BE pa njohje të Kosovës

Politikë
Serwer, Veselit: Punoni për ta përmirësuar jetën e qytetarëve

Serwer, Veselit: Punoni për ta përmirësuar jetën e qytetarëve

Politikë
Serwer: Hashim, mbaje fjalën!

Serwer: Hashim, mbaje fjalën!

Politikë