LAJMI I FUNDIT:

D4D

42 Artikuj

Delibashzade-Krasniqi thotë se gratë në politikë janë më të atakuarat nga dhuna gjinore, përmend emrat e dy politikaneve

Delibashzade-Krasniqi thotë se gratë në politikë janë më të atakuarat nga dhuna gjinore, përmend emrat e dy politikaneve

Kosovë
Dezinformimi gjinor dhe dhuna online, Doli-Muhaxhiri: Mediat kanë denigruar, kontenti i tyre është dorëzuar në rrjete sociale

Dezinformimi gjinor dhe dhuna online, Doli-Muhaxhiri: Mediat kanë denigruar, kontenti i tyre është dorëzuar në rrjete sociale

Kosovë
Rrjetet sociale si fushë betejë për gratë në politikë: ‘Përballje Podcast’ diskuton dhunën dhe dezinformimin online

Rrjetet sociale si fushë betejë për gratë në politikë: ‘Përballje Podcast’ diskuton dhunën dhe dezinformimin online

Kosovë
Lufta kundër fake news: Rruga e mediave drejt transparencës dhe kredibilitetit

Lufta kundër fake news: Rruga e mediave drejt transparencës dhe kredibilitetit

Kosovë
Raporti i D4D: Shqetësuese përdorimi i gjuhës seksiste në media dhe rrjete sociale

Raporti i D4D: Shqetësuese përdorimi i gjuhës seksiste në media dhe rrjete sociale

Kosovë
Tregu medial në Kosovë, i ndjeshëm ndaj artikujve që përmbajnë çrregullime të informacionit

Tregu medial në Kosovë, i ndjeshëm ndaj artikujve që përmbajnë çrregullime të informacionit

Kosovë
Raporti i D4D: LVV pati më së shumti shkelje të deklaratës së mirësjelljes në media sociale gjatë zgjedhjeve lokale 2021

Raporti i D4D: LVV pati më së shumti shkelje të deklaratës së mirësjelljes në media sociale gjatë zgjedhjeve lokale 2021

Kosovë
Menaxhimi i pandemisë vlerësohet si sukses i Qeverisë Kurti, opozita e quan qeveri të arrogancës

Menaxhimi i pandemisë vlerësohet si sukses i Qeverisë Kurti, opozita e quan qeveri të arrogancës

Kosovë
D4D: 38.7 për qind e qytetarëve e vlerësojnë të dobët qeverisjen e Kurtit

D4D: 38.7 për qind e qytetarëve e vlerësojnë të dobët qeverisjen e Kurtit

Kosovë
Nënshkruhet Deklarata për mirësjellje në rrjete sociale gjatë zgjedhjeve, Telegrafi pjesë e saj

Nënshkruhet Deklarata për mirësjellje në rrjete sociale gjatë zgjedhjeve, Telegrafi pjesë e saj

Kosovë
Kërkohet ndryshim i Ligjit për financimin e subjekteve politike në Kosovë

Kërkohet ndryshim i Ligjit për financimin e subjekteve politike në Kosovë

Kosovë
Shoqëria civile: Të mos procedohet në seancë plenare votimi i Komisionerit për Informim dhe Privatësi

Shoqëria civile: Të mos procedohet në seancë plenare votimi i Komisionerit për Informim dhe Privatësi

Kosovë
Mbi 2 milionë euro u gjobiten subjektet politike nga PZAP për 13 vjet

Mbi 2 milionë euro u gjobiten subjektet politike nga PZAP për 13 vjet

Kosovë
“Shkëlqimi” dhe “rënia” e të zgjedhurve, 10 deputetët me rritjen dhe rënien më të madhe të votave

“Shkëlqimi” dhe “rënia” e të zgjedhurve, 10 deputetët me rritjen dhe rënien më të madhe të votave

Kosovë
D4D publikon totalin e votave të grave kandidate për deputete ndër vite

D4D publikon totalin e votave të grave kandidate për deputete ndër vite

Kosovë
D4D lanson analizën për Kuvendin, potencohet moskoordinimi i opozitës dhe mospjesëmarrja e deputetëve në votim

D4D lanson analizën për Kuvendin, potencohet moskoordinimi i opozitës dhe mospjesëmarrja e deputetëve në votim

Kosovë
Nga shoqëria civile kërkojnë që LDK të publikojë marrëveshjen me Listën Serbe para votimit të qeverisë

Nga shoqëria civile kërkojnë që LDK të publikojë marrëveshjen me Listën Serbe para votimit të qeverisë

Kosovë
Njohës të rrethanave politike thonë se marrëveshja Kosovë-Serbi mund të bëhet para zgjedhjeve në SHBA

Njohës të rrethanave politike thonë se marrëveshja Kosovë-Serbi mund të bëhet para zgjedhjeve në SHBA

Kosovë
Korrupsioni dhe krimi i organizuar fajtorët kryesor te ngecjes së Kosovës në integrimin në BE

Korrupsioni dhe krimi i organizuar fajtorët kryesor te ngecjes së Kosovës në integrimin në BE

Kosovë
Hapja e linjës ajrore Prishtinë-Beograd, shoqëria civile kërkon të bëhet publike përmbajtja e marrëveshjes

Hapja e linjës ajrore Prishtinë-Beograd, shoqëria civile kërkon të bëhet publike përmbajtja e marrëveshjes

Mirjeta Hajzeraj
Ikja e qytetarëve nga Kosova, 31 për qind e tyre thonë se do të largoheshin përgjithmonë (Grafika)

Ikja e qytetarëve nga Kosova, 31 për qind e tyre thonë se do të largoheshin përgjithmonë (Grafika)

Kosovë
Rashiti: Kosova është shumë larg liberalizimit të vizave

Rashiti: Kosova është shumë larg liberalizimit të vizave

Kosovë
Deputetët e rinj duhet ta arsyetojnë besimin e qytetarëve në legjislaturën e ardhshme

Deputetët e rinj duhet ta arsyetojnë besimin e qytetarëve në legjislaturën e ardhshme

Valdete Berisha
Shoqëria civile: Partitë po vazhdojnë me avazin e vjetër sa u përket premtimeve

Shoqëria civile: Partitë po vazhdojnë me avazin e vjetër sa u përket premtimeve

Zgjedhjet 2019