LAJMI I FUNDIT:

Buka e bardhë

23 Artikuj

Dy produkte që konsumojmë rregullisht rrisin rrezikun e kancerit të zorrës, sipas studiuesve

Dy produkte që konsumojmë rregullisht rrisin rrezikun e kancerit të zorrës, sipas studiuesve

Shëndetësi Lajme
Ushqimet e përpunuara që e dëmtojnë bukurinë tuaj: Ndikojnë në gjendjen e lëkurës, flokëve dhe thonjve

Ushqimet e përpunuara që e dëmtojnë bukurinë tuaj: Ndikojnë në gjendjen e lëkurës, flokëve dhe thonjve

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Ushqimet që ju bëjnë më të uritur, mos i hani për mëngjes

Ushqimet që ju bëjnë më të uritur, mos i hani për mëngjes

Të njohim produktet
Pasojat e padëshiruara që mund të ndodhin nëse hani shumë bukë

Pasojat e padëshiruara që mund të ndodhin nëse hani shumë bukë

Të njohim produktet
Disa nga ushqimet që nuk preferohen për shëndetin e zorrëve

Disa nga ushqimet që nuk preferohen për shëndetin e zorrëve

Të njohim produktet
Lista e ushqimeve jo të mira për ta nisur ditën, mos i hani për mëngjes

Lista e ushqimeve jo të mira për ta nisur ditën, mos i hani për mëngjes

Shëndetësi
Buka e bardhë dhe gjysmë e bardhë me 33 denarë

Buka e bardhë dhe gjysmë e bardhë me 33 denarë

Maqedonia e Veriut
Ushqimet që duhet të shmangni nëse dëshironi ta shmangni ankthin

Ushqimet që duhet të shmangni nëse dëshironi ta shmangni ankthin

Këshilla mjekësore
Ngrënia e tepërt e këtij ushqimi popullor mund të jetë shkaku i rënies së flokëve tuaj

Ngrënia e tepërt e këtij ushqimi popullor mund të jetë shkaku i rënies së flokëve tuaj

Flokë dhe stil
Një truk e shndërron çdo bukë të bardhë në ushqim tepër të shëndetshëm: Asnjëherë nuk duhet të hiqni dorë, vetëm veproni kështu!

Një truk e shndërron çdo bukë të bardhë në ushqim tepër të shëndetshëm: Asnjëherë nuk duhet të hiqni dorë, vetëm veproni kështu!

Si të…
Ata që hanë bukën e bardhë, gjalpin dhe mishin e kuq zakonisht vdesin më të rinj

Ata që hanë bukën e bardhë, gjalpin dhe mishin e kuq zakonisht vdesin më të rinj

Shëndetësi Lajme
Studimi që jep alarmin: Buka e bardhë dhe sheqeri çrregullojnë gjumin

Studimi që jep alarmin: Buka e bardhë dhe sheqeri çrregullojnë gjumin

Shëndetësi Lajme
Me këtë truk ju mund ta ktheni bukën e bardhë në një ushqim të shëndetshëm

Me këtë truk ju mund ta ktheni bukën e bardhë në një ushqim të shëndetshëm

Shëndetësi Lajme
Ata që hanë bukën e bardhë, gjalpin dhe mishin e kuq zakonisht jetojnë më pak

Ata që hanë bukën e bardhë, gjalpin dhe mishin e kuq zakonisht jetojnë më pak

Shëndetësi Lajme
Buka e bardhë shkakton shtimin e peshës

Buka e bardhë shkakton shtimin e peshës

Shëndetësi Lajme
A do të shtrenjtohet buka në Maqedoni?

A do të shtrenjtohet buka në Maqedoni?

Bashkim Iljazi
Tri ushqimet që duhet t’i hani kur keni diarre

Tri ushqimet që duhet t’i hani kur keni diarre

Nutricion
Buka është sikur doza e vitaminave – cila është më e shëndetshme?

Buka është sikur doza e vitaminave – cila është më e shëndetshme?

Të njohim produktet
Ekspertët e nutricionit dëshirojnë që këto tri ushqime t’i hani më rrallë

Ekspertët e nutricionit dëshirojnë që këto tri ushqime t’i hani më rrallë

Nutricion
Ushqimi që duhet ta shmangni në drekë

Ushqimi që duhet ta shmangni në drekë

Këshilla Lifestyle
ÇDO GJË QË NA KANË TREGUAR PËR BUKËN E BARDHË ËSHTË GËNJESHTËR: Shkencëtarët kanë zbuluar që buka e zakonshme është e shëndetshme

ÇDO GJË QË NA KANË TREGUAR PËR BUKËN E BARDHË ËSHTË GËNJESHTËR: Shkencëtarët kanë zbuluar që buka e zakonshme është e shëndetshme

Shëndetësi Lajme
Bukë e zezë apo e bardhë: Zgjidhet dilema, cila është më e shëndetshme

Bukë e zezë apo e bardhë: Zgjidhet dilema, cila është më e shëndetshme

Ushqim i shëndetshëm
Buka e bardhë më e shëndetshme se të gjitha të tjerat! Tani kujt t’i besojmë?

Buka e bardhë më e shëndetshme se të gjitha të tjerat! Tani kujt t’i besojmë?

Shëndetësi Lajme