LAJMI I FUNDIT:

Bujqesia

71 Artikuj

Synojnë tregun evropian, fermerët e luleshtrydheve në Fier krijojnë kooperativën e tyre

Synojnë tregun evropian, fermerët e luleshtrydheve në Fier krijojnë kooperativën e tyre

Shqipëri
Hapet aplikimi për subvencione në bujqësi, ministri Peci tregon vlerën për produkte

Hapet aplikimi për subvencione në bujqësi, ministri Peci tregon vlerën për produkte

Bujqësi
Kosova dhe Bullgaria me marrëveshje bashkëpunimi në fushën e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Kosova dhe Bullgaria me marrëveshje bashkëpunimi në fushën e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Kosovë
Shqipëria bëhet gati për Censin e bujqësisë, inventar për fermat dhe gjedhët pas 13 vitesh

Shqipëria bëhet gati për Censin e bujqësisë, inventar për fermat dhe gjedhët pas 13 vitesh

Shqipëri
BE gjen 33.5 milionë euro parregullsi në fondet e bujqësisë në Shqipëri, sa 71 për qind e abuzimeve në të gjithë Ballkanin

BE gjen 33.5 milionë euro parregullsi në fondet e bujqësisë në Shqipëri, sa 71 për qind e abuzimeve në të gjithë Ballkanin

Shqipëri
Abuzimet me fondet për bujqësinë në Shqipëri, BE mban pezull dhe IPARD III

Abuzimet me fondet për bujqësinë në Shqipëri, BE mban pezull dhe IPARD III

Shqipëri
Shqipëria, me financimet buxhetore më të ulëta për bujqësinë në rajon dhe BE

Shqipëria, me financimet buxhetore më të ulëta për bujqësinë në rajon dhe BE

Shqipëri
​Fermerët duhet të jenë të gatshëm për organizimin e tregut të përbashkët deri më 2030

​Fermerët duhet të jenë të gatshëm për organizimin e tregut të përbashkët deri më 2030

Bujqësi
Dyshime për abuzime me fondet e BE-së për bujqësinë, Prokuroria e Posaçme në Shqipëri nis hetimet

Dyshime për abuzime me fondet e BE-së për bujqësinë, Prokuroria e Posaçme në Shqipëri nis hetimet

Shqipëri
Rriten çmimet e perimeve në Prishtinë, ankohen qytetarët

Rriten çmimet e perimeve në Prishtinë, ankohen qytetarët

Financa
Kurti: Luledielli, kulturë me rëndësi strategjike

Kurti: Luledielli, kulturë me rëndësi strategjike

Bujqësi
Rreth 480 mijë euro subvencione shtesë për sektorin e bujqësisë në Gjilan

Rreth 480 mijë euro subvencione shtesë për sektorin e bujqësisë në Gjilan

Komunat
15 vjeçari që ndihmon familjen në punët bujqësore në Maqedoni

15 vjeçari që ndihmon familjen në punët bujqësore në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Shqipëria nis eksportet e para të shalqirit drejt BE-së

Shqipëria nis eksportet e para të shalqirit drejt BE-së

Shqipëri
Karkaleci dëmton të mbjellat në Shqipëri, Ministria e Bujqësisë nis aksionin për dezifektimin e zonave të prekura

Karkaleci dëmton të mbjellat në Shqipëri, Ministria e Bujqësisë nis aksionin për dezifektimin e zonave të prekura

Shqipëri
BE-ja kthen mbrapsht domaten shqiptare, çmimi për kg në Shqipëri bie deri në 18 cent

BE-ja kthen mbrapsht domaten shqiptare, çmimi për kg në Shqipëri bie deri në 18 cent

Shqipëri
Peci: Dikur nevojiteshin 30 ditë për të kompletuar dokumentacionin për subvencione, këtë vit duhen vetëm 2 orë

Peci: Dikur nevojiteshin 30 ditë për të kompletuar dokumentacionin për subvencione, këtë vit duhen vetëm 2 orë

Bujqësi
Peci: Kosova shënon rekordin e të mbjellave këtë vit

Peci: Kosova shënon rekordin e të mbjellave këtë vit

Bujqësi
Zgjatet deri më 14 prill afati për aplikim për subvencione bujqësore

Zgjatet deri më 14 prill afati për aplikim për subvencione bujqësore

Bujqësi
D+: Kosova me mundësi më të mira punësimi për punëtorët sezonal në bujqësi

D+: Kosova me mundësi më të mira punësimi për punëtorët sezonal në bujqësi

Bujqësi
Deputeti Hoti akuzon qeverinë për mashtrim dhe dështim në bujqësi, ministri Peci e quan manipulant

Deputeti Hoti akuzon qeverinë për mashtrim dhe dështim në bujqësi, ministri Peci e quan manipulant

Kosovë
Ngricat dëmtojnë bujqësinë në Lushnjë

Ngricat dëmtojnë bujqësinë në Lushnjë

Shqipëri
Mungesa e reshjeve ndikon ndaj bujqësisë në RMV

Mungesa e reshjeve ndikon ndaj bujqësisë në RMV

Maqedonia e Veriut
Ministria tregon vlerën e subvencionit të kulturave bujqësore në kuadër të Programit për Pagesat Direkte 2023

Ministria tregon vlerën e subvencionit të kulturave bujqësore në kuadër të Programit për Pagesat Direkte 2023

Bujqësi