LAJMI I FUNDIT:

Bujqësi

152 Artikuj

Aplikimi i taksës për tokën demotivon bujqit, pritet të dëmtohet prodhimi në Kosovë

Aplikimi i taksës për tokën demotivon bujqit, pritet të dëmtohet prodhimi në Kosovë

Bujqësi
Çka përfitojnë fermerët që përdorin plehrat Feed Nature?

Çka përfitojnë fermerët që përdorin plehrat Feed Nature?

Bujqësi
Fruti i pasionit mbillet në Shkodër – Familja Ndoja nga 1 dynym, sot mbjell 15 hektarë

Fruti i pasionit mbillet në Shkodër – Familja Ndoja nga 1 dynym, sot mbjell 15 hektarë

Shqipëri
Shqiponjë me fara orizi në Zadrimë, mesazh për të punuar tokën e vendin tënd

Shqiponjë me fara orizi në Zadrimë, mesazh për të punuar tokën e vendin tënd

Shqipëri
Gjermania ktheu mbrapsht kastravecët nga Shqipëria, Shkrepa: Fermerët shqiptarë nuk prodhojnë me standarde

Gjermania ktheu mbrapsht kastravecët nga Shqipëria, Shkrepa: Fermerët shqiptarë nuk prodhojnë me standarde

Shqipëri
Manjola Hafizi, fermerja që la bankën për serën me mjedra

Manjola Hafizi, fermerja që la bankën për serën me mjedra

Shqipëri
Sistemi i sigurimeve bujqësore në Kosovë, Çerkini: Garanci për qëndrueshmërinë dhe progresin e sektorit

Sistemi i sigurimeve bujqësore në Kosovë, Çerkini: Garanci për qëndrueshmërinë dhe progresin e sektorit

Bujqësi
Shqipëria ndër shtatë prodhuesit kryesorë të mandarinave dhe portokajve në Evropë

Shqipëria ndër shtatë prodhuesit kryesorë të mandarinave dhe portokajve në Evropë

Shqipëri
Nënë Roza, 87-vjeçarja më e moshuar e Vaut të Dejës që punon tokën

Nënë Roza, 87-vjeçarja më e moshuar e Vaut të Dejës që punon tokën

Shqipëri
Organizata e Kombeve të Bashkuara për Ushqim dhe Bujqësi ndihmon financiarisht fermerët e Rahovecit

Organizata e Kombeve të Bashkuara për Ushqim dhe Bujqësi ndihmon financiarisht fermerët e Rahovecit

Biznes
Bie punësimi në bujqësi, paragjykimet dhe emigracioni largojnë të rinjtë nga toka e Shqipërisë

Bie punësimi në bujqësi, paragjykimet dhe emigracioni largojnë të rinjtë nga toka e Shqipërisë

Shqipëri
Kosova në kampanjën e EFSA-së për të parandaluar përhapjen e Murtajës Afrikane të Derrave

Kosova në kampanjën e EFSA-së për të parandaluar përhapjen e Murtajës Afrikane të Derrave

Bujqësi
Çmimi i domates në Shqipëri vetëm rritet, shkak rënia e prodhimit dhe eksporti

Çmimi i domates në Shqipëri vetëm rritet, shkak rënia e prodhimit dhe eksporti

Shqipëri
Reshjet e shiut dëmtojnë rendimentet e grurit, shfaqet sëmundja e ndryshkut

Reshjet e shiut dëmtojnë rendimentet e grurit, shfaqet sëmundja e ndryshkut

Bujqësi
Lufta në Ukrainë shtoi parcelat me grurë në Shqipëri, pritet më shumë prodhim

Lufta në Ukrainë shtoi parcelat me grurë në Shqipëri, pritet më shumë prodhim

Shqipëri
Kosova i bashkohet EFSA-së në fushatën për të parandaluar murtajën afrikane të derrave

Kosova i bashkohet EFSA-së në fushatën për të parandaluar murtajën afrikane të derrave

Bujqësi