Blero

Blero

Këngëtari Blerim Muharremi është i lindur më 19 Korrik të vitit 1978, n/ Mitrovicë.

Blero u bë i njohur nga bashkëpunimi me Memli Krasniqin, ku së bashku sollën këngën “Kthehu”, gjersa më pas ishte “Fotografia”, kënga e cila do të shndërrohej në hit duke i hapur dyert e suksesit.

Ka të publikuara shumë këngë në tregun kosovar, bashkëpunime të suksesshme dhe shtatë albume.

AI ka qenë për disa vite i martuar me aktoren e njohur kosovare, Teuta Krasniqi, martesë kjo nga e cila do të vinte në jetë vajza e tyre e parë, e pagëzuar me emrin Tara.

Në vitin 2014, çifti i japin fund martesës së tyre.

Ndërsa në dhjetor të vitit 2016, Blero fejohet me modelen e njohur kosovare, Afrona Dika.

Ai është një ndër këngëtarët më aktivë të tregut shqiptar, ndërsa është edhe producent i shumë këngëve të kënduara nga këngëtarët e tjerë.

520 Artikuj