LAJMI I FUNDIT:

Birrë

12 Artikuj

Katari ndalon alkoolin në dhe rreth stadiumeve të Kupës së Botës

Katari ndalon alkoolin në dhe rreth stadiumeve të Kupës së Botës

Ndërkombëtare
Mushkonjat dhe preferencat për pickim

Mushkonjat dhe preferencat për pickim

Këshilla për kafshët
Pite me mish, e mbushur me birrë: Drekë që nuk do të harrohet!

Pite me mish, e mbushur me birrë: Drekë që nuk do të harrohet!

Nga duart tua
Deveja shuan etjen, duke pirë birrë të ftohtë (Video)

Deveja shuan etjen, duke pirë birrë të ftohtë (Video)

Fun Lajme
Prindërit bëjnë “shfaqje” me fëmijën e tyre, i japin kanabis dhe birrë (Video)

Prindërit bëjnë “shfaqje” me fëmijën e tyre, i japin kanabis dhe birrë (Video)

Nga Bota
U godit keq nga autobusi, u ngrit dhe hyri në kafene për të pirë birra! (Video, +16)

U godit keq nga autobusi, u ngrit dhe hyri në kafene për të pirë birra! (Video, +16)

Interesante
Nuk e hapin fuçinë si duhet, shpërthen birra dhe i lag të gjithë (Video)

Nuk e hapin fuçinë si duhet, shpërthen birra dhe i lag të gjithë (Video)

Dështime
Imiton vrapuesit e maratonës, ndalon për të marrë një birrë (Video)

Imiton vrapuesit e maratonës, ndalon për të marrë një birrë (Video)

Fun Lajme
Suxhuk në skarë, të zier në birrë (video)

Suxhuk në skarë, të zier në birrë (video)

Oreksndjellëse
Gota e birrës shpërthen papritmas, të gjithë menduan se e theu klienti (Video)

Gota e birrës shpërthen papritmas, të gjithë menduan se e theu klienti (Video)

Dështime
Piu birrën me hundë, shikoni momentin e pështirë dhe bizar (Video)

Piu birrën me hundë, shikoni momentin e pështirë dhe bizar (Video)

Dështime
Adhuruesi i birrave, krijoi bredhin e festave nga mijëra kanaçe (Foto)

Adhuruesi i birrave, krijoi bredhin e festave nga mijëra kanaçe (Foto)

Fun Lajme