LAJMI I FUNDIT:

Nuk e hapin fuçinë si duhet, shpërthen birra dhe i lag të gjithë (Video)

Nuk e hapin fuçinë si duhet, shpërthen birra dhe i lag të gjithë (Video)

Gasthof Zewager është një birrari familjare në Gjermani, ku janë mbledhur disa të pranishëm që të shijojnë një nga llojet e prodhuara së fundmi.

Por, dy prej pjesëmarrësve që deshën të hapin fuçinë dështuan plotësisht, duke shkaktuar lagien e personave në sallë.


Ngathtësinë ata e tregojnë që në fillim, duke thyer një enë porcelani gjatë goditjes së kroit të vogël me çekan nga druri.

Megjithëse birra u zbraz në dysheme dhe mbi rrobat e tyre, ata vazhduan edhe më tutje të qeshin, sikur të mos ketë ndodhur asgjë. /Telegrafi/