LAJMI I FUNDIT:

Ben Emmerson

31 Artikuj

​Trupi gjykues urdhëron palët të gjejnë zgjidhje për të garantuar publicitet të seancave

​Trupi gjykues urdhëron palët të gjejnë zgjidhje për të garantuar publicitet të seancave

Drejtësi
Mbrojtja e Veselit përfundon pyetjet për dëshmitarin e katërt

Mbrojtja e Veselit përfundon pyetjet për dëshmitarin e katërt

Kosovë
Mbrojtja e Veselit: Disa persona kanë ekzagjeruar rolin e tyre në UÇK

Mbrojtja e Veselit: Disa persona kanë ekzagjeruar rolin e tyre në UÇK

Kosovë
Avokati Emmerson: Prokuroria nuk ka asnjë provë që Veseli ka kryer krime

Avokati Emmerson: Prokuroria nuk ka asnjë provë që Veseli ka kryer krime

Kosovë
Dëgjimi i provave në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve do të fillojë më 11 prill

Dëgjimi i provave në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve do të fillojë më 11 prill

Drejtësi
Avokati Emmerson: Në rastin “Limaj” dhe “Haradinaj” u konstatua që UÇK nuk ka pasur politikë për të sulmuar popullatën civile

Avokati Emmerson: Në rastin “Limaj” dhe “Haradinaj” u konstatua që UÇK nuk ka pasur politikë për të sulmuar popullatën civile

Drejtësi
Avokati i Kadri Veselit: Nuk ka prova për mbajtje në paraburgim

Avokati i Kadri Veselit: Nuk ka prova për mbajtje në paraburgim

Drejtësi
Gjykata Speciale, pretendimet për dëshmi të rrejshme ndaj Thaçit dhe Veselit

Gjykata Speciale, pretendimet për dëshmi të rrejshme ndaj Thaçit dhe Veselit

Drejtësi
Gjykata Speciale, mbrojtja e Thaçit kërkon që Zyra e Prokurorit të njoftojë personat që nuk i konsideron më të dyshuar

Gjykata Speciale, mbrojtja e Thaçit kërkon që Zyra e Prokurorit të njoftojë personat që nuk i konsideron më të dyshuar

Drejtësi
Mbrojtja e ish-krerëve të UÇK-së thotë se prokuroria po i shkel afatet

Mbrojtja e ish-krerëve të UÇK-së thotë se prokuroria po i shkel afatet

Drejtësi
Emmerson: Veseli kërkon që të gjithë të bashkëpunojnë me Specialen

Emmerson: Veseli kërkon që të gjithë të bashkëpunojnë me Specialen

Drejtësi
Pse po zvarritet nisja e gjykimit ndaj ish-krerëve të UÇK-së në Hagë?

Pse po zvarritet nisja e gjykimit ndaj ish-krerëve të UÇK-së në Hagë?

Drejtësi
Gjykata Speciale, mbrojtja e krerëve të UÇK-së kërkon që Prokuroria t’i shpalosë provat që ka marrë nga Serbia

Gjykata Speciale, mbrojtja e krerëve të UÇK-së kërkon që Prokuroria t’i shpalosë provat që ka marrë nga Serbia

Drejtësi
​Avokati Emmerson sqarohet për deklaratën e tij rreth Nazim Bllacës: Bëra një gabim

​Avokati Emmerson sqarohet për deklaratën e tij rreth Nazim Bllacës: Bëra një gabim

Drejtësi
Avokati i Thaçit: Po punojmë me informacione të redaktuara, nuk e dimë kush janë dëshmitarët

Avokati i Thaçit: Po punojmë me informacione të redaktuara, nuk e dimë kush janë dëshmitarët

Drejtësi
Mbrojtja e Thaçit dhe të tjerëve: Zyra e Prokurorit të Specializuar po synon kontroll mbi dëshmitarët

Mbrojtja e Thaçit dhe të tjerëve: Zyra e Prokurorit të Specializuar po synon kontroll mbi dëshmitarët

Drejtësi
Avokati thotë se Policia e Kosovës i ka kthyer përgjigje Speciales për lirimin e përkohshëm të Thaçit, por ajo ende nuk është përkthyer

Avokati thotë se Policia e Kosovës i ka kthyer përgjigje Speciales për lirimin e përkohshëm të Thaçit, por ajo ende nuk është përkthyer

Drejtësi
Avokati i Veselit e sheh të pamundur që gjykimi i krerëve të UÇK-së të fillojë para fundvitit të 2022-ës

Avokati i Veselit e sheh të pamundur që gjykimi i krerëve të UÇK-së të fillojë para fundvitit të 2022-ës

Drejtësi
Avokati i Veselit: Specialja u themelua mbi gënjeshtra, Prokuroria nuk ka gjetur asnjë provë mbështetëse për akuzat e saj

Avokati i Veselit: Specialja u themelua mbi gënjeshtra, Prokuroria nuk ka gjetur asnjë provë mbështetëse për akuzat e saj

Kosovë
Avokati i Veselit, Emmerson akuzon Prokurorinë për punë të paorganizuar

Avokati i Veselit, Emmerson akuzon Prokurorinë për punë të paorganizuar

Kosovë
Mbrojtja hedh poshtë pretendimet e Prokurorisë Speciale për mbajtjen në paraburgim të Veselit

Mbrojtja hedh poshtë pretendimet e Prokurorisë Speciale për mbajtjen në paraburgim të Veselit

Kosovë
Mbrojtja thotë se ju duhen 18 muaj për përgatitjen e tyre, propozojnë që seanca tjetër të mbahet në janar

Mbrojtja thotë se ju duhen 18 muaj për përgatitjen e tyre, propozojnë që seanca tjetër të mbahet në janar

Kosovë
Avokati i Veselit kundërshton Prokurorinë: Nuk do të lejojmë një gjyq të padrejtë

Avokati i Veselit kundërshton Prokurorinë: Nuk do të lejojmë një gjyq të padrejtë

Kosovë
Avokatët kërkojnë që dorëzimi i dokumenteve të jetë i organizuar

Avokatët kërkojnë që dorëzimi i dokumenteve të jetë i organizuar

Kosovë