LAJMI I FUNDIT:
Ambasada e SHBA-së në Kosovë

Ambasada e SHBA-së në Kosovë

447 Artikuj

Hovenier: Situata në veri shqetësuese, të shmanget hyrja me forcë në ndërtesat komunale

Hovenier: Situata në veri shqetësuese, të shmanget hyrja me forcë në ndërtesat komunale

Kosovë
Ambasada amerikane: Mbyllja e çështjes së të pagjeturve duhet të jetë prioritet

Ambasada amerikane: Mbyllja e çështjes së të pagjeturve duhet të jetë prioritet

Kosovë
Bislimi takohet me ambasadorin Hovenier – Qeveria do të nisë një fushatë informimi për qytetarët pas liberalizimit të vizave

Bislimi takohet me ambasadorin Hovenier – Qeveria do të nisë një fushatë informimi për qytetarët pas liberalizimit të vizave

Kosovë
Ambasada amerikane: Sulmet ndaj gazetarëve shkelin parimet thelbësore demokratike

Ambasada amerikane: Sulmet ndaj gazetarëve shkelin parimet thelbësore demokratike

Kosovë
Djegia e veturave, Hovenier: Qeveria të mbrojë qytetarët dhe të sigurojë llogaridhënie për këto vepra kriminale

Djegia e veturave, Hovenier: Qeveria të mbrojë qytetarët dhe të sigurojë llogaridhënie për këto vepra kriminale

Kosovë
Qëndrimet e opozitës për Propozimin evropian dhe reagimet e ambasadës amerikane, gjermane dhe franceze

Qëndrimet e opozitës për Propozimin evropian dhe reagimet e ambasadës amerikane, gjermane dhe franceze

Kosovë
ShBA të shqetësuara me kundërshtimin e PDK-së dhe LDK-së ndaj propozimit të BE-së

ShBA të shqetësuara me kundërshtimin e PDK-së dhe LDK-së ndaj propozimit të BE-së

Kosovë
Zyrtarë dhe biznesmenë amerikanë në Kosovë, pamje nga takimi me presidenten Osmani

Zyrtarë dhe biznesmenë amerikanë në Kosovë, pamje nga takimi me presidenten Osmani

Kosovë
Guvernatori i BQK-së Mehmeti takon përfaqësues të Ambasadës Amerikane, flasin për zhvillimet në sektorin financiar

Guvernatori i BQK-së Mehmeti takon përfaqësues të Ambasadës Amerikane, flasin për zhvillimet në sektorin financiar

Biznes
Ambasada amerikane në Prishtinë ul flamurin në gjysmështizë, në nderim të viktimave në Turqi

Ambasada amerikane në Prishtinë ul flamurin në gjysmështizë, në nderim të viktimave në Turqi

Kosovë
Ambasadori amerikan, Hovenier: SHBA mendon se ka ardhur koha që të ecët tutje me Asociacionin

Ambasadori amerikan, Hovenier: SHBA mendon se ka ardhur koha që të ecët tutje me Asociacionin

Kosovë
Hovenier: Nuk mbështesim asnjë marrëveshje që shkel Kushtetutën e Kosovës dhe kërcënon sovranitetin dhe pavarësinë e saj

Hovenier: Nuk mbështesim asnjë marrëveshje që shkel Kushtetutën e Kosovës dhe kërcënon sovranitetin dhe pavarësinë e saj

Kosovë
Rashiq pas takimit në Ambasadën amerikane: Diskutimi ishte interesant, u diskutua korniza politike e ligjore e Asociacionit

Rashiq pas takimit në Ambasadën amerikane: Diskutimi ishte interesant, u diskutua korniza politike e ligjore e Asociacionit

Kosovë
PDK pas takimit në Ambasadën amerikane: E mbështesim dhe inkurajojmë qeverinë për arritjen e një marrëveshje me njohje reciproke

PDK pas takimit në Ambasadën amerikane: E mbështesim dhe inkurajojmë qeverinë për arritjen e një marrëveshje me njohje reciproke

Kosovë
Diskutimi për Asociacionin – përfundon takimi në Ambasadën amerikane

Diskutimi për Asociacionin – përfundon takimi në Ambasadën amerikane

Kosovë
Deklarata e amerikanëve për Asociacionin, analistët thonë se funksionimi i shtetit dhe rendi juridik nuk do të cenohen

Deklarata e amerikanëve për Asociacionin, analistët thonë se funksionimi i shtetit dhe rendi juridik nuk do të cenohen

Elfije Boletini
Vela e Sejdiu nga Presidenca, Dalipi nga ZKM dhe Gjini nga AAK marrin pjesë në takimin për Asociacionin

Vela e Sejdiu nga Presidenca, Dalipi nga ZKM dhe Gjini nga AAK marrin pjesë në takimin për Asociacionin

Elfije Boletini
Ambasada amerikane mban takim për Asociacionin e komunave me shumicë serbe – kush do të marr pjesë?

Ambasada amerikane mban takim për Asociacionin e komunave me shumicë serbe – kush do të marr pjesë?

Kosovë
LDK konfirmon pjesëmarrjen në takimin e nesërm për Asociacionin: Themelimi i tij është përgjegjësi vetëm e Qeverisë

LDK konfirmon pjesëmarrjen në takimin e nesërm për Asociacionin: Themelimi i tij është përgjegjësi vetëm e Qeverisë

Kosovë
Themelimi i Asociacionit – kërkohet që qeveria të shkojë me propozime konkrete në takimin e ftuar nga Ambasada amerikane

Themelimi i Asociacionit – kërkohet që qeveria të shkojë me propozime konkrete në takimin e ftuar nga Ambasada amerikane

Jehona Hulaj
Hovenier: Jemi të përkushtuar t’i mbështesim mediat e pavarura dhe shoqërinë civile në Kosovë

Hovenier: Jemi të përkushtuar t’i mbështesim mediat e pavarura dhe shoqërinë civile në Kosovë

Kosovë
Osmani dërgon përfaqësuesin e saj në takimin e Ambasadës amerikane për Asociacionin

Osmani dërgon përfaqësuesin e saj në takimin e Ambasadës amerikane për Asociacionin

Kosovë
Takimi për Asociacionin, ambasadori gjerman: E rëndësishme që diskutimet për këtë çështje të ecin përpara

Takimi për Asociacionin, ambasadori gjerman: E rëndësishme që diskutimet për këtë çështje të ecin përpara

Kosovë
Ambasada amerikane konfirmon organizimin e diskutimit për Asociacionin

Ambasada amerikane konfirmon organizimin e diskutimit për Asociacionin

Kosovë