LAJMI I FUNDIT:

Aktakuzë

477 Artikuj

Mashtrim me subvencione, aktakuzë ndaj 16 personave për dhënie e marrje ryshfeti dhe vepra të tjera penale

Mashtrim me subvencione, aktakuzë ndaj 16 personave për dhënie e marrje ryshfeti dhe vepra të tjera penale

Drejtësi
E goditi me thikë kuzhine pesë herë vëllain e tij – ngritët aktakuzë ndaj të pandehurit nga veriu i Mitrovicës

E goditi me thikë kuzhine pesë herë vëllain e tij – ngritët aktakuzë ndaj të pandehurit nga veriu i Mitrovicës

Drejtësi
Rasti “Subvencionet V” – aktakuzë ndaj 18 personave, konfiskohen edhe 184 mijë euro

Rasti “Subvencionet V” – aktakuzë ndaj 18 personave, konfiskohen edhe 184 mijë euro

Drejtësi
Aktakuzë ndaj 6 personave për grabitjen në Parallovë të Gjilanit

Aktakuzë ndaj 6 personave për grabitjen në Parallovë të Gjilanit

Drejtësi
Prishtinë, ngritet aktakuzë ndaj një polici dhe gjashtë personave tjerë

Prishtinë, ngritet aktakuzë ndaj një polici dhe gjashtë personave tjerë

Drejtësi
Vodhën mallra me vlerë rreth 100 mijë euro nga një depo, prokuroria ngre aktakuzë ndaj dy personave

Vodhën mallra me vlerë rreth 100 mijë euro nga një depo, prokuroria ngre aktakuzë ndaj dy personave

Kosovë
I akuzuari për vrasjen e djalit të tij thotë se në momentin e gjuajtjes me armë s’e kishte ditur se në traktor gjendej ai

I akuzuari për vrasjen e djalit të tij thotë se në momentin e gjuajtjes me armë s’e kishte ditur se në traktor gjendej ai

Drejtësi
Prokuroria Speciale ngre aktakuzë ndaj “Kobrës” dhe të tjerëve, të dyshuar për vrasjen e të riut në Prizren

Prokuroria Speciale ngre aktakuzë ndaj “Kobrës” dhe të tjerëve, të dyshuar për vrasjen e të riut në Prizren

Kosovë
Tentoi të importojë marihuanë përmes autobusit nga Shqipëria në Kosovë, ngritët aktakuzë ndaj të dyshuarit në Prizren

Tentoi të importojë marihuanë përmes autobusit nga Shqipëria në Kosovë, ngritët aktakuzë ndaj të dyshuarit në Prizren

Kosovë
Prokuroria Speciale ngre aktakuzë ndaj tetë policëve dhe katër qytetarëve për ryshfet

Prokuroria Speciale ngre aktakuzë ndaj tetë policëve dhe katër qytetarëve për ryshfet

Kosovë
Çka thotë aktakuza për italianin e dyshuar për mashtrim me 500 mijë euro

Çka thotë aktakuza për italianin e dyshuar për mashtrim me 500 mijë euro

Drejtësi
Uzurpuan dy parcela në Gjakovë, Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj tre zyrtarëve dhe një qytetari

Uzurpuan dy parcela në Gjakovë, Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj tre zyrtarëve dhe një qytetari

Drejtësi
Tentoi t’i jepte ryshfet zyrtarit policor në Vërmicë – aktakuzë ndaj shtetasit të Shqipërisë

Tentoi t’i jepte ryshfet zyrtarit policor në Vërmicë – aktakuzë ndaj shtetasit të Shqipërisë

Drejtësi
Aktakuzë kundër pesë personave për shkak të mashtrimit me subvencione, katër prej tyre zyrtarë

Aktakuzë kundër pesë personave për shkak të mashtrimit me subvencione, katër prej tyre zyrtarë

Kosovë
Nxitën kryerjen e akteve terroriste – aktakuzë ndaj pesë personave

Nxitën kryerjen e akteve terroriste – aktakuzë ndaj pesë personave

Drejtësi
Aktakuzë ndaj tre personave në Prizren për shitblerje të narkotikëve dhe organizim të skemave piramidale

Aktakuzë ndaj tre personave në Prizren për shitblerje të narkotikëve dhe organizim të skemave piramidale

Kosovë
Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë ndaj 27 personave, dyshohen për kontrabandimin e mbi 700 sirianëve

Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë ndaj 27 personave, dyshohen për kontrabandimin e mbi 700 sirianëve

Kosovë
Sekuestrohen 20 armë të gjata AK-47, aktakuzë kundër 6 personave për pjesëmarrje ose organizim të grupit kriminal

Sekuestrohen 20 armë të gjata AK-47, aktakuzë kundër 6 personave për pjesëmarrje ose organizim të grupit kriminal

Drejtësi
Morën ryshfet në pikën kufitare “Qafë Prush” – aktakuzë ndaj 12 policëve dhe dy doganierëve

Morën ryshfet në pikën kufitare “Qafë Prush” – aktakuzë ndaj 12 policëve dhe dy doganierëve

Drejtësi
Aktakuzë kundër tre personave për kultivim të hashashit, kokainës ose bimëve të kanabisit

Aktakuzë kundër tre personave për kultivim të hashashit, kokainës ose bimëve të kanabisit

Drejtësi
Ngritet aktakuzë ndaj Dejan Pantiqit dhe tre të tjerëve lidhur me demolimin e zyrave të KQZ-së në veri

Ngritet aktakuzë ndaj Dejan Pantiqit dhe tre të tjerëve lidhur me demolimin e zyrave të KQZ-së në veri

Kosovë
Aktakuzë ndaj një zyrtari për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikimit të dokumentit zyrtar në Prishtinë

Aktakuzë ndaj një zyrtari për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikimit të dokumentit zyrtar në Prishtinë

Drejtësi
Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë kundër një qytetari serb, dyshohet se mori pjesë në Masakrën e Dubravës

Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë kundër një qytetari serb, dyshohet se mori pjesë në Masakrën e Dubravës

Kosovë
Rasti “Subvencioni IV” – aktakuzë kundër dhjetë personave, në mesin e tyre tetë zyrtarë

Rasti “Subvencioni IV” – aktakuzë kundër dhjetë personave, në mesin e tyre tetë zyrtarë

Drejtësi