LAJMI I FUNDIT:

Agjencia e Statistikave të Kosovës

284 Artikuj

Regjistrimi i popullsisë, Kastrati: Disa regjistruesve u janë ndërprerë kontratat, serbët po regjistrohen vullnetarisht

Regjistrimi i popullsisë, Kastrati: Disa regjistruesve u janë ndërprerë kontratat, serbët po regjistrohen vullnetarisht

Kosovë
Një nënë në Prishtinë: Nuk kam me çka ta gatuaj drekën e Bajramit

Një nënë në Prishtinë: Nuk kam me çka ta gatuaj drekën e Bajramit

Sociale
Regjistrimi i popullsisë, Kastrati: Dënime nga 20 deri në 2000 euro për qytetarët që nuk regjistrohen

Regjistrimi i popullsisë, Kastrati: Dënime nga 20 deri në 2000 euro për qytetarët që nuk regjistrohen

Kosovë
Sot nis regjistrimi i popullsisë

Sot nis regjistrimi i popullsisë

Kosovë
Regjistrimi i dëmeve gjatë luftës në Kosovë, sa reale mund të jenë ato?

Regjistrimi i dëmeve gjatë luftës në Kosovë, sa reale mund të jenë ato?

Kosovë
Regjstrimi i popullësisë – deri në 2 mijë euro do të gjobiten qytetarët që nuk regjistrohen

Regjstrimi i popullësisë – deri në 2 mijë euro do të gjobiten qytetarët që nuk regjistrohen

Kosovë
Bie eksporti i Kosovës, thellohet deficiti tregtar mbi 25 për qind

Bie eksporti i Kosovës, thellohet deficiti tregtar mbi 25 për qind

Biznes
Regjistrimi i popullsisë fillon më 5 prill, ASK thotë se janë të gatshëm

Regjistrimi i popullsisë fillon më 5 prill, ASK thotë se janë të gatshëm

Kosovë
Regjistrimi i popullsisë në Kosovë, së shpejti nis fushata për sensibilizimin e qytetarëve

Regjistrimi i popullsisë në Kosovë, së shpejti nis fushata për sensibilizimin e qytetarëve

Ekonomi
Lanë Gjermaninë e Finlandën: Dy të rinj rrëfejnë përse u kthyen në Kosovë

Lanë Gjermaninë e Finlandën: Dy të rinj rrëfejnë përse u kthyen në Kosovë

Kosovë
Për një muaj Kosova eksportoi mbi 225 milionë euro mallra në Evropë – Gjermania tregu kryesor

Për një muaj Kosova eksportoi mbi 225 milionë euro mallra në Evropë – Gjermania tregu kryesor

Ekonomi
Rritet për mbi 6 për qind deficiti tregtar në Kosovë

Rritet për mbi 6 për qind deficiti tregtar në Kosovë

Të Tjera
​ASK: Më shumë energji e konsumuar në nëntor 2023 sesa në nëntor 2022

​ASK: Më shumë energji e konsumuar në nëntor 2023 sesa në nëntor 2022

Energjetika
Rritja ekonomike në Kosovë 2.97 për qind në tremujorin e tretë të këtij viti

Rritja ekonomike në Kosovë 2.97 për qind në tremujorin e tretë të këtij viti

Ekonomi
ASK: Mbi 12 mijë të punësuar më shumë në tetor, krahasim me vitin paraprak

ASK: Mbi 12 mijë të punësuar më shumë në tetor, krahasim me vitin paraprak

Biznes
Ikja e punëtorëve në Perëndim mund të ndikojë në rritjen e pagave në Kosovë

Ikja e punëtorëve në Perëndim mund të ndikojë në rritjen e pagave në Kosovë

Ekonomi
Kurti emëron Avni Kastratin ushtrues detyre i Drejtorit Ekzekutiv të Agjencisë së Statistikave të Kosovës

Kurti emëron Avni Kastratin ushtrues detyre i Drejtorit Ekzekutiv të Agjencisë së Statistikave të Kosovës

Kosovë
ASK: Numri i fluturimeve dhe udhëtarëve në shtator ishte më i madh sesa shtatorin e vitit të kaluar

ASK: Numri i fluturimeve dhe udhëtarëve në shtator ishte më i madh sesa shtatorin e vitit të kaluar

Ekonomi
“Sinjale të këqija” për investitorët në energji të ripërtërishme

“Sinjale të këqija” për investitorët në energji të ripërtërishme

Energjetika
Ngriten çmimet e konsumit në tetor

Ngriten çmimet e konsumit në tetor

Ekonomi
ASK-ja për herë të dytë kërkon shtyrjen e afatit për regjistrimin e popullsisë

ASK-ja për herë të dytë kërkon shtyrjen e afatit për regjistrimin e popullsisë

Kosovë
Shpenzimet e familjeve kosovare – çka tregojnë të dhënat?

Shpenzimet e familjeve kosovare – çka tregojnë të dhënat?

Financa
Rritet prodhimi i industrisë përpunuese në Kosovë

Rritet prodhimi i industrisë përpunuese në Kosovë

Të Tjera
ASK: Më shumë të punësuar me pagë primare dhe sekondare në gusht 2023, sesa një vit më parë

ASK: Më shumë të punësuar me pagë primare dhe sekondare në gusht 2023, sesa një vit më parë

Ekonomi