LAJMI I FUNDIT:

1 Maji

135 Artikuj

“Shiu pushonte dhe dilte dielli, kur në tribunë shfaqej udhëheqësi ynë Enver Hoxha”

“Shiu pushonte dhe dilte dielli, kur në tribunë shfaqej udhëheqësi ynë Enver Hoxha”

Fakte
1 Maji, Kurti thërret për solidaritet dhe organizim sindikal

1 Maji, Kurti thërret për solidaritet dhe organizim sindikal

Ekonomi
​Aktivistë nga Kolektivi Feminist marshojnë për Ditën e Punës

​Aktivistë nga Kolektivi Feminist marshojnë për Ditën e Punës

Kosovë
SBAShK i kërkon Qeverisë dialog dhe rritje të pagave për së paku 30% – paralajmëron veprime tjera sindikale

SBAShK i kërkon Qeverisë dialog dhe rritje të pagave për së paku 30% – paralajmëron veprime tjera sindikale

Kosovë
Krasniqi: Qeveria tu ofrojë punëtorëve respekt e jo denigrim

Krasniqi: Qeveria tu ofrojë punëtorëve respekt e jo denigrim

Kosovë
Përfundon protesta e SBAShK-ut, kërkohet rritja e pagave

Përfundon protesta e SBAShK-ut, kërkohet rritja e pagave

Kosovë
Rinia Demokratike aksion para Qeverisë, simbolizojnë ikjen e profesionistëve

Rinia Demokratike aksion para Qeverisë, simbolizojnë ikjen e profesionistëve

Kosovë
Dita e punëtorëve, Tahiri: Sot nuk ka vend për festë – Qeveria mund të festoj dështimet

Dita e punëtorëve, Tahiri: Sot nuk ka vend për festë – Qeveria mund të festoj dështimet

Të Tjera
Protesta e aksione simbolike në Kosovë për Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve

Protesta e aksione simbolike në Kosovë për Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve

Kosovë
Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

IP Petrol
Çmimet më të lira, shërbimet më të mira dhe respekt për punëtorët në Petrol Company

Çmimet më të lira, shërbimet më të mira dhe respekt për punëtorët në Petrol Company

Petrol Company
Respekti dhe vlerësimi i punëtorëve refletojnë në suksesin e Emona Center

Respekti dhe vlerësimi i punëtorëve refletojnë në suksesin e Emona Center

Emona Center
Atlete me t’i rahatu kamt’ për 1 Maj

Atlete me t’i rahatu kamt’ për 1 Maj

Melodia Px
Eksploro natyrën me veshjet e stilit taktik të Melodia Px

Eksploro natyrën me veshjet e stilit taktik të Melodia Px

Melodia Px
Eksploro natyrën me stil dhe komoditet me ofertat e Melodia Px për Ditën e Punëtorëve!

Eksploro natyrën me stil dhe komoditet me ofertat e Melodia Px për Ditën e Punëtorëve!

Melodia Px
Modë apo relaks?

Modë apo relaks?

Melodia Px