LAJMI I FUNDIT:

Drejtësi

Prokuroria ka afat deri në shtator të shkurtojë listën e dëshmitarëve në rastin kundër ish-krerëve të UÇK-së

Prokuroria ka afat deri në shtator të shkurtojë listën e dëshmitarëve në rastin kundër ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
IKD: Qeveria është duke shkelur të drejtat e pensionistëve për pension të dyfishtë

IKD: Qeveria është duke shkelur të drejtat e pensionistëve për pension të dyfishtë

Drejtësi
Rade Basera mbrohet në heshtje, akuzohet për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Rade Basera mbrohet në heshtje, akuzohet për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Drejtësi
Gjykata e Prishtinës shqipton ​38 vjet burgim ndaj tre të akuzuarve dhe të miturit për vrasje të rëndë

Gjykata e Prishtinës shqipton ​38 vjet burgim ndaj tre të akuzuarve dhe të miturit për vrasje të rëndë

Drejtësi
Hyrje në sistemet kompjuterike dhe shpërlarje të parave – Prokuroria ndalon dy persona

Hyrje në sistemet kompjuterike dhe shpërlarje të parave – Prokuroria ndalon dy persona

Drejtësi
Përgjimi i dytë i të dyshuarit për spiunazh, konfirmohet takimi i Bedri Shabanit me oficerin e BIA-s serbe

Përgjimi i dytë i të dyshuarit për spiunazh, konfirmohet takimi i Bedri Shabanit me oficerin e BIA-s serbe

Drejtësi
Operacioni “Përfundimi”, Prokuroria jep detaje nga arrestimi i të dyshuarit për shit-blerjes së narkotikëve në Prishtinë

Operacioni “Përfundimi”, Prokuroria jep detaje nga arrestimi i të dyshuarit për shit-blerjes së narkotikëve në Prishtinë

Drejtësi
Avokati autorizon praktikantin për përfaqësim në seancë në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit, ndërpritet gjykimi

Avokati autorizon praktikantin për përfaqësim në seancë në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit, ndërpritet gjykimi

Drejtësi
Hapi shkollë online dhe mashtroi qytetarët gjilanas, ngritet aktakuzë ndaj pronarit

Hapi shkollë online dhe mashtroi qytetarët gjilanas, ngritet aktakuzë ndaj pronarit

Drejtësi
Gjykimi i dy ish-pjesëtarëve të policisë serbe të akuzuar për krime lufte në Vushtrri – çka u tha në gjykatë?

Gjykimi i dy ish-pjesëtarëve të policisë serbe të akuzuar për krime lufte në Vushtrri – çka u tha në gjykatë?

Drejtësi
Eksperti mjekoligjor: Marigona Osmani vdiq si pasojë e lëndimeve të rënda

Eksperti mjekoligjor: Marigona Osmani vdiq si pasojë e lëndimeve të rënda

Drejtësi
Caktohet masa e arrestit shtëpiak për të pandehurin nga Shtimja, dyshohet se e goditi babanë e tij për vdekje

Caktohet masa e arrestit shtëpiak për të pandehurin nga Shtimja, dyshohet se e goditi babanë e tij për vdekje

Drejtësi
Ngritet aktakuzë kundër tetë personave në Prishtinë, dyshohen për korrupsion

Ngritet aktakuzë kundër tetë personave në Prishtinë, dyshohen për korrupsion

Drejtësi
Trajtimi i lëndëve të korrupsionit në gjykata, avokatët dyshojnë se do të zbatohen rekomandimet e OSBE-së

Trajtimi i lëndëve të korrupsionit në gjykata, avokatët dyshojnë se do të zbatohen rekomandimet e OSBE-së

Drejtësi
“U nijke zoni i viktimave në qiell t’u i vra, t’u i masakru”- rrëfimi i dëshmitarit në gjykimin për krime lufte

“U nijke zoni i viktimave në qiell t’u i vra, t’u i masakru”- rrëfimi i dëshmitarit në gjykimin për krime lufte

Drejtësi
Me polemika mes avokatit Berisha dhe prokurorit Gashi ka vazhduar dëgjimi i dëshmitares në rastin e 400 kg kokainë

Me polemika mes avokatit Berisha dhe prokurorit Gashi ka vazhduar dëgjimi i dëshmitares në rastin e 400 kg kokainë

Drejtësi
Prokuroria Speciale ngre aktakuzë në lidhje me zjarrvënien në objektin e Gjykatës së Kaçanikut

Prokuroria Speciale ngre aktakuzë në lidhje me zjarrvënien në objektin e Gjykatës së Kaçanikut

Drejtësi
Aktakuzë ndaj një serbi të dyshuar për krime lufte

Aktakuzë ndaj një serbi të dyshuar për krime lufte

Drejtësi
Kërkohet që Kosova të jetë vëzhguese e përhershme në EUROJUST

Kërkohet që Kosova të jetë vëzhguese e përhershme në EUROJUST

Drejtësi
Prokuroria Speciale ngre aktakuzë kundër një të pandehuri në Ferizaj dhe kërkon dënimin me burgim ndaj tre të miturve

Prokuroria Speciale ngre aktakuzë kundër një të pandehuri në Ferizaj dhe kërkon dënimin me burgim ndaj tre të miturve

Drejtësi
Ngritet aktakuzë kundër 23 të pandehurve për rastin Call Center, dyshohet se mashtruan shtetasit gjermanë

Ngritet aktakuzë kundër 23 të pandehurve për rastin Call Center, dyshohet se mashtruan shtetasit gjermanë

Drejtësi
Dyshimet për ndërtimin e 12 shtëpive pa leje në fshatin Bardhosh të Prishtinës, Prokuroria nis hetimet

Dyshimet për ndërtimin e 12 shtëpive pa leje në fshatin Bardhosh të Prishtinës, Prokuroria nis hetimet

Drejtësi
Gjykimi për krime lufte i Dragisha Milenkoviqit, dëshmitari Ramadani: Kokën e kam të çarë nga maltretimet

Gjykimi për krime lufte i Dragisha Milenkoviqit, dëshmitari Ramadani: Kokën e kam të çarë nga maltretimet

Drejtësi
Nga 30 ditë paraburgim dy të dyshuarve për spiunazh

Nga 30 ditë paraburgim dy të dyshuarve për spiunazh

Drejtësi