LAJMI I FUNDIT:

Oreksndjellëse

Qofte, vakt i shkëlqyer nga furra e shporetit

Qofte, vakt i shkëlqyer nga furra e shporetit

Oreksndjellëse
Receta për humus me ujë: Lyerje e shijshme për mëngjes

Receta për humus me ujë: Lyerje e shijshme për mëngjes

Oreksndjellëse
Shpageta ose makarona me spinaq

Shpageta ose makarona me spinaq

Oreksndjellëse
Ajvar “joklasik”: Bëhet në 30 minuta dhe është një zëvendësues i përsosur për lyerjen e tuaj të preferuar të bukës

Ajvar “joklasik”: Bëhet në 30 minuta dhe është një zëvendësues i përsosur për lyerjen e tuaj të preferuar të bukës

Oreksndjellëse
Palapeta nga mielli i thekrës pa qumësht

Palapeta nga mielli i thekrës pa qumësht

Oreksndjellëse
A i keni provuar palëpetat me fara lulëkuqeje?

A i keni provuar palëpetat me fara lulëkuqeje?

Oreksndjellëse
Të gjithë thonë se kjo pite është më e shijshme se byreku më i mirë

Të gjithë thonë se kjo pite është më e shijshme se byreku më i mirë

Oreksndjellëse
Hamburger me mish qengji

Hamburger me mish qengji

Oreksndjellëse
Lakror misri me hithra

Lakror misri me hithra

Oreksndjellëse
Qoftere me mish peshku

Qoftere me mish peshku

Oreksndjellëse
Provoni versionin e pjekur të patateve dhe do të harroni mishin në pjatë

Provoni versionin e pjekur të patateve dhe do të harroni mishin në pjatë

Oreksndjellëse
Truku që do t’ju ndihmojë që të gatuani palëpeta të shijshme

Truku që do t’ju ndihmojë që të gatuani palëpeta të shijshme

Oreksndjellëse
Truku për patatet e reja më të shijshme

Truku për patatet e reja më të shijshme

Oreksndjellëse
Tavë me makarona dhe proshutë

Tavë me makarona dhe proshutë

Oreksndjellëse
Petë të pjekura me mish pule: Ushqim i ngrohtë që do ta kënaqë secilin!

Petë të pjekura me mish pule: Ushqim i ngrohtë që do ta kënaqë secilin!

Oreksndjellëse
Qofte vegane me fasule (pa gluten)

Qofte vegane me fasule (pa gluten)

Oreksndjellëse
Drekë për 30 minuta: Qoftere të shijshme sipas gjysheve tona

Drekë për 30 minuta: Qoftere të shijshme sipas gjysheve tona

Oreksndjellëse
Pite me djathë sipas recetës së vjetër boshnjake!

Pite me djathë sipas recetës së vjetër boshnjake!

Oreksndjellëse
Qofte të gatuara në furrë: Drekë e pazakonshme me shije të shkëlqyeshme!

Qofte të gatuara në furrë: Drekë e pazakonshme me shije të shkëlqyeshme!

Oreksndjellëse
Një truk i cili ju garanton krepa më të buta

Një truk i cili ju garanton krepa më të buta

Oreksndjellëse
Palëpeta krejtësisht të pazakonshme

Palëpeta krejtësisht të pazakonshme

Oreksndjellëse
Specialitet të cilin të gjithë e duan: Speca në ajkë

Specialitet të cilin të gjithë e duan: Speca në ajkë

Oreksndjellëse
Sandviçët e nxehtë sipas recetës së Chrissy Teigenit, të gatshëm për 15 minuta

Sandviçët e nxehtë sipas recetës së Chrissy Teigenit, të gatshëm për 15 minuta

Oreksndjellëse
Krofne me banane të përgatitura në tigan: Të buta, pa asnjë pikë vaji!

Krofne me banane të përgatitura në tigan: Të buta, pa asnjë pikë vaji!

Oreksndjellëse