LAJMI I FUNDIT:
CITY College

CITY College

12 Artikuj

Thirrja përfundimtare për bursa!

Thirrja përfundimtare për bursa!

CITY College
Thirrja përfundimtare për bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut – Tani ofrohen bursa shtesë!

Thirrja përfundimtare për bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut – Tani ofrohen bursa shtesë!

CITY College
Shkenca e të Dhënave – Kombinim i Statistikës, Programimit dhe Biznesit

Shkenca e të Dhënave – Kombinim i Statistikës, Programimit dhe Biznesit

CITY College
Afati i aplikimit po afron për bursa hyrëse për studentë nga Kosova nga CITY

Afati i aplikimit po afron për bursa hyrëse për studentë nga Kosova nga CITY

CITY College
Studioni për një diplomë prestigjioze të nivelit botëror Baçelor ose Master në Kolegji CITY, Kampusi i Universitetit të York-ut në Evropë në Selanik të Greqisë

Studioni për një diplomë prestigjioze të nivelit botëror Baçelor ose Master në Kolegji CITY, Kampusi i Universitetit të York-ut në Evropë në Selanik të Greqisë

CITY College
Bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

Bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

CITY College
Thirrja e fundit! 25 Bursa shtesë për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

Thirrja e fundit! 25 Bursa shtesë për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

CITY College
25 bursa ekstra për Bachelor, Master dhe MBA Ekzekutive për studentët nga Kosova nga CITY College – kampusi i Evropës i Universitetit të Yorkut

25 bursa ekstra për Bachelor, Master dhe MBA Ekzekutive për studentët nga Kosova nga CITY College – kampusi i Evropës i Universitetit të Yorkut

CITY College
Afati i ri për Bursat për studentët nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

Afati i ri për Bursat për studentët nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

CITY College
Bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

Bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

CITY College
Shkenca e të dhënave s’ka të bëjë vetëm me programe, por ka të bëj me aftësi për të dalluar dhe transformuar të dhënat e papërpunuara në ato të vlefshme

Shkenca e të dhënave s’ka të bëjë vetëm me programe, por ka të bëj me aftësi për të dalluar dhe transformuar të dhënat e papërpunuara në ato të vlefshme

CITY College
Bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropian i Universitetit të York-ut  Bachelor – Master – Ekzekutiv MBA

Bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropian i Universitetit të York-ut Bachelor – Master – Ekzekutiv MBA

CITY College