LAJMI I FUNDIT:

Bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

Bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

Bashkohuni në Ditën e Informimit të Bursave në Prishtinë më 9 qershor

Studentët nga Kosova që dëshirojnë të mësojnë më shumë rreth bursave të ofruara nga CITY College, Universiteti i Yorkut – Kampusi Europian inkurajohen të marrin pjesë në Ditën e Informimit të Bursave të organizuar të premten, më 9 qershor 2023 në ora 17:00 në Hotel Sirius në Prishtinë. Duke ofruar këto bursa, CITY College u jep kandidatëve universitarë mundësinë për të kërkuar dhe marrë bursa për një diplomë Bachelor, Master ose MBA nga një universitet i klasit botëror gjatë studimeve në CITY College në Selanik, Greqi.

CITY College, University of York Europe Campus në Evropë ofron dyzet e pesë (45) bursa me gjysmë tarife akademike (50%) për studentët nga Kosova për studime for BachelorsMasters, and Executive MBA  për vitin akademik 2023-24 (fillimi data e programeve: tetor 2023) deri në përfundim të programit specifik akademik. Kandidatët pritet të plotësojnë kërkesat e pranimit dhe aplikimit të përcaktuara nga CITY College, Universiteti i York Europe Campus.

Sipas kësaj nisme, CITY College synon të mbështesë shkollimin e studentëve të jashtëzakonshëm që dëshirojnë të studiojnë në kampusin e CITY College Europe në Selanik, Greqi dhe të ndjekin një diplomë të njohur globalisht nga një prej universiteteve më të mira në botë, Universiteti i York-ut, MB (139 në botë – Times Higher Education –THE 2023).

OFFICIAL SCHOLARSHIPS ANNOUNCEMENT (PDF)

Dita e Informimit të Bursave në Prishtinë

E premte, 9 qershor 2023 në ora 17:00

Hotel Sirius, Prishtinë

Kandidatët që dëshirojnë të marrin pjesë në Ditën e Informacionit të Bursave mund të regjistrohen KËTU.

Informacion i rëndësishëm:

Afati i Aplikimit për Bursat: E Premte, 16 Qershor 2023

Aplikimet duhet të dorëzohen personalisht:

16 qershor 2023 | 15:00-19:00 | Hotel Sirius, Prishtinë

Aplikimet duhet t’i dorëzohen personalisht z. Gregory Dikaios, Drejtor i Rekrutimit të Studentëve të CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut.

Kontaktoni:

Kandidatët e interesuar të cilët dëshirojnë të marrin më shumë informacion rreth bursave mund të dërgojnë një email në:

kosovo@york.citycollege.eu

Në trend Ekonomi

Më shumë
Nëse po kërkoni ujë të shëndetshëm - provojeni ujin Alkaline

Nëse po kërkoni ujë të shëndetshëm - provojeni ujin Alkaline

Active+ Alkaline Water
Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Ekonomi
Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall
Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Botë
Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Ekonomi
Rrugët magjistrale për në Gjilan në gjendje të rëndë infrastrukturore

Rrugët magjistrale për në Gjilan në gjendje të rëndë infrastrukturore

Ekonomi
Kalo në kategori