LAJMI I FUNDIT:

Vjellja

10 Artikuj

Çfarë ndihmon kur keni mundime gjatë udhëtimit: Këto pije mund të parandalojnë problemet e pakëndshme

Çfarë ndihmon kur keni mundime gjatë udhëtimit: Këto pije mund të parandalojnë problemet e pakëndshme

Këshilla mjekësore
Si duhet vepruar për të lehtësuar problemet me mundimin gjatë udhëtimit

Si duhet vepruar për të lehtësuar problemet me mundimin gjatë udhëtimit

Këshilla mjekësore
Vjellja – ushqimi i prishur apo diçka tjetër?

Vjellja – ushqimi i prishur apo diçka tjetër?

Këshilla mjekësore
Simptomat e hershme të shtatzënisë – Kur fillon dhe mbaron ‘sëmundja e mëngjesit’?

Simptomat e hershme të shtatzënisë – Kur fillon dhe mbaron ‘sëmundja e mëngjesit’?

Shëndetësi Lajme
Si mund të mos kenë mundime fëmijët gjatë udhëtimit? Disa truke për një pushim më të lehtë

Si mund të mos kenë mundime fëmijët gjatë udhëtimit? Disa truke për një pushim më të lehtë

Këshilla për prindër
Kur të përzierat e mëngjesit janë më të fortë se ‘normale’: Çfarë është hyperemesis gravidarum?

Kur të përzierat e mëngjesit janë më të fortë se ‘normale’: Çfarë është hyperemesis gravidarum?

Shtatzëna
Vetëm pa panik: Çfarë të bëni kur fëmija vjell?

Vetëm pa panik: Çfarë të bëni kur fëmija vjell?

Këshilla për prindër
Zgjidheni krupën gjatë udhëtimeve në pesë veprime: Me këto truqe, çdo herë do t’ju jetë më e lehtë!

Zgjidheni krupën gjatë udhëtimeve në pesë veprime: Me këto truqe, çdo herë do t’ju jetë më e lehtë!

Këshilla mjekësore
Prezantuesja vjell gjatë transmetimit live (Foto/Video)

Prezantuesja vjell gjatë transmetimit live (Foto/Video)

Dështime
Vjellja te foshnjat si dhe fëmijët deri në moshën tre vjeçare

Vjellja te foshnjat si dhe fëmijët deri në moshën tre vjeçare

Fëmija juaj