LAJMI I FUNDIT:

Vetura fluturuese

13 Artikuj

Doroni Aerospace merr aprovimin nga agjencia amerikane për veturën e saj fluturuese

Doroni Aerospace merr aprovimin nga agjencia amerikane për veturën e saj fluturuese

Auto Lajme
Alef njofton një shumë prej 250 milionë dollarësh të porosive paraprake të veturës së saj fluturuese

Alef njofton një shumë prej 250 milionë dollarësh të porosive paraprake të veturës së saj fluturuese

Auto Lajme
Automjeti fluturues që duket si UFO, por nuk do t’ju çojë në një planet tjetër

Automjeti fluturues që duket si UFO, por nuk do t’ju çojë në një planet tjetër

Auto Lajme
Vetura fluturuese bëri udhëtimin e parë publik në Dubai

Vetura fluturuese bëri udhëtimin e parë publik në Dubai

Auto Lajme
Vetura e parë fluturuese merr aprovimin për të kryer fluturimet testuese – lëvizë me 322 km/h dhe kushton 170 mijë dollarë

Vetura e parë fluturuese merr aprovimin për të kryer fluturimet testuese – lëvizë me 322 km/h dhe kushton 170 mijë dollarë

Auto Lajme
Realizohet me sukses testi i veturës fluturuese, që kushton 83 mijë dollarë

Realizohet me sukses testi i veturës fluturuese, që kushton 83 mijë dollarë

Auto Lajme
Renault shënon 60-vjetorin e “katërshit” me një version fluturues

Renault shënon 60-vjetorin e “katërshit” me një version fluturues

Auto Lajme
Kinezët “shpresojnë” që më 2024 do të fillojnë prodhimin e veturës fluturuese

Kinezët “shpresojnë” që më 2024 do të fillojnë prodhimin e veturës fluturuese

Auto Lajme
“Formula One” në qiell, dy vetura fluturuese për herë të parë garojnë mbi qytetin Australian – shpejtësinë nga 0-100 km/h e arrin për 2.8 sekonda

“Formula One” në qiell, dy vetura fluturuese për herë të parë garojnë mbi qytetin Australian – shpejtësinë nga 0-100 km/h e arrin për 2.8 sekonda

Auto Lajme
AirCar vetura e parë fluturuese, lëviz me 190 kilometra në orë dhe mund të ngritet deri në dymijë metra – bishti dhe krahët i palosen për tre minuta

AirCar vetura e parë fluturuese, lëviz me 190 kilometra në orë dhe mund të ngritet deri në dymijë metra – bishti dhe krahët i palosen për tre minuta

Shkencë
Mjeti tre-komponentësh, nga autobus në aeroplan – lëviz me 180 km/h

Mjeti tre-komponentësh, nga autobus në aeroplan – lëviz me 180 km/h

Auto Lajme
Vetura e parë fluturuese me tri rrota e prodhuar në Holandë merr dritën e gjelbër, mund të vozitet nëpër rrugë – kushton 300 mijë euro

Vetura e parë fluturuese me tri rrota e prodhuar në Holandë merr dritën e gjelbër, mund të vozitet nëpër rrugë – kushton 300 mijë euro

Auto Lajme
Kompania japoneze fillon fluturimet e para testuese të veturës më të vogël fluturuese

Kompania japoneze fillon fluturimet e para testuese të veturës më të vogël fluturuese

Interesante