LAJMI I FUNDIT:

Vërshimet në Kosovë

156 Artikuj

Vërshimet që tronditën Kosovën, procesohet pagesat për rreth 2 mijë familje të prekura

Vërshimet që tronditën Kosovën, procesohet pagesat për rreth 2 mijë familje të prekura

Financa
Ndahen 9 milionë euro për komunat e prekura nga vërshimet

Ndahen 9 milionë euro për komunat e prekura nga vërshimet

Financa
Hoti: Në raportimin e Muratit u vërtetua se asnjë cent nuk është paguar për dëmet nga vërshimet

Hoti: Në raportimin e Muratit u vërtetua se asnjë cent nuk është paguar për dëmet nga vërshimet

Të Tjera
Në Vushtrri bëhet zgjerimi i lumenjve për të shmangur mundësinë e vërshimeve

Në Vushtrri bëhet zgjerimi i lumenjve për të shmangur mundësinë e vërshimeve

Komunat
Mitrovica ekzekutoi gati gjysmë milioni euro për familjet e prekura nga vërshimet – komunat e tjera thonë se s’kanë buxhet

Mitrovica ekzekutoi gati gjysmë milioni euro për familjet e prekura nga vërshimet – komunat e tjera thonë se s’kanë buxhet

Donjeta Zeqiraj
Komuna e Mitrovicës ndan nga 2 mijë e 500 euro për familjet e prekura nga vërshimet

Komuna e Mitrovicës ndan nga 2 mijë e 500 euro për familjet e prekura nga vërshimet

Komunat
Mehaj telefonon Latifin e Ramën pas reshjeve të shiut: Më thanë se ndërhyrja e FSK-së nuk është e nevojshme

Mehaj telefonon Latifin e Ramën pas reshjeve të shiut: Më thanë se ndërhyrja e FSK-së nuk është e nevojshme

Kosovë
Bie kulmi i një ndërtese në Prishtinë si pasojë e motit të ligë, katër vetura të dëmtuara

Bie kulmi i një ndërtese në Prishtinë si pasojë e motit të ligë, katër vetura të dëmtuara

Kosovë
Shi i rrëmbyeshëm dhe erëra të fuqishme në disa qytete të Kosovës

Shi i rrëmbyeshëm dhe erëra të fuqishme në disa qytete të Kosovës

Kosovë
Moskompensimi i dëmeve nga vërshimet nga Qeveria po falimenton bizneset në komunat e Kosovës

Moskompensimi i dëmeve nga vërshimet nga Qeveria po falimenton bizneset në komunat e Kosovës

Të Tjera
Kurti: Jemi në fazën përfundimtare të hartimit të hartave të rrezikshmërisë nga përmbytjet

Kurti: Jemi në fazën përfundimtare të hartimit të hartave të rrezikshmërisë nga përmbytjet

Kosovë
Ndërpritet procesi mësimorë për dy ditë në Vushtrri për shkak të vërshimeve

Ndërpritet procesi mësimorë për dy ditë në Vushtrri për shkak të vërshimeve

Komunat
IHMK paralajmëron përmbytje si pasojë e reshjeve të shiut, këto janë zonat më të rrezikuara

IHMK paralajmëron përmbytje si pasojë e reshjeve të shiut, këto janë zonat më të rrezikuara

Kosovë