LAJMI I FUNDIT:

Vanja Gjorçevska

51 Artikuj

Info

është vajza për të cilën është ngritur në këmbë gjithë Maqedonia, duke e kërkuar e cila në fund u gjet e vdekur.

Ajo u paraqit si e humbur më 27 nëntor, dhe është gjetur e vdekur më 3 dhjetor të vitit 2023.

Arsyeja sipas prokurorisë dhe policisë ishte shfrytëzim të vdekjes, për para.

Kocevski: Janë mbledhur dëshmitë për vrasjen e Vanjas, presim ekstradimin e të dyshuarve nga Turqia

Kocevski: Janë mbledhur dëshmitë për vrasjen e Vanjas, presim ekstradimin e të dyshuarve nga Turqia

Politikë
Lloga në Ankara do të kërkojë informacione shtesë për ekstradimin e Palevskit

Lloga në Ankara do të kërkojë informacione shtesë për ekstradimin e Palevskit

Maqedonia e Veriut
Babai i Vanjës mbetet në paraburgim, Gjykata Penale refuzon kërkesën për arrest shtëpiak

Babai i Vanjës mbetet në paraburgim, Gjykata Penale refuzon kërkesën për arrest shtëpiak

Gjyqësi
U vazhdohet për 30 ditë paraburgimi të dyshuarve për vrasjen e Vanjës dhe Panços

U vazhdohet për 30 ditë paraburgimi të dyshuarve për vrasjen e Vanjës dhe Panços

Maqedonia e Veriut
Caktohet paraburgimi për Palevskin në Turqi

Caktohet paraburgimi për Palevskin në Turqi

Maqedonia e Veriut
Lloga: Deri më tani nuk ka informacion shtesë për ekstradimin e Lupço Palevskit

Lloga: Deri më tani nuk ka informacion shtesë për ekstradimin e Lupço Palevskit

Gjyqësi
Raporti i autopsisë së Vanjas dhe Pançes ka arritur në Prokurorinë e Shkupit

Raporti i autopsisë së Vanjas dhe Pançes ka arritur në Prokurorinë e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Raporti nga mjekësia ligjore për Vanja Gjorçevskën nuk është dorëzuar zyrtarisht në Prokurori

Raporti nga mjekësia ligjore për Vanja Gjorçevskën nuk është dorëzuar zyrtarisht në Prokurori

Gjyqësi
Spasovski: MPB i ka marrë gjurmët e gishtave të Palevskit nga Turqia, pritet analiza e ADN-së

Spasovski: MPB i ka marrë gjurmët e gishtave të Palevskit nga Turqia, pritet analiza e ADN-së

Maqedonia e Veriut
Ende nuk dihet sa do të zgjasë procedura e ekstradimit për Ljupço Palevskin

Ende nuk dihet sa do të zgjasë procedura e ekstradimit për Ljupço Palevskin

Maqedonia e Veriut
Nikolovska: Politizimi mund të çojë në refuzimin e ekstradimit të Palços

Nikolovska: Politizimi mund të çojë në refuzimin e ekstradimit të Palços

Maqedonia e Veriut
UNSHM: Nxënësit në Maqedoni ndjejnë se po u cenohet siguria

UNSHM: Nxënësit në Maqedoni ndjejnë se po u cenohet siguria

Maqedonia e Veriut
Të arrestuarit për vrasjen e Vanja Gjorçeskës ndodhen në burgun e Shkupit

Të arrestuarit për vrasjen e Vanja Gjorçeskës ndodhen në burgun e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Ruskovska: Kolegët në Turqi për ekstradimin do të kenë parasysh se është vrarë edhe një fëmijë 14 vjeçar

Ruskovska: Kolegët në Turqi për ekstradimin do të kenë parasysh se është vrarë edhe një fëmijë 14 vjeçar

Maqedonia e Veriut
Nëna e Vanjës: Nuk mund ta besoj se ajo është në varr, tashmë më ka mbetur të kujdesem vetëm për vajzën tjetër

Nëna e Vanjës: Nuk mund ta besoj se ajo është në varr, tashmë më ka mbetur të kujdesem vetëm për vajzën tjetër

Maqedonia e Veriut
30 ditë paraburgim për katër të dyshuarit për vrasjen e Vanjës dhe Pançes

30 ditë paraburgim për katër të dyshuarit për vrasjen e Vanjës dhe Pançes

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Vanja ka vdekur nga plaga me armë zjarri, janë gjetur dy armë në afërsi të Shkupit

Spasovski: Vanja ka vdekur nga plaga me armë zjarri, janë gjetur dy armë në afërsi të Shkupit

Kronikë e Zezë
Spasovski: Palevski është arrestuar duke ecur në këmbë nëpër autostradë

Spasovski: Palevski është arrestuar duke ecur në këmbë nëpër autostradë

Kronikë e Zezë
Arrestohet në Turqi Ljupço Palevski, i dyshuar për vrasjen e dyfishtë në Maqedoni

Arrestohet në Turqi Ljupço Palevski, i dyshuar për vrasjen e dyfishtë në Maqedoni

Kronikë e Zezë
Shkup, babai i Vanjës mohon të jetë i përfshirë në vrasjen e vajzës

Shkup, babai i Vanjës mohon të jetë i përfshirë në vrasjen e vajzës

Maqedonia e Veriut
Autopsia e Vanjës dhe Pançes ka përfunduar, priten raportet e PTHP

Autopsia e Vanjës dhe Pançes ka përfunduar, priten raportet e PTHP

Maqedonia e Veriut
Bubevski: Sot presim kallëzimin e parë penal, ata përballen me të paktën 10 vjet burgim

Bubevski: Sot presim kallëzimin e parë penal, ata përballen me të paktën 10 vjet burgim

Maqedonia e Veriut
Kurti për vrasjen e Liridonës dhe 14-vjeçares në Shkup: Nuk mjafton vetëm arrestimi, presim dënim maksimal

Kurti për vrasjen e Liridonës dhe 14-vjeçares në Shkup: Nuk mjafton vetëm arrestimi, presim dënim maksimal

Kosovë
Gjykata Penale: Për Ljupço Palevskin 30 ditë paraburgim, nga dita kur do të arrestohet

Gjykata Penale: Për Ljupço Palevskin 30 ditë paraburgim, nga dita kur do të arrestohet

Gjyqësi