LAJMI I FUNDIT:

Raporti nga mjekësia ligjore për Vanja Gjorçevskën nuk është dorëzuar zyrtarisht në Prokurori

Raporti nga mjekësia ligjore për Vanja Gjorçevskën nuk është dorëzuar zyrtarisht në Prokurori

Prokuroria publike sot njoftoi se raporti nga Instituti i mjekësisë ligjore për Vanja Gjorçevskën nuk është dorëzuar zyrtarisht në prokurori.

Nga prokuroria theksojnë se është në fazën e grumbullimit të të gjitha provave rreth hetimit për vrasjen e 14 vjeçares Vanja Gjorçevska dhe 74 vjeçarit Pançe Zhezhovski.


Të gjitha lajmet nga rasti i Vanja Gjorçevskas
Lexo po ashtu Të gjitha lajmet nga rasti i Vanja Gjorçevskas

I dyshuari për vrasjen e Gjorçevskës dhe të Zhezhovskit, Ljupço Palevski – Panço është në një burg ekstradimi në Turqi.