LAJMI I FUNDIT:

Vanja Gjorçevska

59 Artikuj

Info

është vajza për të cilën është ngritur në këmbë gjithë Maqedonia, duke e kërkuar e cila në fund u gjet e vdekur.

Ajo u paraqit si e humbur më 27 nëntor, dhe është gjetur e vdekur më 3 dhjetor të vitit 2023.

Arsyeja sipas prokurorisë dhe policisë ishte shfrytëzim të vdekjes, për para.

30 ditë paraburgim për Ljupço Palevskin

30 ditë paraburgim për Ljupço Palevskin

Gjyqësi
Ljupço Palevski sot para gjykatës për vrasjen e dyfishtë

Ljupço Palevski sot para gjykatës për vrasjen e dyfishtë

Gjyqësi
Përfundoi hetimi për vrasjen e 14 vjeçares Vanja, për Palevskin hetimi ende vazhdon

Përfundoi hetimi për vrasjen e 14 vjeçares Vanja, për Palevskin hetimi ende vazhdon

Gjyqësi
Nën masa speciale të sigurisë – i dyshuari për dy vrasje, Palço e kaloi natën në Burgun e Shutkës

Nën masa speciale të sigurisë – i dyshuari për dy vrasje, Palço e kaloi natën në Burgun e Shutkës

Maqedonia e Veriut
Ljupço Palevski mbërrin në Maqedoni, masa të veçanta në burgun e Shkupit

Ljupço Palevski mbërrin në Maqedoni, masa të veçanta në burgun e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Prokuroria për Palevskin: Ndaj tij është shqiptuar paraburgim, do të hyjë në fuqi sapo të ekstradohet

Prokuroria për Palevskin: Ndaj tij është shqiptuar paraburgim, do të hyjë në fuqi sapo të ekstradohet

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Kemi marrë njoftim zyrtar se lejohet ekstradimi i Ljupço Palevskit

Ministria e Drejtësisë: Kemi marrë njoftim zyrtar se lejohet ekstradimi i Ljupço Palevskit

Maqedonia e Veriut
Pendarovski: Ende nuk ka përgjigje nga Turqia për ekstradimin e Palevskit

Pendarovski: Ende nuk ka përgjigje nga Turqia për ekstradimin e Palevskit

Politikë
Kocevski: Janë mbledhur dëshmitë për vrasjen e Vanjas, presim ekstradimin e të dyshuarve nga Turqia

Kocevski: Janë mbledhur dëshmitë për vrasjen e Vanjas, presim ekstradimin e të dyshuarve nga Turqia

Politikë
Lloga në Ankara do të kërkojë informacione shtesë për ekstradimin e Palevskit

Lloga në Ankara do të kërkojë informacione shtesë për ekstradimin e Palevskit

Maqedonia e Veriut
Babai i Vanjës mbetet në paraburgim, Gjykata Penale refuzon kërkesën për arrest shtëpiak

Babai i Vanjës mbetet në paraburgim, Gjykata Penale refuzon kërkesën për arrest shtëpiak

Gjyqësi
U vazhdohet për 30 ditë paraburgimi të dyshuarve për vrasjen e Vanjës dhe Panços

U vazhdohet për 30 ditë paraburgimi të dyshuarve për vrasjen e Vanjës dhe Panços

Maqedonia e Veriut
Caktohet paraburgimi për Palevskin në Turqi

Caktohet paraburgimi për Palevskin në Turqi

Maqedonia e Veriut
Lloga: Deri më tani nuk ka informacion shtesë për ekstradimin e Lupço Palevskit

Lloga: Deri më tani nuk ka informacion shtesë për ekstradimin e Lupço Palevskit

Gjyqësi
Raporti i autopsisë së Vanjas dhe Pançes ka arritur në Prokurorinë e Shkupit

Raporti i autopsisë së Vanjas dhe Pançes ka arritur në Prokurorinë e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Raporti nga mjekësia ligjore për Vanja Gjorçevskën nuk është dorëzuar zyrtarisht në Prokurori

Raporti nga mjekësia ligjore për Vanja Gjorçevskën nuk është dorëzuar zyrtarisht në Prokurori

Gjyqësi
Spasovski: MPB i ka marrë gjurmët e gishtave të Palevskit nga Turqia, pritet analiza e ADN-së

Spasovski: MPB i ka marrë gjurmët e gishtave të Palevskit nga Turqia, pritet analiza e ADN-së

Maqedonia e Veriut
Ende nuk dihet sa do të zgjasë procedura e ekstradimit për Ljupço Palevskin

Ende nuk dihet sa do të zgjasë procedura e ekstradimit për Ljupço Palevskin

Maqedonia e Veriut
Nikolovska: Politizimi mund të çojë në refuzimin e ekstradimit të Palços

Nikolovska: Politizimi mund të çojë në refuzimin e ekstradimit të Palços

Maqedonia e Veriut
UNSHM: Nxënësit në Maqedoni ndjejnë se po u cenohet siguria

UNSHM: Nxënësit në Maqedoni ndjejnë se po u cenohet siguria

Maqedonia e Veriut
Të arrestuarit për vrasjen e Vanja Gjorçeskës ndodhen në burgun e Shkupit

Të arrestuarit për vrasjen e Vanja Gjorçeskës ndodhen në burgun e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Ruskovska: Kolegët në Turqi për ekstradimin do të kenë parasysh se është vrarë edhe një fëmijë 14 vjeçar

Ruskovska: Kolegët në Turqi për ekstradimin do të kenë parasysh se është vrarë edhe një fëmijë 14 vjeçar

Maqedonia e Veriut
Nëna e Vanjës: Nuk mund ta besoj se ajo është në varr, tashmë më ka mbetur të kujdesem vetëm për vajzën tjetër

Nëna e Vanjës: Nuk mund ta besoj se ajo është në varr, tashmë më ka mbetur të kujdesem vetëm për vajzën tjetër

Maqedonia e Veriut
30 ditë paraburgim për katër të dyshuarit për vrasjen e Vanjës dhe Pançes

30 ditë paraburgim për katër të dyshuarit për vrasjen e Vanjës dhe Pançes

Maqedonia e Veriut