LAJMI I FUNDIT:

UBS

20 Artikuj

Kolapsi financiar i Credit Suisse, brenda tre muajve ishin tërhequr mbi 60 miliardë euro

Kolapsi financiar i Credit Suisse, brenda tre muajve ishin tërhequr mbi 60 miliardë euro

Botë
Paralajmëron shefi i JPMorgan: Kriza bankare amerikane ende nuk ka përfunduar

Paralajmëron shefi i JPMorgan: Kriza bankare amerikane ende nuk ka përfunduar

Botë
Banka UBS përballet me pakënaqësitë e investitorëve pas blerjes së rivalit Credit Suisse

Banka UBS përballet me pakënaqësitë e investitorëve pas blerjes së rivalit Credit Suisse

Botë
Nisin hetimet për mënyrën e blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali i saj UBS

Nisin hetimet për mënyrën e blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali i saj UBS

Botë
Banka UBS mund të shkurtojë një të tretën e vendeve të punës pas blerjes së Credit Suisse

Banka UBS mund të shkurtojë një të tretën e vendeve të punës pas blerjes së Credit Suisse

Botë
Banka zvicerane Credit Suisse shkeli marrëveshjen me SHBA-në për evazionin fiskal

Banka zvicerane Credit Suisse shkeli marrëveshjen me SHBA-në për evazionin fiskal

Botë
Humbjet e Credit Suisse e detyrojnë të jep dorëheqje guvernatori i Bankës Kombëtare Saudite

Humbjet e Credit Suisse e detyrojnë të jep dorëheqje guvernatori i Bankës Kombëtare Saudite

Botë
Marrëveshja UBS-Credit Suisse po e vendos në rrezik reputacionin e Zvicrës

Marrëveshja UBS-Credit Suisse po e vendos në rrezik reputacionin e Zvicrës

Botë
Dhjetëra mijë vende pune në rrezik pas blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali UBS

Dhjetëra mijë vende pune në rrezik pas blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali UBS

Botë
Spiunim dhe pastrim i parave – problemet që dërguan bankën Credit Suisse të shitet te rivali UBS

Spiunim dhe pastrim i parave – problemet që dërguan bankën Credit Suisse të shitet te rivali UBS

Botë
Shpëtimi sekret i bankës Credit Suisse trondit financat botërore

Shpëtimi sekret i bankës Credit Suisse trondit financat botërore

Botë
Zvicra jep mbi 260 miliardë euro për ta shpëtuar bankën Credit Suisse – vlera e ofruar është sa një e treta e Prodhimit të Brendshëm të vendit

Zvicra jep mbi 260 miliardë euro për ta shpëtuar bankën Credit Suisse – vlera e ofruar është sa një e treta e Prodhimit të Brendshëm të vendit

Botë
Bursat e nisin një javë të qëndrueshme, investitorët presin takimin e FED-it

Bursat e nisin një javë të qëndrueshme, investitorët presin takimin e FED-it

Botë
UBS pranon të blejë Credit Suisse për më shumë se 2 miliardë dollarë

UBS pranon të blejë Credit Suisse për më shumë se 2 miliardë dollarë

Botë
UBS Bank ofron 1 miliard euro për të blerë rivalin e saj Credit Suisse

UBS Bank ofron 1 miliard euro për të blerë rivalin e saj Credit Suisse

Botë
Banka zvicerane UBS besohet të jetë në bisedime për të blerë rivalen Credit Suisse

Banka zvicerane UBS besohet të jetë në bisedime për të blerë rivalen Credit Suisse

Botë
Rreth 13 milionë euro ishte ‘rroga’ vjetore e shefit të bankës UBS për 2022-në

Rreth 13 milionë euro ishte ‘rroga’ vjetore e shefit të bankës UBS për 2022-në

Botë
UBS gjobitet me 3.7 miliardë euro në Francë

UBS gjobitet me 3.7 miliardë euro në Francë

Financa
UBS rrit fitimet

UBS rrit fitimet

Financa
Epoka e re digjitale shumë shpejtë do të ndryshojë bankat dhe sigurimet

Epoka e re digjitale shumë shpejtë do të ndryshojë bankat dhe sigurimet

Mobile