LAJMI I FUNDIT:

UBS me partnerë investojnë mbi 10 milionë euro në aplikacionin e kosovaro-zviceranit Numarics

UBS me partnerë investojnë mbi 10 milionë euro në aplikacionin e kosovaro-zviceranit Numarics

Në një zhvillim inovator që sinjalizon një epokë të re për administrimin e biznesit është investimi i mbi 10 milionë euro i UBS, një firmë globale e shërbimeve financiare dhe partnerët e saj në startup-in inovativ Numarics.

UBS, një institucion bankar me bazë në Zvicër është partner i besueshëm për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme (SME) duke i dhënë përparësi nevojave të tyre dhe duke përmirësuar vazhdimisht shërbimet e tij. 

Që nga viti 2022, UBS ka prezantuar një iniciativë largpamëse të njohur si tregu UBS, i cili u jep klientëve akses në një përzgjedhje të kuruar të produkteve dhe shërbimeve nga kompanitë partnere të zgjedhura. Ky treg shërben për të thjeshtuar operacionet e përditshme të biznesit për SME-të duke u ofruar atyre një sërë mundësish për të zgjedhur. 

Përkushtimi i UBS për lehtësimin e integrimit demonstrohet përmes ndërfaqes së tyre të hapur dhe të standardizuar, duke lejuar bashkëpunim teknik të pandërprerë me partnerët e rinj dhe të krijuar. 

Kjo qasje siguron që SME-të të përfitojnë nga një grup gjithëpërfshirës i zgjidhjeve financiare dixhitale, në përputhje pikërisht me kërkesat e tyre unike. Veçanërisht, Numarics, një ofrues i shërbimeve dixhitale, i është bashkuar tregut të UBS, duke pasuruar më tej gamën e larmishme të opsioneve të disponueshme për SME-të që kërkojnë zgjidhje inovative përmes qasjes së UBS-së me në qendër klientin.

Investimi i tyre strategjik në Numarics synon të forcojë teknologjinë e automatizuar të kontabilitetit dhe administrimit të Numarics për bizneset, duke përmirësuar operimet e përditshme dhe duke transformuar mënyrën se si sipërmarrësit i menaxhojnë sipërmarrjet e tyre.

Numarics, një startup me bazë në Zvicër, i themeluar në vitin 202 është shfaqur si një kryesues në revulucionin e administrimit të biznesit përmes teknologjisë.

Numarics eleminon nevojën për të përdorur softuer të ndryshëm të veçantë për kontabilitetin, faturimin, menaxhimin e dokumenteve dhe planifikimin e likuiditetit dhe mund t’ju kursejë para bizneseve të vogla duke shmangur nevojën për të punësuar konsulentë.

E bashkë-themeluar nga Kristian Kabashi, një sipërmarrës shqiptar që jeton në Zvicër dhe Dominique Rey, një ekspert i lartë në auditimet financiare dhe rregullatore. Numarics ka marrë një qasje unike për të lehtësuar kompleksitetin e ‘operimeve të biznesit.

Npërmjet tregut të UBS, klientët fitojnë akeses në një mori produktesh dhe shërbimesh nga kompani të përzgjedhura partnere, duke bërë edhe më të lehta operimet e tyre të përditshme të biznesit .

Një nga aspektet e spikatura të Numarics është lidhja e tyre unike zvicerane-kosovare. Me një zyre në Prishtine dhe rreth 30 punonjës, Numarics ka demonstruar përkushtimin e saj si për inovacion ashtu edhe për rritje të ekonomisë.

Përderisa në botën financiare çdo ditë e më shumë ka zhvillime teknologjike, Numarics është shembulli ideal se inovacioni mund të riformësoj industrinë tradicionale.

Dhe tashmë me mbështetjen e UBS dhe një ekipi ekspertësh nga fusha të ndryshme, Numarics do të qëndroj në krye të listës për lehtësimin e administrimit të biznesit, duke ndërtuar kështu një kapitull të ri në këtë fushë.

Për më shumë informacione vizitoni: www.numarics.com

Në trend Ekonomi

Më shumë
Festivali tradicional i domates, Kurti: Domatja juaj në sofrën tonë, nga toka jonë

Festivali tradicional i domates, Kurti: Domatja juaj në sofrën tonë, nga toka jonë

Ekonomi
UBT – lider i arsimit privat në Kosovë dhe rajon për nga renditja në Webometrics

UBT – lider i arsimit privat në Kosovë dhe rajon për nga renditja në Webometrics

UBT
Planifikoni të udhëtoni drejt Prishtinës, shfrytëzo ofertat e kompanisë më serioze në tregun e fluturimeve

Planifikoni të udhëtoni drejt Prishtinës, shfrytëzo ofertat e kompanisë më serioze në tregun e fluturimeve

Prishtina Ticket
Në çdo cep të Prishtinës dhe Kosovës - veza REAs është zgjedhja juaj ideale për proteina, Omega 3 dhe vitaminat esenciale

Në çdo cep të Prishtinës dhe Kosovës - veza REAs është zgjedhja juaj ideale për proteina, Omega 3 dhe vitaminat esenciale

Kosmonte Foods
Trokit: 17 vite kreativitet dhe inovacion

Trokit: 17 vite kreativitet dhe inovacion

Trokit
Perffetën n’çantë, e çantën n’piknik

Perffetën n’çantë, e çantën n’piknik

Perfetta Pashteta
Kalo në kategori