LAJMI I FUNDIT:

Toyota Supra

62 Artikuj

Kjo Toyota Supra e vitit 1993 – me 624,000 kilometra të kaluara – thuhet se po shitet për një çmim marramendës

Kjo Toyota Supra e vitit 1993 – me 624,000 kilometra të kaluara – thuhet se po shitet për një çmim marramendës

Auto Lajme
Toyota prezantoi një tjetër model të veçantë Supra

Toyota prezantoi një tjetër model të veçantë Supra

Auto Lajme
Toyota Supra sfidon fizikën me “rrota prej xhami”

Toyota Supra sfidon fizikën me “rrota prej xhami”

Auto Lajme
Toyota Supra me motorin 2JZ që prodhon 917 kuaj-fuqi

Toyota Supra me motorin 2JZ që prodhon 917 kuaj-fuqi

Auto Lajme
Toyota plotësoi dëshirat e adhuruesve: Supra vjen edhe me ndërrues manual të shpejtësisë

Toyota plotësoi dëshirat e adhuruesve: Supra vjen edhe me ndërrues manual të shpejtësisë

Auto Lajme
A do të munden adhuruesit e gjigantit japonez së shpejti ta blejnë Toyota Supran me ndërrues manual?

A do të munden adhuruesit e gjigantit japonez së shpejti ta blejnë Toyota Supran me ndërrues manual?

Auto Lajme
Toyota Supra ‘legjendare’ kushton pothuajse 300 mijë dollarë

Toyota Supra ‘legjendare’ kushton pothuajse 300 mijë dollarë

Auto Lajme
Toyota Supra 1995 është e përkryer për entuziastët e JDM

Toyota Supra 1995 është e përkryer për entuziastët e JDM

Auto Lajme
Toyota Supra do të gjendet në lojën Forza Horizon 5

Toyota Supra do të gjendet në lojën Forza Horizon 5

Lojëra
Kjo garë në një rrugë lokale të Kanadasë me siguri do t’ju kushtojë shtrenjtë shoferëve të Tesla Model 3 dhe të Toyota Supra

Kjo garë në një rrugë lokale të Kanadasë me siguri do t’ju kushtojë shtrenjtë shoferëve të Tesla Model 3 dhe të Toyota Supra

Auto Lajme
A është kjo Toyota Supra e re?

A është kjo Toyota Supra e re?

Auto Lajme
Shikoni se çfarë i bën Audi Q8 në një garë shpejtësie Toyota Supra

Shikoni se çfarë i bën Audi Q8 në një garë shpejtësie Toyota Supra

Auto Lajme
Arsyeja misterioze e shfaqjes në billbord të reklamës së Toyota Supra që u prodhua në vitin 1993

Arsyeja misterioze e shfaqjes në billbord të reklamës së Toyota Supra që u prodhua në vitin 1993

Auto Fun
Ngasja e një Toyota Supra me 300 kilometra në orë nëpër autostradë, duket po aq e frikshme sa edhe mund të mendohet

Ngasja e një Toyota Supra me 300 kilometra në orë nëpër autostradë, duket po aq e frikshme sa edhe mund të mendohet

Ngjarje
Kapaciteti McLaren Senna shtohet për 110 kuaj fuqi, mund të arrijë shpejtësi edhe më të lartë

Kapaciteti McLaren Senna shtohet për 110 kuaj fuqi, mund të arrijë shpejtësi edhe më të lartë

Modelet e Reja
Toyota Supra me çmim shumë më të lirë si pjesë e një marrëveshje të fshehtë

Toyota Supra me çmim shumë më të lirë si pjesë e një marrëveshje të fshehtë

Modelet e Reja
Duket i vjetër nga jashtë, Morgan Plus Four është tërësisht i ri brenda

Duket i vjetër nga jashtë, Morgan Plus Four është tërësisht i ri brenda

Modelet e Reja
Toyota mund të ketë plane shumë speciale për modelin Supra

Toyota mund të ketë plane shumë speciale për modelin Supra

Modelet e Reja
Toyota Supra me kulm të hapur i punuar tërësisht në mënyrë manuale

Toyota Supra me kulm të hapur i punuar tërësisht në mënyrë manuale

Auto Fun
Toyota Supra është më e shpejtë në pistë se sa çdo veturë tjetër

Toyota Supra është më e shpejtë në pistë se sa çdo veturë tjetër

Modelet e Reja
Toyota RAV4 Prime është modeli më i shpejtë ndonjëherë nga kjo linjë e prodhimit

Toyota RAV4 Prime është modeli më i shpejtë ndonjëherë nga kjo linjë e prodhimit

Modelet e Reja
Toyota tregon shumë pjesë të modelit Supra, që prezantohet në fillim të muajit të ardhshëm

Toyota tregon shumë pjesë të modelit Supra, që prezantohet në fillim të muajit të ardhshëm

Modelet e Reja
Shpejtësia e lartë të cilën e arrin Corvette C8

Shpejtësia e lartë të cilën e arrin Corvette C8

Modelet e Reja
Toyota ndryshon bashkëpunëtorin për të krijuar veturën e re

Toyota ndryshon bashkëpunëtorin për të krijuar veturën e re

Modelet e Reja