LAJMI I FUNDIT:

Televizori

39 Artikuj

Dhimbje koke, strabizëm: Sa duhet të lejohen fëmijët të shikojnë televizor nga 0 muaj deri në 7 vjeç?

Dhimbje koke, strabizëm: Sa duhet të lejohen fëmijët të shikojnë televizor nga 0 muaj deri në 7 vjeç?

Këshilla mjekësore
Fëmijët e familjeve me pak të ardhura shpenzojnë më shumë kohë në internet dhe pranë televizorit

Fëmijët e familjeve me pak të ardhura shpenzojnë më shumë kohë në internet dhe pranë televizorit

Fëmija juaj
A duhet të mbahet televizori në dhomën e gjumit?

A duhet të mbahet televizori në dhomën e gjumit?

Këshilla Lifestyle
Koha e kaluar para ekranit ngadalëson zhvillimin dhe komunikimin e fëmijëve

Koha e kaluar para ekranit ngadalëson zhvillimin dhe komunikimin e fëmijëve

Prindër dhe fëmijë
LG me “televizor në valixhe”, kushton 1.000 dollarë

LG me “televizor në valixhe”, kushton 1.000 dollarë

Lajme Teknologji
Ata tentuan të transportonin televizorin me motor, shikoni çfarë ndodhi në fund të videos

Ata tentuan të transportonin televizorin me motor, shikoni çfarë ndodhi në fund të videos

Fun Lajme
Pesë shprehitë e mbrëmjes që rritin fshehurazi dhjamin e barkut

Pesë shprehitë e mbrëmjes që rritin fshehurazi dhjamin e barkut

Këshilla Lifestyle
Ndiqni rregullat e thjeshta dhe ruani pajisjet tuaja: Si duhet t’i pastroni ekranet

Ndiqni rregullat e thjeshta dhe ruani pajisjet tuaja: Si duhet t’i pastroni ekranet

Bëje vet
Pastrimi i ekranit të televizorit pa e dëmtuar

Pastrimi i ekranit të televizorit pa e dëmtuar

Bëje vet
Pajisjet shtëpiake që shpenzojnë energji edhe kur nuk janë në përdorim

Pajisjet shtëpiake që shpenzojnë energji edhe kur nuk janë në përdorim

Këshilla Lifestyle
Artistët e viteve 1980 që parashikuan të ardhmen

Artistët e viteve 1980 që parashikuan të ardhmen

PamArt
Një mënyrë e lehtë për pastrim të televizorit

Një mënyrë e lehtë për pastrim të televizorit

Këshilla dhe ide
Fëmijët që kalojnë mbi dy orë në ditë para televizorit, kanë më shumë gjasa të krijojnë vartësi nga bixhozi, duhani, kanabisi dhe alkooli kur të rriten

Fëmijët që kalojnë mbi dy orë në ditë para televizorit, kanë më shumë gjasa të krijojnë vartësi nga bixhozi, duhani, kanabisi dhe alkooli kur të rriten

Këshilla mjekësore
Televizori i padukshëm kthehet në dekor kur fiket

Televizori i padukshëm kthehet në dekor kur fiket

Lajme Teknologji
Nëse i vini fëmijët në gjumë duke parë televizor, do të ketë pasoja shëndetësore në të ardhmen

Nëse i vini fëmijët në gjumë duke parë televizor, do të ketë pasoja shëndetësore në të ardhmen

Këshilla për prindër
Disa të vërteta dhe të pavërteta lidhur me sytë dhe shikimin

Disa të vërteta dhe të pavërteta lidhur me sytë dhe shikimin

Shëndetësi Lajme
LG tregon çmimin e “televizorëve të vitit 2022”

LG tregon çmimin e “televizorëve të vitit 2022”

Lajme Teknologji
LG prezanton televizorin G2 97 inç OLDE – më i madh në histori

LG prezanton televizorin G2 97 inç OLDE – më i madh në histori

Lajme Teknologji
Vizioni i ardhshëm i LG-së është një televizor OLED i lakuar

Vizioni i ardhshëm i LG-së është një televizor OLED i lakuar

Lajme Teknologji
LG prezantoi televizorin me bateri

LG prezantoi televizorin me bateri

Lajme Teknologji
Amazon pritet të prodhojë televizorë dhe ata do të jenë me ekran të madh

Amazon pritet të prodhojë televizorë dhe ata do të jenë me ekran të madh

Lajme Teknologji
A e dini se si të pastroni më mirë televizorin dhe telekomandën tuaj?

A e dini se si të pastroni më mirë televizorin dhe telekomandën tuaj?

Bëje vet
Zëvendësojeni shikimin e televizorit me aktivitete të tjera

Zëvendësojeni shikimin e televizorit me aktivitete të tjera

Lifestyle
Filmi i vitit 1947 që parashikoi sjelljet e sotme

Filmi i vitit 1947 që parashikoi sjelljet e sotme

Cult+