LAJMI I FUNDIT:

Teknologjia Informative

31 Artikuj

Gjermania sheh mungesë rekord të fuqisë punëtore të kualifikuar në sektorin e IT

Gjermania sheh mungesë rekord të fuqisë punëtore të kualifikuar në sektorin e IT

Botë
Me popullsinë e re që dinë shumë gjuhë e me njohuri teknologjike, Osmani: Kosova po bëhet një qendër teknologjike në rritje

Me popullsinë e re që dinë shumë gjuhë e me njohuri teknologjike, Osmani: Kosova po bëhet një qendër teknologjike në rritje

Kosovë
Sot inaugurohet Qendra për zhvillimin e teknologjisë “Tech Park Prishtina”

Sot inaugurohet Qendra për zhvillimin e teknologjisë “Tech Park Prishtina”

Teknologji
“Zbuloni botën e re të Inovacionit” – Tech Park Prishtina, hapja zyrtare më 12 tetor, Çavolli jep detajet

“Zbuloni botën e re të Inovacionit” – Tech Park Prishtina, hapja zyrtare më 12 tetor, Çavolli jep detajet

Teknologji
Ingram&Vendors Networking #2: Bashkimi i më se 100 ekspertëve të teknologjisë informatike për të formësuar të ardhmen e sistemeve kompjuterike

Ingram&Vendors Networking #2: Bashkimi i më se 100 ekspertëve të teknologjisë informatike për të formësuar të ardhmen e sistemeve kompjuterike

Marketing
Nëntë kompani nga Kosova prezantojnë shërbimet e tyre të teknologjisë në panairin ‘DMEXCO 2023’ në Gjermani

Nëntë kompani nga Kosova prezantojnë shërbimet e tyre të teknologjisë në panairin ‘DMEXCO 2023’ në Gjermani

Biznes
Kompanitë milionëshe që po i mbajnë të rinjtë në Kosovë

Kompanitë milionëshe që po i mbajnë të rinjtë në Kosovë

Biznes
Google do t’i pushojë nga puna 12 mijë punëtorë

Google do t’i pushojë nga puna 12 mijë punëtorë

Botë
DevCon Prishtina 2022, për komunitetin e IT-së nga komuniteti i IT-së

DevCon Prishtina 2022, për komunitetin e IT-së nga komuniteti i IT-së

Lajme Teknologji
BPO Summit 2022 – promovon rëndësinë e sektorit të BPO-së dhe punësueshmërinë e të rinjve

BPO Summit 2022 – promovon rëndësinë e sektorit të BPO-së dhe punësueshmërinë e të rinjve

Biznes
Cilat janë profesionet më me perspektivë në Kosovë?

Cilat janë profesionet më me perspektivë në Kosovë?

Ekonomi
Ndërtimi i “Prishtina Tech Park” do përfundojë në fund të këtij viti

Ndërtimi i “Prishtina Tech Park” do përfundojë në fund të këtij viti

Botë
Më 14 maj organizohet konferenca ‘DevCon’ nga komuniteti i IT-së

Më 14 maj organizohet konferenca ‘DevCon’ nga komuniteti i IT-së

Lajme Teknologji
Digjitalizimi dhe gratë ndërmarrëse – Nerdy Creative

Digjitalizimi dhe gratë ndërmarrëse – Nerdy Creative

Biznes
BERZH: Shqipërisë po i largohen profesionistët e teknologjisë

BERZH: Shqipërisë po i largohen profesionistët e teknologjisë

Të Tjera
Melon nënshkruan marrëveshje për investime strategjike në kompaninë kosovare Frakton

Melon nënshkruan marrëveshje për investime strategjike në kompaninë kosovare Frakton

Biznes
Ndaluan bisedat rreth politikës në kompaninë e teknologjisë informative, mbeten pa një të tretën e punëtorëve

Ndaluan bisedat rreth politikës në kompaninë e teknologjisë informative, mbeten pa një të tretën e punëtorëve

Interesante
Si foshnje e kishte braktisur e ëma në kontejnerët e mbeturinave, sot ka në pronësi kompaninë që vlenë 62 milionë dollarë

Si foshnje e kishte braktisur e ëma në kontejnerët e mbeturinave, sot ka në pronësi kompaninë që vlenë 62 milionë dollarë

Të Tjera
Bëhet lansimi i produktit të parë të teknologjisë edukative “Labbox” i zhvilluar në Kosovë

Bëhet lansimi i produktit të parë të teknologjisë edukative “Labbox” i zhvilluar në Kosovë

Teknologji
Lansohet platforma “The future workplace”

Lansohet platforma “The future workplace”

Lajme Teknologji
ICK dhe Zyra e BE-së në Kosovë angazhohen për punësimin e të rinjve në fushën e TIK

ICK dhe Zyra e BE-së në Kosovë angazhohen për punësimin e të rinjve në fushën e TIK

Lajme Teknologji
Nënshkruhet marrëveshje me DVV International, për aftësimin e të rinjve në teknologji informatike dhe ndërmarrësi

Nënshkruhet marrëveshje me DVV International, për aftësimin e të rinjve në teknologji informatike dhe ndërmarrësi

Arsim
Teknologjia e informacionit, trend në rritje me nevojën për kuadro të reja

Teknologjia e informacionit, trend në rritje me nevojën për kuadro të reja

Kosovë
36 orë të mbetura për të përfituar nga zbritja për biletën e Webit, festivalit më të madh të teknologjisë në Evropë

36 orë të mbetura për të përfituar nga zbritja për biletën e Webit, festivalit më të madh të teknologjisë në Evropë

Lajme Teknologji