LAJMI I FUNDIT:

“Subvencioni 2021”

47 Artikuj

Rasti “Subvencionet V” – aktakuzë ndaj 18 personave, konfiskohen edhe 184 mijë euro

Rasti “Subvencionet V” – aktakuzë ndaj 18 personave, konfiskohen edhe 184 mijë euro

Drejtësi
“Subvencionet 1”, dëshmitari rrëfen se ia dha të akuzuarit mbi 54 mijë euro ryshfet

“Subvencionet 1”, dëshmitari rrëfen se ia dha të akuzuarit mbi 54 mijë euro ryshfet

Drejtësi
Katër vjet burgim për gjashtë persona të përfshirë në rastin ‘Subvencionet II’

Katër vjet burgim për gjashtë persona të përfshirë në rastin ‘Subvencionet II’

Të Tjera
Lirohen nga akuza tetë të akuzuarit për mashtrime me subvencione

Lirohen nga akuza tetë të akuzuarit për mashtrime me subvencione

Kosovë
Rasti “Subvencionet”, arrestohen edhe dy persona

Rasti “Subvencionet”, arrestohen edhe dy persona

Kronika e Zezë
Si u ndanë 7 mijë euro ryshfet për tre zyrtarë nga i pandehuri që përfitoi 93 mijë euro subvencione

Si u ndanë 7 mijë euro ryshfet për tre zyrtarë nga i pandehuri që përfitoi 93 mijë euro subvencione

Drejtësi
Rasti “Subvencioni 2021”- policia arreston edhe 11 persona në gjashtë komuna

Rasti “Subvencioni 2021”- policia arreston edhe 11 persona në gjashtë komuna

Kosovë
Supremja ndërpret masën e paraburgimit ndaj disa të akuzuarve për korrupsion në rastin e njohur “Subvencionet 1”

Supremja ndërpret masën e paraburgimit ndaj disa të akuzuarve për korrupsion në rastin e njohur “Subvencionet 1”

Drejtësi
Rasti “Pika, “Subvencioni 2021” dhe “Brezovica” – mbi 150 zyrtarë të arrestuar për përfshirje në vepra kriminale

Rasti “Pika, “Subvencioni 2021” dhe “Brezovica” – mbi 150 zyrtarë të arrestuar për përfshirje në vepra kriminale

Jehona Hulaj
Si përfituan mijëra euro në emër të subvencioneve, falsifikimit e keqpërdorimit të detyrës zyrtare të akuzuarit në rastin “Subvencionet 1”

Si përfituan mijëra euro në emër të subvencioneve, falsifikimit e keqpërdorimit të detyrës zyrtare të akuzuarit në rastin “Subvencionet 1”

Drejtësi
Rasti ‘Subvencionet I’, aktakuzë ndaj 21 personave – përfituan 646 mijë euro dhe 316 mijë euro ryshfet

Rasti ‘Subvencionet I’, aktakuzë ndaj 21 personave – përfituan 646 mijë euro dhe 316 mijë euro ryshfet

Drejtësi
Refuzohen ankesat, Gjykata e  Apeli lë në paraburgim 21 të dyshuarit në rastin “Subvencionet”

Refuzohen ankesat, Gjykata e Apeli lë në paraburgim 21 të dyshuarit në rastin “Subvencionet”

Drejtësi
Apeli vërteton vendimin e Themelores, i lë në paraburgim 21 të dyshuarit në rastin “Subvencioni”

Apeli vërteton vendimin e Themelores, i lë në paraburgim 21 të dyshuarit në rastin “Subvencioni”

Drejtësi
Lirohen nga akuza për korrupsion Pal Lekaj dhe të tjerët

Lirohen nga akuza për korrupsion Pal Lekaj dhe të tjerët

Drejtësi
Mashtrimi me subvencione, arrestohet edhe një person në Pejë

Mashtrimi me subvencione, arrestohet edhe një person në Pejë

Kosovë
Mashtrimi me subvencione, një muaj paraburgim për 31 të arrestuarit

Mashtrimi me subvencione, një muaj paraburgim për 31 të arrestuarit

Drejtësi
Arrestimi i 31 personave për rastin ‘Subvencioni 2021’, ankesa e bizneseve ndaj masave të reja kundër COVID-19 dhe kërkesa e AAK-së për Ligjin e Pagave – disa nga ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Arrestimi i 31 personave për rastin ‘Subvencioni 2021’, ankesa e bizneseve ndaj masave të reja kundër COVID-19 dhe kërkesa e AAK-së për Ligjin e Pagave – disa nga ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Albert Spahiu
Arrestimet në operacionin”Subvencioni 2021″, Peci: Bashkëpunimi me organet e drejtësisë për t’i dhënë epilog keqpërdorimeve në institucione s’ka alternativë

Arrestimet në operacionin”Subvencioni 2021″, Peci: Bashkëpunimi me organet e drejtësisë për t’i dhënë epilog keqpërdorimeve në institucione s’ka alternativë

Bujqësi
Aksioni i policisë për subvencione në tetë komuna, 31 të arrestuar

Aksioni i policisë për subvencione në tetë komuna, 31 të arrestuar

Kosovë
Aksion i Policisë për rastin “Subvencionet”, disa të arrestuar

Aksion i Policisë për rastin “Subvencionet”, disa të arrestuar

Kosovë
Ministri Peci: Niveli i keqpërdorimeve ka qenë më i madh në grante se subvencione

Ministri Peci: Niveli i keqpërdorimeve ka qenë më i madh në grante se subvencione

Bujqësi
Apeli i lë në paraburgim të arrestuarit në rastin “Subvencionet”

Apeli i lë në paraburgim të arrestuarit në rastin “Subvencionet”

Drejtësi
Rasti ‘Subvencioni’, Ministria e Bujqësisë pezullon 9 zyrtarë nga puna

Rasti ‘Subvencioni’, Ministria e Bujqësisë pezullon 9 zyrtarë nga puna

Bujqësi
Instituti GAP: Grantet në bujqësi u përfituan edhe nga ata që nuk merren me këtë sektor

Instituti GAP: Grantet në bujqësi u përfituan edhe nga ata që nuk merren me këtë sektor

Bujqësi