LAJMI I FUNDIT:

Stefan Zweig

11 Artikuj

Të pasur me dyshime

Të pasur me dyshime

Cult+
Aleksandër Moisiu, Hamleti dyshues i botës shqiptare

Aleksandër Moisiu, Hamleti dyshues i botës shqiptare

Teatri
Moisiu në bisedë

Moisiu në bisedë

Fjala+
Përballë varrit të Tolstoit

Përballë varrit të Tolstoit

Fjala+
Aktorët e mëdhenj vdisnin kur bashkëpunonin me të: Supersticioni i Cvajgut për Aleksandër Moisiun

Aktorët e mëdhenj vdisnin kur bashkëpunonin me të: Supersticioni i Cvajgut për Aleksandër Moisiun

Fakte
Aleksander Moisiu, fantazma e shekullit XX

Aleksander Moisiu, fantazma e shekullit XX

Fakte
Kuptimi dhe bukuria e dorëshkrimeve

Kuptimi dhe bukuria e dorëshkrimeve

Fjala+
S’i takoj më asnjë vendi, i huaj gjithandej

S’i takoj më asnjë vendi, i huaj gjithandej

Fjala+
Gjashtëmbëdhjetë shkrimtarët që bënë vetëvrasje

Gjashtëmbëdhjetë shkrimtarët që bënë vetëvrasje

Fakte
Pamjet që ilustrojnë momentet më të mëdha në histori – sipas Stefan Zweigut

Pamjet që ilustrojnë momentet më të mëdha në histori – sipas Stefan Zweigut

Fakte
Stefan Zweig, shkrimtari që ëndërronte një botë pa kufij

Stefan Zweig, shkrimtari që ëndërronte një botë pa kufij

Opinione