LAJMI I FUNDIT:

Sperma

65 Artikuj

Ndieni të kruara dhe djegie pas seksit? Assesi nuk do t’ju shkojë mendja që shkaktari është ky!

Ndieni të kruara dhe djegie pas seksit? Assesi nuk do t’ju shkojë mendja që shkaktari është ky!

Këshilla mjekësore
Injektimi i spermës së salmonit në lëkurë, një sekret estetik për shumë të famshëm?!

Injektimi i spermës së salmonit në lëkurë, një sekret estetik për shumë të famshëm?!

Estetikë
Shkencëtarët kanë rritur një embrion njerëzor pa përdorur spermë, vezë dhe mitër

Shkencëtarët kanë rritur një embrion njerëzor pa përdorur spermë, vezë dhe mitër

Shkencë
Tri këshillat e shëndetit seksual që çdo femër duhet t’i dijë

Tri këshillat e shëndetit seksual që çdo femër duhet t’i dijë

Këshilla dhe arsye
Peçi: Shqipëria s’ka dhurues sperme, e merr nga vendet e BE-së

Peçi: Shqipëria s’ka dhurues sperme, e merr nga vendet e BE-së

Shqipëri
Holandezit që ka rreth 600 fëmijë në mbarë botën, nuk i lejohet më të dhurojë spermën e tij

Holandezit që ka rreth 600 fëmijë në mbarë botën, nuk i lejohet më të dhurojë spermën e tij

Interesante
Holandezi që ka rreth 600 fëmijë në mbarë botën nuk ka të drejtë më ta dhurojë spermën e tij, për shkak të frikës për incest

Holandezi që ka rreth 600 fëmijë në mbarë botën nuk ka të drejtë më ta dhurojë spermën e tij, për shkak të frikës për incest

Evropa
Mund të ketë “ndihmuar në lindjen e 550 fëmijëve”, donatori holandez i spermës përfundon në gjykatë

Mund të ketë “ndihmuar në lindjen e 550 fëmijëve”, donatori holandez i spermës përfundon në gjykatë

Nga Bota
Fshehtësitë e testiseve

Fshehtësitë e testiseve

Këshilla mjekësore
Studimi: Numri i spermatozoideve ka rënë për 62 për qind që nga viti 1973

Studimi: Numri i spermatozoideve ka rënë për 62 për qind që nga viti 1973

Shëndetësi Lajme
Çfarë thotë sperma për shëndetin tuaj

Çfarë thotë sperma për shëndetin tuaj

Këshilla mjekësore
Sauna ul aftësinë e riprodhimit tek meshkujt

Sauna ul aftësinë e riprodhimit tek meshkujt

Shëndetësi Lajme
Një fakt që gratë duhet ta dinë. Sa kohë mund të “mbijetojnë” spermatozoidet?

Një fakt që gratë duhet ta dinë. Sa kohë mund të “mbijetojnë” spermatozoidet?

Në çift
Suedia përballet me mungesë të donatorëve të spermës, dhuruesit po shmangin spitalet gjatë pandemisë

Suedia përballet me mungesë të donatorëve të spermës, dhuruesit po shmangin spitalet gjatë pandemisë

Kuriozitete
Ndryshimet e spermës tregojnë se a do të ketë fëmija autizëm

Ndryshimet e spermës tregojnë se a do të ketë fëmija autizëm

Shëndetësi Lajme
Si e dëmton nxehtësia spermën dhe shkakton infertilitetin mashkullor? Shkencëtarët zbulojnë përgjigjen

Si e dëmton nxehtësia spermën dhe shkakton infertilitetin mashkullor? Shkencëtarët zbulojnë përgjigjen

Shëndetësi Lajme
Mostra më e vjetër e spermës në botë zbulohet në një qelibar

Mostra më e vjetër e spermës në botë zbulohet në një qelibar

Shëndetësi Lajme
Tik-taket e plleshmërisë bien edhe për meshkujt

Tik-taket e plleshmërisë bien edhe për meshkujt

Shëndetësi Lajme
Stërvitjet e rregullta përmirësojnë parametrat e cilësisë së spermës

Stërvitjet e rregullta përmirësojnë parametrat e cilësisë së spermës

Shëndetësi Lajme
Coronavirusi gjendet në spermën e meshkujve – madje edhe pasi kanë filluar të shërohen

Coronavirusi gjendet në spermën e meshkujve – madje edhe pasi kanë filluar të shërohen

Shëndetësi Lajme
Birra e rritë numrin e spermatozoideve

Birra e rritë numrin e spermatozoideve

Shëndetësi Lajme
A është e sigurt për meshkujt të flenë vetëm në të brendshme?

A është e sigurt për meshkujt të flenë vetëm në të brendshme?

Këshilla mjekësore
Konsumimi i domateve e rritë kualitetin e spermës më shumë se 40 për qind

Konsumimi i domateve e rritë kualitetin e spermës më shumë se 40 për qind

Këshilla mjekësore
Mungesa e gjumit e shkatërron kualitetin e spermës

Mungesa e gjumit e shkatërron kualitetin e spermës

Këshilla mjekësore